29. juli 2009

<3 GRY<3

IMG_0736

TUSEN TUSEN TUSEN TAKK, Gry, Ola og Milli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeg har hatt det fint og morsomt. Mine beste dager, uten tvil. Matmor sier jeg har blitt så flink. Det er jo fordi jeg har lært så mye nytt hos dere det :-)

Du er verdens beste, beste, beste tante, Gry!!! Og kusine Milli er også verdens beste <3

Jeg springer nedover til dere i morgen allerede jeg og da skal jeg ta med meg Toni sånn at tante Gry får en gris i fjøset også. Jeg må bare sove litt førZZZZZZZZZZZZZZ

IMG_0738

15 kommentarer:

 1. ...og du er VERDENS BESTE lille lappisvalp Barfi. Bare kom!!!!! Ta med deg Toni hvis du vil, vi ringer Tove når du har kommet, og sier at du har litt mere ferie....:o))

  SvarSlett
 2. Tante Gry høres sååå snill og god ut, heldige du Barfi som fikk lov av mammaen din å være hos henne og Milli. JEG MISUNNER DEG!!!:o)))

  SvarSlett
 3. Gry er VERDENS BESTE TANTE, ingen tvil om det. :o))

  Nå kan vi bare bytte på å kjøre Barfi og Charlie til Tjøme for avlastning. Må jo passe på at hun ikke glemmer det hun har lært.

  Men først litt ferie på tante. :o))))

  SvarSlett
 4. ingen tvil om at hundene har det godt på glenne hos gry og milli :)

  SvarSlett
 5. Tante Gry er det veldig langt ned til dere?????? Toni nektet å gå ut i regnværet så jeg måtte springe helt aleine. Men jeg begynte å bli veldig sliten så jeg tuslet hjem igjen for å sove litt mer :-(
  Men Milli, du som er så flink til å kjøre bil, kan ikke du komme en tur til oss. Vina trenger et lynkurs i å leke! Hun gidder jo bare en liten slåsskamp og en springomkapp gidder hun jo i hvert fall ikke, jeg springer jo i fra henne lett som bare det ;-)

  SvarSlett
 6. Tove, dette har jeg jo glemt i befippelsen over at Barfi reiste. TUSEN, TUSEN takk for alt vi fikk som takk for hjelpen!! Det var ikke nødvendig - men for ordens skyld: Kaka smakte fantastisk og de små hundesjokoladene jeg ikke trodde jeg skulle ha hjerte til å spise gikk ned på høykant i et sterkt anfall av sukkersug:o) Blomstene var nyyyydelige.

  Tove og Nina: Hvor lenge varer denne voksenopplæringen egentlig???? Har jeg egentlig ferie eller er det konstant giv akt???

  SvarSlett
 7. Å nei men Barfi, så dumt! Jeg må si at denne Toni'en din er litt pysete, for vi to, vi bryr oss ikke om det regner! Men du måtte jo vært så forsiktig i trafikken, og nå er det vel hjemfartshelg, så kanskje vi skal utsette det bittelitt, sånn til det har roet seg? Jeg kan ikke KJØRE bilen skjønner du Barfi, men jeg skal følge nøye med, for jeg har hørt at dem har noe som heter automatgir, det er visst fryktelig enkelt. Vi blogges også avtaler vi å møte hverandre. Jeg plukker deg opp langs veien, så drar vi på en skikkelig jentetur:o))) Jeg tror jeg er litt redd for Vina jeg Barfi, hun virker litt streng liksom... Er hun det eller?

  SvarSlett
 8. Gry: Du har gjort deg fortjent til en laaaaang ferie og vel så det. Men bare vent.... mulig du må til pers igjen ;-) Men som sagt IKKE tenk på det, vi skal si ifra når det er på tide med litt oppfriskning igjen. Ikke sant Nina?

  SvarSlett
 9. Milli: Jo jeg tror kanskje et brevkurs eller nettbasert kurs er det beste. Jeg er sikker på at du fikser det også du :-)

  SvarSlett
 10. Jeg har DEN gode idèen da Barfi. Du tar pedalene og jeg tar rattet:o) Også kan vi bytte på når vi blir lei. Det blir jo helt knall Barfi, vi skal få det SÅ gøy:o)))))

  SvarSlett
 11. Vi vil stadig kjøre oppfrisknings-kurs. Og slapp av Gry, Charlie kommer til deg hvis det dukke noe opp. Litt langt å kjøre til Camilla med han.

  Men nå er det en lang ferie på deg Gry. Det har du fortjent.

  SvarSlett
 12. 4 dager igjen på jobb, det har ikke helt gått opp for meg enda tror jeg;o)))))))

  SvarSlett
 13. Skjønner du lengter etter den. Pass godt på den. Den går så altfor fort. ;-)))

  SvarSlett
 14. hahaha, svigermor har jammen lært Barfi å prate! Nå blir det enda artigere i Blogglandia :o)

  SvarSlett
 15. Barfi prater som en foss, bare Tove lar henne slippe til (ved pc'n;o)))

  SvarSlett