31. desember 2009

GODT NYTT ÅR!

Ja, nå er det bare å begynne å trene på å si og skrive 2010. Det er alltid like vanskelig hver begynnelse på januar det der. Og så er det jo tid for å mimre litt over hva som har vært. 2009 har jo bydd på en god del nyheter for min del :-) Jeg har fortsatt ikke truffet så mange av dere i Bloglandia, men Nina, Gry, Hanne og Thea, Hans og Charlotte, Sissel og Per har jeg i hvert fall hatt gleden av å treffe for første gang dette året. Og de er like trivelige folk alle sammen. En annen ting som jeg setter stor pris på er at vi har gjenopptatt kontakten en ”gammel” venn og jeg, gleder meg til mer av det Erna :-) Selv om det betyr at de lange innholdsrike og koselige julekortene fra den kanten ikke blir helt det samme lenger. Ja og så har vi jo fått Barfi! Det var mye ”skal/skal ikke” i begynnelsen av dette året. Som dere vet så ble det skal :-) Ulempen med det er jo at da er det helt slutt på  å studere hjemmesider for å bestemme seg for hvilken rase en evnt. ny valp skulle være, hvilken oppdretter, om vi i det hele tatt skal ha ei ny bikkje osv. Det er liksom ikke det samme å studere valpeannonser lenger  ;-) Men Barfi er her og hun er jo verdens beste,  ja sammen med Vina da. Og sånn er det med den saken! En fin ferietur til det store utland ble det også i år. Ja og så måtte jeg jo krype til korset om melde meg inn på Facebook jeg også. Jeg kan ikke akkurat si at jeg har blitt så veldig hekta på den enda, men…Ikke helt meg det der tror jeg. I tillegg så har det vært noen nye utfordringer, oppgaver og hendelser på godt og vondt. Denne f.eks. hører til de “vonde”:

Volvo V70 21.12.09 Elg 014

Men det hadde jo vært kjedelig om alt skulle gå på skinner og i samme spor, da lærer en jo ikke å sette pris på de små og store gleder som skjer.

Nå er det bare å begynne å glede seg til å få være med på det nye året har å tilby. Det er alltid spennede se hva som dukker opp av overraskelser, utfordringer, gleder og sorger og forhåpentligvis mange helt vanlige forutsigbare hverdager. Ja også er det jo masse spennede sport å se fram til de 2 neste mnd.  Og bare for å ha sagt det,  et visst rødkledt fotball-lag er et ikke-tema de neste 5 mnd!

Jeg ønsker deg et riktig

GODT NYTT ÅR!

snø 026

Kanskje treffes vi et eller annet sted i det nye året :-)

Måtte jo sette sammen en mimre-bilde-film. Den ble altfor lang, jeg vet det, men det var neimen ikke så lett å få plass til et helt år på akkurat passe tid... Så derfor blir den dobbelt så lang som den burde, minst...

Mimrefilm fra 2009

For øyeblikket så leser jeg mer enn jeg sitter foran pc’n :-) Dermed så er jeg ikke alltid oppdatert her inne og ganske sløv med kommentarer for øyeblikket.

7 kommentarer:

 1. Det var en fin mimrefilm. Den var ikke så lang, det var så moro å se at den tiden gikk fort. Masse fine bilder du har funnet fram.

  Ja, vi har mye å takke det gamle året for. Tenk nå er vi snart gamle kjente alle sammen.

  Marius er like fortvilet over de rødkledde som deg. Her er det ikke mye fotballsnakk for tiden.


  Takk for det gamle året, Tove! Og ha et riktig godt nyttår.
  Jeg har kjøpt dop til Charlie og har dyrlegen på beredskap på mobilen.

  SvarSlett
 2. Flott film, kjekt å mimre over året som gikk.

  Ha en riktig fin kveld og så ønsker jeg dere et riktig godt nyttår.

  SvarSlett
 3. Et riktig godt nytt år til dere! Vi "snakkes" vel om ikke lenge, nå er det jo blitt 2010 og da skal det jo være IF-treff på Frya.

  SvarSlett
 4. Godt nyttår til dere også! :D
  Håper alt gikk fint med rakettene! :D

  SvarSlett
 5. Et litt forsinket godt nyttår til dere også Tove. Fin film med mange gode minner fra i fjor:o)

  SvarSlett
 6. Sitter her på jobben i en stille stund og leser blogger, og vips så fikk jeg se at jeg ikke har lest din!! Så derfor GODT NYTT ÅR til deg og dine...og du må gi yndlingsdronninga mi en snutenuss (selv om jeg har til å gode å se ho "in live"). Vina har av en eller annen grunn sjarmert meg så veldig at ho har fått en liten spesiell plass i mitt hjerte. Sånn er det med den saken, Tove! Men Barfi må få en snutenuss ho, også da...;o)

  Håper vi treffes i året som kommer. Tjøme i februar??

  Skal se filmsnutten din når jeg er hjemme - her er data'n så treg og uten lyd at jeg gidder ikke...

  Ha en fin søndag i de blå kalde!

  PS. Åssen går det med grisene??

  SvarSlett
 7. Godt nytt år til dere!

  Jeg har også problem med treg data, men jeg fikk med meg noe ;o)
  Man opplever mer enn man tror i løpet av ett år - kanskje derfor tida går så fort ;o)

  SvarSlett