26. juli 2009

Her kommer jeg

Som sagt så skulle vi til Gry og Milli idag. Jeg håper Gry kommer til å avlegge en fyldig rapport, men jeg må jo skrive litt om inntrykkene jeg også. Gry kom straks ut og ønsket oss velkommen, "kom inn, kom inn". Og inn gikk Irene og Barfi. Men nå syns egentlig Milli at det var på tide å si stopp. Det hørtes et klynk fra Barfi som tydet på at Milli hadde gitt beskjed om hvem som var sjef her i huset. Det skulle da bare mangle spør du meg. Men Gry var ikke enig og fortalte Milli at "her i huset ønskes gjester velkommen, Milli!" Og sånn var det med den saken. Like etterpå så var de i full lek :- ) Irene og jeg ble invitert på frokost og jammen ble ikke Vina servert frokost også! Værsågod Vina bare forsyn deg av millis mat :-) Og Vina følte seg straks hjemme. Ja hun ga fort Charlie beskjed om at her bestemmer jeg , både over Millis mat og plassen ved kjøkkenbordet.

IMG_0600

Mens Barfi storkoste seg over å få leke med både Charlie og Milli.

IMG_0581

Spesielt kom Barfi og Charlie godt overens.

IMG_0567

Vakre Milli ble etterhvert litt oppgitt over gjestene som til tider glemte at hun også var der.

IMG_0571

Timeout ;-)

IMG_0573

Barfi ble overlykkelig over at hun fant en leke som hun fikk beholde uten at Vina kom og ga beskjed om at den ikke var hennes. Hun gikk sååå stolt rundt med denne.

IMG_0584

Hva er det den ungen holder på med nå da??

IMG_0591

Ludo satte seg raskt i respekt. Barfi holdt mistenkelig god avstand ;-)

IMG_0597 

Nina og Gry koser seg de og.

IMG_0596

Jeg er så glad for at Barfi skal være på Glenne noen dager, Gry. Hun kommer til å storkose seg! Men jeg begynner å bli litt bekymret... Vil Barfi bli med oss hjem igjen????

7 kommentarer:

  1. Å, så kjekt de har det, barfi kommer nok til å ha en fin liten ferie med Gry og Milli, men du vet - borte bra, hjemme best :)

    SvarSlett
  2. Så fine bilder og morsom tekst Tove:o) Men du kunne kanskje spart deg det time-out bildet? Det ser ut som om JEG trenger minst ett år på ett eller annet slags hjem;o)

    Her går det aldeles strålende. Barfi er en veldig snill og trygg og rolig jente, så vi koser oss, men jeg er ikke et øyeblikk i tvil om at Marte har rett: Borte bra - men hjemme best:o)

    SvarSlett
  3. Så herlig at lappene møter hverandre, det har de kjempegodt av! Og jeg savner sånn Missi-pusen vår når jeg ser bildet av pusen til Gry, for den er jo prikk lik Missi! Sniff sniff.

    SvarSlett
  4. Barfi koser seg nok veldig hos Gry og Milli! Det er jo alltid kjekt å være på ferie! Men når hun ser dere igjen, vil hun helt sikkert være med dere hjem! :)

    SvarSlett
  5. Så mange fine bilder du fikk tatt. Det var gøy med teksten til.

    Jeg kan skrive under på at Barfi får det fint der. Nå storkoser hun seg med Milli og Ludo(på avstand) tenker jeg.

    SvarSlett
  6. Så koselig beskrevet, alltid gøy å lese om lapp-Isene:o)
    Så mange fine bilder av vennene, tenker Barfi koser seg på Glenne, selv om hjemme er best:o)

    Jeg havnet litt ned på siden, der dukket det opp et bilde av Vina, ved første øyekast så trodde jeg det var Ville-mor.

    SvarSlett
  7. Så koselig å høre at det er flere som har åpnet hjemmet sitt som ferie-koloni!!:-)

    hva syns du, Gry? Frister det med både en og to hunder til i tillegg til vakre, myke og trygge Milli???

    Jeg har som sagt 4 islendinger her på bruket, og ferien min i år er ikke som alle andre ferier!! MEN - jeg koser meg...og det tipper jeg du gjør, også...

    SvarSlett