15. april 2009

Nesten...

Dette innlegget er kun for spesielt interesserte (meg...). Og da er det ikke snakk om bikkjer eller andre dyr ;-) men om fotball!

Sist onsdag så ble jeg ganske deprimert utover kvelden :-( 1-3 tap for Chelsea på hjemmebane! Og optimismen før kveldens kamp var ikke så veldig stor. Men kampen skulle spilles, og det er alltid en mulighet... Hvem har glemt Istanbul 2005? Et avansement her ville være den beste måten å minnes det som skal minnes i morgen. Chelsea hadde allerede "vunnet" og tok kanksje lett på oppgaven i kveld. Og ikke minst, Liverpool har viljen til å få det til. Med perlen av en 1-0 scoring så var håpet tent. Skulle det virkelig være mulig? Når Chec som vanligvis stenger buret, stadig var på bærtur steg håpet bare mer og mer. 2-0 kun ett mål som manglet. Dette kunne bli en herlig kveld. Men så kom nedturen. Mål ble scoret, men i feil mål! ikke bare ett, men to og tre. Uff, nei det var visst bare å gå og legge seg. Men selvfølgelig gjør en ikke det. To nye mål, i riktig mål. Nok en gang bare ett mål som manglet og det var fortsatt 5 min igjen. Ikke mulig å sitte rolig lenger. Barfi gikk til slutt og gjemte seg, det var visst noe utrygt i området rundt meg. Neeeeeeiiiii Chelsea scoret igjen. Nå var det ikke lenger noe håp. Men uansett, det var en kveld full av spenning, underholdnig, himmel og helvete, oppturer og nedturer, akkurat slik en kamp er på sitt beste. Og en kan ikke være misfornøyd selv om alt er over. 8 mål og stadig nerve og et Liverpool som aldri ga seg. Bare vent, neste år..da tar de hevn :-) Det tar tid å lande etter en slik kamp. Gulv har blitt vasket og blogg blir skrevet. Fortsatt ikke trett...

Må bare høre litt på denne:

Pytt pytt, det er da bare 4 år siden Liverpool vant Champions league. Nå kan de konsentrere seg om ligaen. Bare Manschester U kan se å få tapt to kamper nå så blir det ligagull isteden. Det er på tide. Mens vi venter på det så kan jeg jo øve på teksten ;-)

Bare vent, neste år - da kommer LFC strekt tilbake med seier både her og der. Larvik HK greier endelig å vinne Champions league og Runar kommer på topp igjen. Du verden så mye det er å glede seg til :-)

3 kommentarer: