4. desember 2008

VINTER

Jeg tok meg en tur ut for å prøve å få tatt noen fine julekortbilder etter jobben i dag. Det måtte gjøres i dag, skulle jeg rekke fristen til å levere til lappevennens konkurranse. Og så måtte jeg jo passe på nå mens det er snø. Jeg dro med meg noen juleremedier opp i skaukanten og knipset i vei. Resultatet blei så som så... Så jeg velger ingen av disse til konkurransen. Jeg er redd jeg må ut en tur til skal det bli noe å legge igjen på div. gjestebøker og e-poster føre jul. Når vi først var i gang med fotograferinga så tok jeg en del bilder nede i skauen også. Så om det ikke blei julekort, så blei det i hvert fall litt vinterbilder. Jeg syns de blei ganske bra tatt i betraktning at klokka var mellom 15.30 og 16.30 og det begynte å mørkne. Men noen fotograf, nei det blir jeg aldri. Men jeg fikk da i hvert fall med at det er vinter med 15-20 cm snø hos oss. Som jeg håper får ligge.
Og så var det "julebildene" :-)

7 kommentarer:

 1. Jeg synes jule bildene var kjempe fine, skikkelig forseg gjorte var de også...Ser ut som a koser seg fælt i snøen da..

  SvarSlett
 2. Jeg synes de var fine jeg Tove! Særlig det der hvor Vina står med ryggen til kameraet mellom to trær!

  Julebildene har du jo gjort masse ut av, men å ta med en masse jule"stæsh" opp i skauen. Flink Tove, og flink Vina, som sitter der og er pen!

  SvarSlett
 3. Takk :-) Det var ikke så langt å gå da, for å ta julebildene. Dessuten måtte Irene være med å hjelpe til. Hun måtte også bære julestæsjet hjem igjen da Vina og jeg tok turen vår nedover i skauen. Men det er så vanskelig å ta bilder, for kameraet bruker "noen" sekunder fra jeg trykker til at bildet blir tatt, og da har jo Vina flytta på seg. I tillegg så tok det ekstra lang tid for blitsen skulle "varmes opp" også. Det blei noe noen bilder av julenek, men ingen hund ;-)Og så burde det jo også vært en annen eller flere nisser, men sååå mye gadd vi ikke å finne fram. jeg er ikke så kreativ av meg.

  Jeg måtte jo jukse litt å legge ut noen godsaker i snøen for å få noen av bildene.

  Det blir spennende å se de fine bildene dere har sendt inn :-)

  SvarSlett
 4. Hei på deg!

  Så koselig at du svingte innom hos meg og la igjen spor etter deg :-)

  Nydelig hund og veldig fin blogg! Her kommer jeg nok innom flere ganger! Ja Islandshundene våre koser seg vinterstid, ingen tvil om det :-)

  Ha en fin uke!

  Hilsen og klem fra Irén

  SvarSlett
 5. Nå først så jeg Vina ordentlig med pelsen. Hun er jo kjempeflott. Den pelsen ser jo ut som en rødrev.

  Enig med Gry om bilde der Vina står med ryggen til. Det var flott, hund og natur.

  SvarSlett
 6. Nå sitter vi bare her og venter på Milli :o) Flott vintervær. Passe mye snø nå, håper så inderlig det holder seg slik!
  Jammen var det fint i juleskogen din også, Tove!

  SvarSlett