12. juni 2009

FERIEBILDER

Ta en titt på denne linken for å se alle bildene våre fra sommerferien. Jeg advarer om at det er mange bilder, spesielt av vinranker, trange vakre gater og flate Nederland. Så du bør velge en rask lysbildeframvisning hvis du ikke har veldig god tid ;-) Og så bør du lese forrige innlegg (sommerferie -09) om du ikke allerede har gjort det.

6 kommentarer:

 1. Takk for titten, Tove! Det var mye du har opplevd. Og masse flotte hus og landskap. Moro å se noe så forskjellig fra Norge.

  SvarSlett
 2. Det ser jo helt superidyllisk ut på bildene fra Tyskland. Nederland synes jeg ser kjeeeeedelig ut:o)

  Er de stedene du var i Tyskland skikkelig overbefolket av turister?

  Har du brukt det nye kameraet ditt Tove?

  SvarSlett
 3. Takk for at du deler dette med oss (les: meg som "bare" skal være hjemme i Norge i sommer)!!!

  Langt og flott referat fra turen også!! Fikk meg jo nesten en tur jeg også, på den måten!

  SvarSlett
 4. Gry: Alkmaar var det stedet det var tjukt av folk i gatene, mens vi var der. Tror ikke det var så mye turister, men vanlige folk. Det er nok litt tidlig i turistsesongen enda. Følte liksom at alle spise/drikkestedene "ropte" kom til oss! Under vinfestivalen om høsten derimot tror jeg det er trangt om plassen.

  Jeg brukt to kameraer. Det nye er så stort og klumpete så jeg bruker mye det andre også, bl.a alle bilder fra bilen og Alkmaar og Bernkastel

  SvarSlett
 5. Det er ikke bare Norge som er bra...
  Så mange fine bilder du har tatt! Koselig å se Moseldalen igjen, den var fascinerende syns jeg. Det er ikke bare bøndene i Norge som sliter..tenk på de vinrankene!
  Vi så forresten det ble sprøyta med helikopter. Og Mosel var ikke akkurat drikkevann. Vi snakka med noen som satt og fiska hver dag - de kasta fisken..

  SvarSlett
 6. Så flotte bilder, nå fikk jeg lyst til å dra på tur til Rhindalen, har tilgode å ha vært der:o)

  Koselig å lese om turen deres:o)

  SvarSlett