25. juli 2009

Ferieleir

Som dere sikkert har fått med dere så har Gry planer om å ha valpekull på Milli og det kommer kanskje flere avltisper på Glenne etter hvert? Gry har nemlig planer om å bli oppdretter av Finsk Lapphund. Eller har jeg misforstått? En god oppdretter er ikke en som bare steller og forbereder valpene godt, men også en som har bred erfaring med hunder og sin rase spesielt. Her føler Nina og jeg et sterkt ansvar for å hjelpe til litt. Sist uke var Charlie på besøk hos Gry og Milli. Men hallooooo Charlie er jo nesten voksen, den sjarmøren og gutten har til og med lært å oppføre seg! Gry lærer ikke mye av et slikt besøk som hun ikke kan fra før. Så nå har jeg altså tenkt å trå til. Et besøk av ei lita frøken i sin mest oppstersnasige alder som ikke har lært å oppføre seg, se det blir noe helt annet. Så i morgen setter vi oss i bilen og kjører i retning Tjøme. Her skal Barfi hjelpe til med litt voksenopplæring i 3-4 dager. ;-) Ja for det er selvfølgelig ikke med tanke på litt ferie fra Barfi for meg og Vina vi har i baktankene??? - Nei, absolutt ikke!!

Nå har jeg fått med meg at Nina er på plass også, så om regnværet kan trekke seg litt unna så kommer det til å bli nok et supert bloggemøte :-)

Jeg gleder meg Gry og Nina.

here we comes :-) ;-) ;0)

IMG_0544

Og en liten blomst til alle tiders bloggevenner :-)

IMG_0550

6 kommentarer:

 1. Dette var knallfint skrevet, Tove. Den lo vi godt av. hahahaha!!!!!!

  Ja, vi hjelper til det vi kan. Støtter opp om gode venner. Det kan vi.

  SvarSlett
 2. Jeg skjelver i buksene Tove, hva kommer dette til å koste meg? Må jeg ta opp byggelån, selge bilen evt. buskapen???? Det blir garantert ikke billig når dere har tenkt å ta meg i seriøs voksenopplæring;o)

  Bare en liten presisering til slutt. Oppdrett høres veldig skummelt ut, vi begynner med kanskje å ha et valpekull på Milli, hvis alt er bra og forholdene tillater det. Ikke mere planer foreløpig, men for all del, det krever voksenopplæring det også:o)))

  SvarSlett
 3. Vi skal pønske ut noe.... tviler på at det blir snakk om så mye penger, men helt sikkert noe veldig kostbart på andre vis.

  Et oppdrett er et oppdrett, enten det er 1 elle 100 kull ;-) Men det er stor forskjell på gode og dårlige oppdrettere. Her er det vi kommer inn ;o)
  Drar snart...

  SvarSlett
 4. Dere har bare driti SÅÅÅÅÅÅÅ på draget. Barfi har tydeligvis ferie og oppfører seg som en drøm av en hund. Dette blir det ikke mye lærdom av.....;o) Herlige Barfi:o)

  SvarSlett
 5. Så bra du har fått en engel nå som du er vant til hypre Charlie, Gry.

  Men kan hende du får en overraskelse for det;-)

  SvarSlett
 6. Ja Nina, Charlie er hyper, men han er like herlig for det:o) Barfi er jo vant til å bo sammen med en annen hund, og natten har vi ikke begynt på enda....;o)

  Nå er Milli helt "kake". Jeg tror jeg tar med bare Barfi på jobb i morgen.

  SvarSlett