30. april 2013

April

Jeg velger meg april….

bursdag 005

Jammen har vinteren vært seig i år, men pluselig så forsvant nesten all snøen på 1-2 dager

WP_000675

bursdag 009

Det begynte å bli mulig å gå på tur utenfor den faste turstien vår igjen

WP_000683

Og sølespor og sandhauger er igjen på plass inne…

Vi var veldig kulturelle ei uke.

WP_000678

Ikke på Nationalteateret, vi holder oss på Det Norske Teatret og TO teaterforestillinger på ei uka, da begynner det vel å tippe litt over…?

Fossegrimen var absolutt verdt et besøk, Bibelen i 6 timer er vel ikke akkurat noe jeg anbefaler, men greit å ha sett det og.

Og en stakkar fra landet blir jo reint sjokkskadet av slike folkeansamlinger!

WP_000688

Karl Johan var smekk full av folk og i tillegg så hadde visst hele Valdres inntatt en del av Spikersuppa den lørdagen vi var i Oslo.

Dorullkjerner kan som kjent brukes til så mangt, litt hjernetrim for Barfi f.eks.

bursdag 001

Vi har så vidt begynt med geocachingen vår igjen. 2 funn i nabokommunen en ettermiddag. Og så er det en luring som ligger et sted på fjelltoppen like ved der pappa holder til.

WP_000702

Barfi og jeg forvillet oss dit litt tilfeldig i januar da jeg egentlig hadde tenkt med til det ene blokkhuset, som også har en cache. Da jeg kom hjem fant jeg ut at det ganske sikkert lå en cache her også. Men først måtte jeg løse en oppgave. Det ble litt googling for å finne ut hva dette “rare” var for noe og så enda litt mer for å lære å lese slike meldinger en optisk telegraf sender ut.

WP_000697

Sammen med Team Pilaris så løste vi den og kom fram til de riktige koordinatene, tror jeg. Sist søndag var tiden inne for å teste dette ut. Men sukk og atter sukk. Jeg skjønner jo ikke så mye enda og det å få lagt inn koordinater på en annen måte enn det som er det mest vanlige formatet, nei det fikk jeg jo ikke til! Og den omregningen jeg hadde fått Kjersti til å hjelpe meg med, det fant jeg fort ut at måtte være feil. Jaja da var det bare å prøve å få tatt noen bilder før jeg blåste vekk og så gå slukøret ned igjen. Utsikten var det i hvert fall ikke noe å si på.

WP_000700

Og vel hjemme igjen så ble det mer chatting med Kjersti og endelig så forsto jeg hvordan jeg skulle legge inn UTM-koordinater på Gps’n min. Så på neste Stavern-besøk, DA skal jeg finne cachen også – trur eg….

Også i april har vi feiret en jubilant på Gam.

Lise 008

En ny haltende sang ble diktet, ballonger, kake og spill på et gammelt posthorn.

Lise 009

Joda vi begynner å bli eksperter på å feire jubilanter på jobben min. Det siste 1/2-året så har vi hatt tre 50-års-dager og en 60-års-dag. Nå er det bare en 50 års dag igjen, så er det vel en stund til neste jubileum tror jeg.

bursdag 018

Også i familien er det bursdager. Det er slitsomt å feire familebursdag, syns Barfi

Og etter noen dager med finvær så var det på tide med litt snø igjen, ikke sant?

WP_000707

Vi får satse på at dette var siste krampetrekning fra Kong vinter for denne gang. I morgen er det agility i Moss og da vil vi i hvert fall ikke ha nedbør!

Og selvfølgelig har vi vært på ag i april også, men det er allerede skrevet om og Barfi er heldigvvis frisk igjen etter dette mystiske “vondt’t” Løpetida er derimot på plass og passer veldig dårlig inn med tanke på morgendagen.

6 kommentarer:

 1. For en fantastisk nydelig bukett med krokus! Blir helt forelska når jeg ser sånne buketter, jeg skjønner at jeg må samle mine løker neste gang jeg skal sette ned noen.
  Det var ordentlig dumt at det første forsøket ditt på denne cachen ikke ga resultater, så jeg håper inderlig at du finner den neste gang! Det har vært mye jobb for å finne frem til den altså, så du fortjener et smilefjes på kartet på den :)
  Gleder meg til å skravle i morgen! :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, godt det bare er en kort tur opp dit :)

   Slett
 2. Koselig å lese disse månedlige rapportene dine, Tove :)
  Lykke til imorgo/dag!

  SvarSlett
 3. Hei. Så koselig vårbilde av krokusene!
  Hva gjør du med dorullene for å lage hjernetrim for Barfi? Ser du har krøllet dem i endene, er det godbiter inni?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det ligger en godbit i hver av dem. Ikke så mye hjernetrim kanskje, men i hvert fall litt ekstra arbeid for Barfi.

   Slett