27. juni 2010

Dagene går..

Litt i fra meg igjen og denne gangen skal jeg holde grisene utenfor ;-)

Biri-utstillingen: Barfi og jeg er påmeldt på årets Biri-utstilling. Skrekk og gru!!! Dette har jeg overhodet ikke lyst til og dermed er vel utfallet allerede klart? Når en i tillegg vet om min manglende trening og interesse for ringtrening så sier det vel enda mer… Men det er jo 2-3 ting som gjør at jeg faktisk har meldt meg på. 1. Jeg har  jo hørt mye om at dette er en veldig trivelig utstilling. 2. Det blir morsomt å se så mange lapphunder samlet. 3. Det skal bli morsomt å se mange av dem som jeg har blitt kjent med på bloggen. 4. Greit å se hvordan ting foregår på Spesialen til Lapphundklubben. Kanskje er det noen gode tips å ta med seg til NIHKs Spesialutstilling som er 21. august?

Et av målene er å få veklset noen ord med Nøve. Skjer det, så har jeg truffet alle de som jeg blogget med til å begynne med :-) Men med standardkommentaren  etter alle utstillinger “jeg fikk nesten ikke prata med noen” så gjenstår det å se om jeg får snakka med noen. Kjenner jeg meg selv rett så blir det bare kaving og rot fra min side og ikke noe prating. Jeg er ikke fullt så overlegen som det kan virke som ;-) Har jeg flaks så har vi allerede dratt på ferie, så slipper jeg og møte opp på  utstillingen og min påmeldingsavgift blir litt sponsing av klubben :-)

Fjellsjøkampen.10.juni 031

Barfi er og blir verdens vakreste Lapphund :-) Så sånn sett så kan alle dere andre egentlig bare holde dere hjemme. Barfi blir nemlig BIS ;-) Men jeg er ikke like sikker på om ganglaget og gemyttet er like suverent? Og så var dettte med om dagens dommer har tatt på seg de samme brillene som meg da…. Neida, mitt mål for utstillingen,  i tillegg til å plage livet av både meg selv og Barfi, er å oppnå ei blå sløyfe. At Barfi er ei rasetypisk jente er godt nok for meg :-) Og så har jeg et par andre drømmer, men de er så usaklige at de skal jeg holde for meg selv ;-)

Fredag: Vi har vært i Hedrum i helgen og nok en gang tok Nina og Charlie seg tid til å bruke noen timer sammen med oss. Det er alltid koselig. Takk for besøket!

25.juni 026

Og med topp vær også så hadde i hvert jeg jeg det helt topp! :-) Det er egentlig ikke så mye å si annet enn at vi hadde det koselig :-) Det er bare å slå fast at Barfi har vokst seg forbi lekealderen. Hun har sluttet å mase på Vina om leking også. Men jeg tror de hadde det fint sammen alle tre likevel. Selv om Charlie ikke fikk leke så mye som han nok ønsket så fikk han springe og bruke energi og så tok han seg tid til å prate med meg i steden :-) De sprang i vei oppover mot Moa og så var det litt springing og leking der oppe, men også mye “deilig å slappe av”. 

25.juni 025

Under en av  lekerundene så syntes plutselig Barfi veeeldig synd på seg selv. Vet ikke hva som skjedde, men Barfi påsto hun fikk vondt i beinet. Og nåde Charlie som trodde hun ville leke mere med han “er du dum eller!?!?”  Men beinet ble fort bra igjen, det var bare pingla Barfi som dukket opp ;-) Og jeg fikk nok et bevis på at Mine fineste boller gjør noe med både 4- og 2-beinte? Nina fikk full oppmerksomhet :-)

25.juni 020

Jeg spurte pappa litt om Moa. Han sa han husket at det var to søstre som bodde der. Han mente de hadde ei ku og noen sauer og de levde nok av å jobbe / strikke for andre. Pappa er født i 1915 så det er leeeeenge siden det var folk der.

Jammen hadde ikke Nina kontroll på tevanene mine også. Tusen takk  for grasshoppene Nina! Det blir besøk på Sinclair i løpet av sommeren. Jeg lurer på, er det den samme butikken som der jeg kjøpte kilten min for 100 år siden? Ja bortsett fra at den har flytta på seg, mon tro? Det vil i så fall være utrolig!

25.juni 027

Hva skjer egentlig i Lapphundklubben? Når en ser på hjemmesiden så får jeg inntrykk av at der er det en del motseninger eller dårlig komminikasjon for tiden. Dumt! Men det går seg nok til igjen =) Men jeg som var så sikker på at Gry var valgt inn i valgkomiteen? I følge hjemmesiden så stemmer ikke det.

HURRA! NIHK har fått inn noe i Hundesport :-) Ikke ofte vi er å finne der. Det må vi ta litt tak i :-) Og det bør Lapphundklubben også.

Og så er det bare å slå fast, livet er fullt av overraskelser. Dessverre er ikke alle like hyggelige :-(

25.juni 017

TUSEN TAKK!

15 kommentarer:

 1. Det er selvfølgelig mye å si om besøket til Nina og Charlie :-) Men det blir bare gjentakelser av tidligere innlegg, er det jeg mener.

  SvarSlett
 2. Nydelig bukett, og den har du sikkert fått mannen din???? Sikkert bryllups-dag....;o)

  Ja ja, du får det nok til på utstilling denne gangen, også- Barfi er jo ei fin jente!!

  Alltid hyggelig å lese om den fine kontakten du og Nina har fått :o)

  Og jeg har lest innlegget i Hundesport - veldig bra at det ble noen ord om det flotte treffet vårt....

  Ha en riktig deilig uke! Jeg har ferie....

  SvarSlett
 3. Jeg tenker også det samme. Vi gjentar oss selv når vi skriver om hva som skjer når vi møtes på Moa. Men vi hadde det fint og vet at det hadde hundene også. Takk for denne gangen, Tove, så sees vi sikkert senere i sommer. :)))

  Barfi kommer til å ta rødt på Biri. Det er jeg ikke i tvil om. Det hadde jo vært fint om du dro dit og fikk snakket litt med Nøve. Det hadde dere begge hatt moro av.

  Nettsiden til NLK kommer seg etter hvert skal du se. Litt misforståelser bare. Det er jeg sikker på. Kanskje det kan bli litt liv i den etter hvert også.

  Leste innlegget i Hundesport og så bildet. Det var jo gøy. Ikke ofte å lese fra sånne treff i Hundesport.

  Håper det går greit denne uka, så roer det seg nok fort etterpå. :)

  SvarSlett
 4. Uff, nå har jeg sett på buketten en gang til...og den er jo IKKE rød, men hvit!! Uff, håper ikke det har skjedd noe veldig trist...og at det går bra med deg...

  SvarSlett
 5. Tjaaa, jeg ser ikke bort i fra at det blir gult heller jeg da.

  Kos dere i ferien Camilla og Nina :-)

  SvarSlett
 6. Det går sikkert kjempefint med dere på Biriutstillingen! Vi var der i fjor, og det var kjempekoselig! Men det blir nok litt for langt å kjøre fra Stavanger til at vi får det med oss i år også... Men kanskje et annet år! :D

  Det så ut som dere hadde det veldig koselig på Moa! Ser ut som alle likte bollene dine veldig godt, ja! :D

  SvarSlett
 7. Gult kan det IKKE bli, Tove!!!! Du vet jo Barfi er verdens vakreste, da må du ha troen på at dette blir rødt.

  NÅ venter jeg bare på solen, den vil vist ikke komme ennå. Skal fortsette å støpe i dammen.

  Ha en fin uke!!!

  SvarSlett
 8. Takk Nina og Tina :-) kanskje du skal gå med Barfi, Nina? Det er jo det som er mye av problemet, JEG kommer til å være så nervøs og sikker på at dette blir katastrofe og da blir det jo det! Det smitter over på Barfi :-( Godt det er lenge til enda...

  Håper sola skinner hos deg snart. I følge blomsterbedet så kunne det egentlig ha kommet litt regn her tror jeg. Men først må all vassarven vekk!

  SvarSlett
 9. Camilla: Det går bra med meg, men det var veldig overraskende. Sånn er livet, rett og slett.

  SvarSlett
 10. Godt å høre, Tove! At livet er full av overraskelser, er sikkert og visst, og det får vi bare ta med på veien...

  Og jeg er sikker på at Barfi får rødt.....;o)

  Nina og jeg er jo heldige med været så langt, da - så nå krysser vi fingrene for at dette fortsetter!! Ha en fin uke, og gi Barfi og Vina stooore ferie-klemmer fra meg og hundetussene...

  SvarSlett
 11. Takk til deg Tove, innlegget i Hundesport var veldig fint. Synd at de ikke hadde tatt med et bilede eller to til, men fint med noe i bladet om de ellers lite omtalte rasene.

  Senk skuldrene dine og ta utstillingen som en miljøtrening, at du kjenner nervene gjør at du sjerper deg. Du så jo hvor fint det gikk sist - og nå har du jo en fin opplevelse fra Frya med deg i bagasjen. Det med blått på Barfi...? Hvofor skulle ikke hun få minst rødt?

  Lykke til med utstilling og alt annet!

  En riktig god sommer, kanskje vi ser deg/dere?

  SvarSlett
 12. Hans: jeg begynte jo med at Barfi blir BIS ;-) men jeg har ikke peiling på hvordan ei bikkje skal se ut, så jeg ser ikke om hun fortjener gult, blått eller rødt. Kanskje jeg blir litt klokere etter seminaret med Hans Åke :-)

  Jeg hadde vasen i bilen i helgen, men fant ut at jeg kommer innom neste gang i steden. kanskje...:-)

  SvarSlett
 13. og takk til fotografen Charlotte :)

  SvarSlett
 14. Så herlig å få høre om besøkene til Nina og Charlie. Virker som dere trives i lag både tobeinte og firbeinte :))
  Koselige utflukter med kaffe og noko godt attott.

  SvarSlett
 15. Tove,Tove, Tove - jeg er helt fjern om dagen!!! Jeg har forresten bestilt hytte på Biri, men glemt (utsatt og utsatt er vel det rette å si) å melde på til utstilling..
  Nå røyter gutten som bare det, mange grunner for ikke å stille. Vet ikke hva vi gjør, men vi kommer! Og vi SKAL få litt tid, du og jeg :)

  SvarSlett