10. juni 2010

vi jobber med saken…

Det går ikke så fort, men vi jobber da litt med saken ihvert fall ;-)

Vaffel er en bra godbit, pannekake er enda bedre, men denne:agility-trening 011

ja mine fineste boller gjør spesielt Vina hva som helst for å få smake på :-))))

 agility-trening 082

Noen bilder fra agilitytreningen i dag.

agility-trening 076

 

agility-trening 074

 

agility-trening 023

 

agility-trening 022

Huff som jeg kaver, ikke rart Barfi like gjerne springer rundt hinderet ;-) Vi har veldig langt igjen. Hjulet og vippa lar vi være i fred litt til og så var det det å få rette høyden på hoppet da… Og rare Barfi når vi går mot huset tar hun ofte alle tre hindrene, men mot låven tar hun bare det første :-S ikke så rart kanskje når jeg ser på armen min… men det går da framover :-) F.eks så setter Barfi seg automatisk på feltet på bommen :-) Og hun søker framover i slalomen. Farten er så som så. Men håper at det stemmer det de sier – den kommer etterhvert.  Vel det stemte ikke på Vina :-S her er en liten film av det vi gjorde i dag. Har klippet vekk alt som var dårlig ;-)

Idag har det regnet en del, til tider veldig kraftig. Syns i grunnen det var helt greit. Både kornet og blomsterbedene trengte det :-)

Arne Nordheim er død. Og jeg fikk aldri det bildet han lovet meg. Jeg har kanskje sagt det før, jeg husker ofte uvesentligheter, men er dårlig på å huske viktige ting. Og en av de tingene jeg husker er at han som sagt har lovet meg et bilde. Aner ikke hva det bildet var av, men regner med at det var av sønnen hans og meg i en grisebinge, da jeg var liten. De var en tur bortom siden de var for å se på/ ta bilde av kjerka. Veldig fint etternavn på den mannen der :-) Jeg er ikke i slekt med han. Faktisk så er det kun mine brødre og deres familie som jeg deler etternavn med. Men faren hans er oppvokst på samme sted som meg. Det er hans farfar som er indirekte årsaken til at jeg har det etternavnet jeg har. Tror han var den første som kjøpte gården som jeg er vokst opp på. Da den ble skilt ut fra prestegarden. Og siden han ikke likte navnet Nordtraet så døpte han det om til Nordheim.  Et tra er et jorde, altså jordet nord for kjerka :-) Men nå er altså den utflytta larviken også borte.

Jeg driver og leset Nattmannen av Jørn Lier Horst. Og en del av handlinga foregår i Hedrum. Morsomt, men samtidig veldig dumt. For da henger jeg meg opp i lokale ting som ikke stemmer Bonden Eskedal bor på Eskedal selvfølgelig og ikke på Hagtvedt :( Butikken til Abrahamsen, der Nina jobber, er også nevnt :-)

Snart helg igjen og snart slutt på late dager….

5 kommentarer:

 1. Så flink Barfi er da! Kjempe gøy Tove..Snart er dere vel klare til en konkurranse?? Vi begynner til våren igjen tenker jeg!

  Farten til Barfi er så som så ja, men det er DU som bestemmer..Går du, går hunden, stopper du, stopper hunden...Så sett i gang å LØP, og la feil være feil en periode. Få opp farten og "rydd" opp i feilene etterpå.

  Gammel historie er veldigt spennende å lese om!!

  SvarSlett
 2. Så flinke dere er til å trene, gøy med så mye utstyr hjemme:o)

  SvarSlett
 3. Jeg er egentlig ikke så bekymret når det gjelder farten. Syns Barfi dette er moro, så har hun mer enn nok av både fart og spenst :-)

  Nå skal vi ut å "bestige" det høyeste fjellet i Akershus.

  SvarSlett
 4. Så moro å se dere i acion. Dere er råflinke. :o)

  Arne Nordheim er jeg i familie med. Pappa var tremenning med han. Har aldri sett han i virkeligheten, men han og pappa lignet litt på hverandre.

  Så spennende å lese om Hedrum og Abrahamsen. Nå har jeg bare 14 dager igjen der. Dette går fort.

  SvarSlett
 5. Så flinke dere er, Tove. Ble imponert jeg. Kos deg på ferien din. :)

  SvarSlett