13. april 2013

treningsdagbok-Vårsprætt’n 2013 på Melsom

Endelig en ag-dag jeg er ganske fornøyd med. Hodet, baner og hindre (stort sett) var på plass i dag. Jeg gikk tre løp og alle banene husket jeg. Jeg gikk alle banene slik jeg hadde bestemt meg for under brifingen. Og banene var heller ikke så verst. Bommen var det flere som ikke gikk perfekt så det var kanskje derfor Barfi gikk treigere enn vanlig der.

Lagløp Mellom: Dagen begynte med lagløp for de små bikkjene. Og det var utrolig mange som disket! Og på mange forskjellige plasser. Så vi satt der og begynte å bli litt skeptiske. Men på brifingen så fant vi da ikke så mye ”galt” Syns banen var fin og morsom vi. Noen feller, ja og noen utfordringer også, men ikke spesielt vanskelige. Men det kan jo fort vise seg å være noe annet når vi først er i gang…

526608_10200921256143484_433935209_n

Jeg var bekymret for starten. Der skulle vi rundt allerede på hopp nr 2. Det kunne altså bli en utfordring og ikke minst all hjelp til å få opp farta var spolert allerede der. Vi kom oss greit igjennom starten og fikk opp en ganske grei fart etter hvert. Syns vi gikk vår beste slalom i konkurranse. Men det gikk veldig seint over bommen. Om det var fordi Barfi var småredd der eller om det var fordi jeg måtte springe ganske langt ifra, fordi det lå en tunell under bommen og den måtte jeg springe rundt? Bortsett fra bommen så var det et bra løp av oss. Dagens beste. En fin bane. Dommer: Morten Holmen. Feil (=tidsfeil) 0,97, gj.snittsfart 3,17 m/sek. Laget fikk 15,97 feil, altså godt nok til å få et napp, med et nødskrik, men 4. plassen satte en stopper for det. Kravet for napp er max 15,99 feil totalt på 3 hunder i laget og 1-3. plassering.

WP_000633

Agility: 2M. Dette var også en fin bane med litt utfordringer, men ingen store vanskeligheter.

537454_10200921256063482_72579178_n

Og ikke minst det var en flott start med 3 hinder rett fram før vi skulle til venstre over neste hopp. Samtidig så var det viktig å ikke få så stor fart at Barfi tok hoppet rett fram som hinder nr 4 istedenfor det til venstre. Sååå stor fart fikk vi ikke så det var ikke noe problem. Vi gjennomførte helt greit, men jeg merket fort at vi hadde dårligere fart nå enn i laghoppet. Slalommen gikk treigere, men litt raskere over bommen. Men det gikk også treigere over hoppene. Dommer: Morten Holmen, 3. plass (17 startet) 5,52 tidsfeil. Gj.sn.fart 2,88 m/sek

2M-Melsom-13

Hopp: H1M Her var det en rein løpebane, kun med de 2-3 vekslingene som må med. Så det var bare og beinfly det jeg var god for. Synd at det ikke går med slalommen også. Syns det gikk litt bedre i slalommen igjen nå og brukbar fart i resten av løpet. Endelig et løp der vi greide standardtida (med over 3 sek å gå på) Dommer: Peter Holmberg, 6. plass (18 startet) 0 feil og NAPP!!! Vårt 2. napp i hopp. Gj.sn.fart 3,27

WP_000641

Det var utrolig mye disk i banene til Morten Holmen uten at jeg kan forstå hvorfor. Mens Peter Holmberg hadde laget ganske enkle baner der de fleste kom igjennom. Alltid gode stevner på Melsom og alltid ganske kaldt inni hallen. Fine områder å lufte bikkjer på entan man vil gå korte eller lange turer.

Jeg syns så absolutt det går framover med oss. Det hjalp helt sikkert at hjernen min greide å henge med. Og nå har vi gått to lagløp der vi har vært så vidt under og over standardtida. Nå gjelder det bare å få dette til i det vanlige løpet også. Litt rart at jeg stort sett får pallplass på de dårligste løpene våre.

3 kommentarer:

  1. Gratulerer så mye med napp! Sibnnsykt kult :D Høres ut som dere har tatt lange steg i det siste, altså :) Så gøy :)

    SvarSlett
  2. Grattis med gode løp og napp! :)

    SvarSlett
  3. Takk! ja det var moro og endelig komme hjem fra et stevne, uten å gå og irritere meg over alle tabbene jeg har gjort.

    SvarSlett