31. desember 2008

Godt nytt år!

Se ut og finn en stjerne. Den blinker der ute, langt i det fjerne. Det er et signal som er i fra meg, med ønske om et
GODT NYTT ÅR til deg :-)
Med kun få timer igjen av året er det på tide å ønske deg et riktig godt nytt år! Det rart hvor fort et år går. Dette året har bragt meg mange nye venner. De fleste har av en merkelig grunn en eller annen tilknytning til hunder ;-) Jeg har deltatt på flere agilitystevner. Er litt stolt av at jeg turde dette. Jeg har lært opptil flere nye ting. Så lenge en er i stand til å lære noe nytt, er det håp, var det en som sa... Men jeg oppdager også stadig ting som jeg ikke kan, som hadde vært kjekt å kunne. Og ikke minst så er vi alle ett år eldre enn sist det var nyttårsaften. Vet ikke helt om jeg liker det. Et nytt år med blanke ark og nye muligheter. Hva vil det bringe? Gleder, sorger, utfordringer, overraskelser? En lett blanding? Det er jo så mange muligheter :-)
Året 2008 står i yttergangen, fikler med jakke og hatt. Dagen i dag skal rundes av, med årets siste natt. Alt som hendte, alt som vi fikk gjort - har nå blitt til minner som skal pakkes bort. Vi legger dem til side på et lunt og tørt sted, hvor de ikke kan skades, ei heller dette ned. Tusen takk for året som gikk, se nå framover på en ubrukt vei. De beste ønsker for 2009!


Vennskap er som skolisser, vi blir knytt sammen! Av og til går jo lissene opp, men slapp av vennen min, jeg har knytt dobbeltknute!

5 kommentarer:

  1. GODT NYTTÅR, TOVE OG VINA.

    Så mange fine visdomsord. Det er vel i dag vi skal tenke på det som har vært og hva vi skal gjøre nytt i året som kommer. Noen med nyttårsforsetter? Det har jeg gitt opp. Slutte og røyke, trimme litt mer, bare snope på lørdager og jeg vet ikke hva jeg har vært innom. Nå for jeg bare være glad jeg holder meg frisk for så mange ligger.

    SvarSlett
  2. Sier som Nina, det var mange fine ord Tove!

    Håper dere hadde en fin dag i går, og at det nye året bringer med seg mange muligheter og fine stunder:o)

    SvarSlett
  3. Nyttårsforsetter har jeg vel aldri hatt. Kanskje fordi jeg vet at de aldri holdes... Men forrige nyttår vet jeg at jeg hadde planer om at jeg skulle redusere tiden min foran pc'n ;-)

    SvarSlett
  4. Gikk det fint med Vina i går? Jeg fikk vist noen piller som ikke virket. Charlie sprang rundt og bjeffet. Det er vanskelig å overse det. Måtte prøve på en måte å få han til å slutte å bjeffe. Det var slitsomt. Må si dere er tidlig oppe 1 nyttårsdag.

    SvarSlett
  5. Dette var en flott side. Mange artige videoer og bilder.
    Imponert

    SvarSlett