7. juli 2009

Hagaveien

Mens en del av dere storkoste dere sammen med Nøve og Nalle på lørdag,  så liknet jeg bare mer og mer på ei drukna katte samtidig som en del av grisehuset ble ganske så reint og fint. På søndag fylte vi bilen med div bikkjeutstyr og satte nesa mot Hedrum. Bikkjene oppførte seg merkelig eksemplarisk denne dagen. De lå stort sett rett ut på stuegolvet og maste ikke hverken om det ene eller andre. ?? Det spørs om bilturen tok på.

På mandagsettermiddagen tok vi turen ned til Hagaveien. Der bor nemlig Nina og Charlie. Jeg var veldig spent på hvordan Vina og Barfi kom til å oppføre seg. Vi hørte Charlie der han "satt fast inne i huset" og Vina sa klart i fra hva hun mente om den frekkasen. Men da Charlie kom ut og Vina slapp ut av bilen så snuste hun litt på Charlie og så var alt greit, denne karen var det da ikke noe å bry seg med? :-) Barfi som sist hun besøkte Charlie, mente at her er det jeg som bestemmer, i dag var det: jippi en jeg kan leke med! Vi tuslet av sted, Barfi og Charli i ivrig lek, Vina dannet baktroppen og lot ungdommene styre på for seg selv. Men innimellom måtte hu forsiktig beskjed til Charlie om at : vær forsiktig med lillesøstra mi. Og jeg som hadde forventet masse bjeffing spesielt av Vina ble nesten lamslått, Vina bjeffet ikke i det hele tatt!?!? Det er flinke godjenta mi det :-)

IMG_0466

Alle tre gikk etter hvert løse i langliner. Og langliner er en flott oppfinnelse, men når bikkjene leker sammen så blir det fort litt virvar av liner som surrer seg sammen. Nina hadde full jobb med å holde orden på linene.

IMG_0467

Vakre Charlie viser fram området sitt.

IMG_0468

Vi gikk ikke så langt siden det begynte å regne. Og bare for å ha sagt det, det har blitt fint hos Nina! Og hun hadde laget en knallgod Nøve-sjokoladekake :-) Hit kommer jeg gjerne igjen ;-)

Barfi og Charlie fortsatte leken inne. Jeg tror ikke de hadde pause fra leken sin i det hele tatt fra Barfi slapp ut av bilen til vi dro hjem igjen. Barfi hadde det rett og slett supermoro sammen med Charlie. Inne våknet Vina litt til liv igjen, og Nina fikk en høylytt demonstrasjomn på støynivået til Vina. Vina måtte nemlig stadig vekk komme med noen formaninger til de to ungdommene som ikke greide å roe seg.

Voff! Barfi se og oppfør deg som folk!

Voff! Charlie vær snill med søstra mi, husk hun er bare halvparten så stor som deg, eeeeh halvparten så gammel som deg tror jeg heller jeg skal si.

Voff! Ro dere ned, vi er inne!

IMG_0476

IMG_0480

IMG_0484

Vina benytter sjansen til å utforske litt.

IMG_0488

Sitter vi fint nok til å få belønning nå???

IMG_0505

Ååååh Nina, du er snill og god, du må få et smellkyss midt på truten!

IMG_0493

Skal dere dere se på hagen uten oss??

IMG_0495

Nei, vær så snill Vina, ikke lær Charlie dette! Vina hadde selvfølgelig ikke noe problem med å hoppe opp hit. Hun er da en islending.

IMG_0503 

Jeg kan ta meg jobb som vakthund her også jeg.

IMG_0497

IMG_0499

IMG_0494

Hagefotograferinga bør jeg overlate til Nina, men, men...  Jeg er så glad i denne fossen. En sånn ønsker jeg meg også!

 

Takk for en flott ettermiddag Nina og Charlie, vi storkoste oss alle 4!!

Det var to slitne bikkjer vi hadde med oss hjem. Men tro det eller ei, etter en time rett ut på gulvet så var Vina klar for en skautur og jammen ble ikke Barfi med også.

12 kommentarer:

 1. Så gøy at dere fikk til et lappIS treff hos Nina:o) Kjempegøy at dere er fra samme sted og har felles bekjente og helt sikkert har vært på samme steder i ungdommen (som IKKE er lenge siden;o)

  Du skriver så levende om Vina, at jeg begynner å le. Klart hun må passe på de to "fjortisene":o) Litt rørende synes jeg det er at hun passer så godt på lillesøster:o)

  Håper for all del Charlie ikke fikk med seg at det går an å hoppe og og gå på rekkverket!?

  SvarSlett
 2. Så koooselige bilder. Den hagen til Nina er flott.
  Så stor Barfi har blitt, hun blir nok en flott dame etter hvert.
  Vina ser så snill og tålmodig ut, var nok stritt å holde orden på de to villstyringene.

  SvarSlett
 3. Ja for Vina bjeffet selvfølgelig ikke bare for å bjeffe????

  Barfi bjeffet forresten heller ikke. Hun bjeffer jo ofte i forbindelse med lek, men her slapp hun å mase for å få lekt. Jeg syns jentene mine oppførte seg overraskende bra jeg ;-) Charlie oppførte seg som en drøm :-) ja Nina også om noen skulle tvile på det ;-)

  SvarSlett
 4. Takk for sist, Tove. Det var noen fine bilder du har fått tatt. Og for en beskrivelse av dagen! Selv om være gjorde at vi var inne en del av dagen.

  Charlie har ikke begynt å hoppe opp på rekkverket ennå, så det går nok bra.

  Vina var eksemplarisk, så henne skal du være stolt av. Ikke vær redd for å ta med henne på besøk.

  Skjønner Barfi vil gå til oss neste gang, ikke gøy det med bilsyken. Men jeg krysser fingrene for at hun vil gro det av seg.

  SvarSlett
 5. Så mange flotte bilder! Godt at Vina passa på de 2 villstyringene!
  Roxie liker heller ikke å kjøre bil, men nå kan hopper hun faktisk selv inn i bilen og vi kan kjøre uten at hun sikler!!
  Ha en flott uke!!

  SvarSlett
 6. Så effektiv du var i helga, godt å være "ferdig" med grisestell for ei stund,tenker jeg.
  Koselig at du og Nina kom isammen på ett lite treff også - sjøl om vi savna dere! Moro å se bilder av hundene, Charliegutten gaper og ler på så og si alle bildene :o)
  Moro med hagebilder også!
  Det er nok en viss hageinteresse å spore blant disse hundebloggerne.

  SvarSlett
 7. LappIS treff den likte jeg.
  Så mange fine bilder og tekst.

  Så herlig, Charlie og Barfi i non-stop lek, og Vina som gjør noen halvhjerta forsøk på å stagge dem;o)

  Hagen til Nina er jo et kapitel for seg, dammen og ved-ovnen:o)))

  SvarSlett
 8. Jeg så forresten "kastearmen din" på Europris (Larvik) Ville. Angrer på at jeg ikke kjøpte den, men satser på at Europris i Maura også har den.

  Ja hagen til Nina er suveren :-) Jeg har slått meg til ro med at jeg gleder meg med å nyte andres flotte hager og drømmer meg bort i dem, og så får hagen vår være så som så....

  SvarSlett
 9. Ja den kastearmen er fin den, er fremdeles like kjekk, men bruker den sånn av og til bare.
  jeg fikk iallefall fart på henne igjen etter den siste løpetiden, når hun hele tiden måtte gå i bånd.
  En kort periode virka det som hun hadde "glemt" at hun kunne springe, det var noen få kast det så var det fart i dama igjen:o)
  Hun er mer dame nå;o) de vokser jo så utrolig fort disse hundene våre.

  Hvor gammel er Barfi nå???

  SvarSlett
 10. Hei igjen, sånn tenker jeg også Tove:o)
  En trenger ikke å ha alt selv, synes det er så kjekt å se at det spirer og gror hos andre jeg.
  Selv om jeg skulle ønskt jeg hadde en fin hage så har jeg liksom aldri fått det til, og her jeg bor er det jo heeelt umulig, men jeg har falt til ro med det. Så nå går jeg også å smug-titter i andres hager.

  vi har en stor terrasse hvor det med tid og stunder skal bli en liten oase, drømmen er jo en bekk som i Nina`s hage;o) iallefall sildrene vann, så vi får se...

  SvarSlett
 11. Barfi er født 16. januar = snart 1/2 år :-)

  SvarSlett
 12. Fine og koselige bilder og tekst. Morsomt når hundene kan møtes og leke sammen.

  SvarSlett