26. mars 2009

BILDER

Det blir lett sånn at jeg sammenligner. Og da vi henta Barfi så fant jeg ut at

Barfi var mye større enn Vina.

Barfi hadde kraftigere bein.

Barfi hadde lengre, men mer "pjuskete" pels. Vinas var kortere og tettere.

Barfi har finere hale med krøllen på plass. Jeg mener at jeg syntes Vinas hale var pjuskete.

Barfi er "roligere", når hun legger seg så ligger hun der, gløtter kanskje litt på øyet når jeg flytter på meg, men blir liggende. Vina lå der jeg var. Gikk jeg ut i gangen for å hente noe så fulgte Vina etter.

Når jeg ser på valpebildet av Vina er jeg ikke så sikker lenger, pelsen og størrelsen stemmer og det med sovinga, men resten...

bilder fra den gamle maskinen 374 

Vina 8 uker                                         

   bilder fra den gamle maskinen 347

Vina 3 mnd

IMG_2299 

 Med 10 kuldegrader om natta etter de herlige vårdagene i forrige uke så har jordene blitt til hvite stuegulv og vi kan gå overalt. Veldig praktisk med tanke på lufteturer av en liten Barfi.

IMG_2284

 

IMG_2288

Barfi fikk låne votten min i håp at hun skulle stå stille sånn at jeg fikk tatt noen bilder. Men hva skjer? Joda hun flyr av gårde og fillerister byttet sitt. Og har det kjempemoro uten tanke for at jeg skulle ta bilder. Etter en stund så er sannsynligvis votten død og det er på tide å spise litt, dermed blir det noen bilder.

IMG_2289

Vina derimot driver ikke med sånnt barnslig tull og leker. Nei hun jobber! Her bærer hun den andre votten min hjem.

IMG_2291

 Barfi er et matvrak. Og får i følge henne selv altfor lite mat. Dette nakkekotelettbeinet var bare såååå godt. Vina får den delen som Barfi ikke greier å spise opp etterpå. Hun har selvfølgelig fått sitt eget bein samtidig med Barfi, men sier ikke neitakk til enda mer.

IMG_2295

Kan jeg få mere mat?

IMG_2303

Klar for "sekketur"

IMG_2309

 

 

8 kommentarer:

 1. Jeg skjønner godt at du sammenligner. Det gjorde jeg også:o)

  Så herlige bilder Tove!! De var kjempefine. Jeg ELSKER sekkebildene:o)) Vina hadde jo en flott krøllhale på det ene bildet?! Dette var skikkelig gøy å se. Jeg synes lille Barfi har vokst ganske mye jeg?

  Nå skal dere jo snart på Valpekurs. Det blir spennende å lese om:o))

  SvarSlett
 2. Barfi er jo bare såå skjønn!! Herlig der hun sitter trygt og godt og varmt i sekken klar for tur med den søte tunga på lur...

  Flinke Vina - alltid til å stole på, og sørger for at votten til matmor kommer seg velberget hjem:-)

  Det er litt sånn her fortsatt. Dimma kan springe fortest å hente ting og tang, men slenger det gjerne fort i fra seg der det passer. Snorre derimot er trofast og traust, og henter selvsagt det Dimma har forkastet....

  SvarSlett
 3. Kom til å tenke på at Dimma brukte forferdelig laang tid på å få krøllehalen opp på plass, så da vi var på valpeshow (da var ho 7 mndr.) ble det med visning av hengehale..:-) Ho er fortsatt litt giddaløs med å krølle opp halen sin, og det ser ut som om det er mer tilfeldigheter som gjør at den krøller seg oppover..:-)

  SvarSlett
 4. Så søte de er begge 2, Vina var også en søt valp.
  Det er så kjekt å lese om valpetiden Barfi, og alt som hun finner på:)
  Hu vokser fort Barfi, synes hn ser større ut på disse bildene.

  SvarSlett
 5. Noe så nydelig! Begge to.
  Det er så koselig å se Vina i storesøster-rollen.

  Jeg fikk råd om å putte Nalle i sekken da han var liten, men han var altfor urolig.. Derimot kunne han sove han ute mens vi var inne og motsatt,veldig sjølsikker fyr :o) Det er forresten rart hvor ulik FLvalper er i pelsen.Nalle var ikke så langhåra og lodden som Barfi.

  Er kotlettbein trygt å gi hunder? Har blitt så pysete etter å ha sett Vet.klinikken og andre tv-program. Nå kjøper jeg bare margbein i dyrebutikken iblant.

  SvarSlett
 6. Rå bein skal gå greit til hunder. Men jeg er ikke helt sikker på hvor lurt det er å gi det til Barfi. Men jeg er litt sånn: det går som regel bra... Og jeg syns vi har blitt altfor overnervøse når det gjelder kjæledyra våre.

  Men nå MÅ jeg begynne å gjøre noe fornuftig. Vaske f.eks. jeg er altfor utolmodig til å få alle dammene ute. Og dessuten så mistenker jeg Barfi for å protestere mot at jeg går ut. I hvert fall blir jeg møtt av andre to-beinte når jeg kommer inn om at der og der og der var det en dam eller kabel. Enda jeg vet at Barfi gjorde både det ene og andre ute før jeg gikk ut igjen?

  SvarSlett
 7. Endelig bildet av Barfi i sekken
  :-D. Det ser ut som hun virkelig koser seg der, føles nok trygt og godt. Jeg må være enig med de andre, det ser ut som om hun har vokst ganske mye allerede.
  Ellers er det jo kjempekoselig og følge med skriveriene dine, det skjer jo ganske mye på valpestadiet.
  Jeg synes Vina var søt når hun var lita, men godt å ha en voksen og "fornuftig" hund når man oppdrar en liten valp.
  Når jeg trente innkalling på Maila når hu var lita kalte jeg alltid inn Leia først og da kom som regel Maila etter, når hun var på vei inn til meg sa jeg navnet hennes og ga henne godbit. Så Leia har vært til god hjelp i noen tilfeller. (bare så det er sagt så kan det hende at de lider av akutt døvhet)

  SvarSlett
 8. ÅH, så nydelig. sukk....

  Kan ikke se nok på dem. De vokser bare alt for fort. Hun har blitt større nå.

  Også fikk vi endelig det berømte sekkebilde. Den ideen var jo smart. Det tenkte ikke jeg på.

  SvarSlett