11. november 2008

Halskjede

Det å ha hund kan føre mye med seg. Bl.a blir man kjent med nye mennesker. Jeg har f.eks pga styreverv blitt kjente med ei (+ flere) trivelig dame, ER, som har sine bestemte meninger. Noen av dem deler jeg. Sånn som at det rette laget tapte cupfinalen, at islendinger kan brukes til mye mer enn utstillingshund, at Vina er verdens vakreste - eeh det har hun vel ikke skrevet? - men hun har helt sikkert tenkt det mange ganger ;-) + masse annet. Så vi utveksler en del e-poster for å bli enda mere overbevist om at vi har rett ;-) I tillegg til å ha hund så driver ER også med å lage smykker. Smykker etter min smak :-) Siden det ikke blei noen valp så kan jeg jo spandere på meg et halskjede jeg har ønsket meg lenge, ikke sant? Nye e-poster har blitt utveklset, denne gang med bilder av noen av smykkene hun lager. Hjelp, alle er fine, hvem skal jeg velge?
Etter mye vurdering fram og tilbake så har jeg valgt dette:
Er det ikke fint? Vel, smaken er som kjent individuell, så du behøver jo ikke å like dette, selv om jeg gjør det. Det skal komme i posten i dag, så nå går jeg bare å gleder meg til å komme hjem fra jobb for å åpne posten og prøve det på :-)

Alle bildene er tatt av ER

5 kommentarer:

 1. Disse viking-smykkene er kjempefine! Ei i butikken vår er flink med slikt, det er litt av en jobb - de former jo hver eneste lille ring!!!
  Gratulerer,Tove. Det ble ett fint plaster på såret,det.

  SvarSlett
 2. Kjempefine Tove! Jeg fikk et som ligner i 40 års presang av ei venninne og bruker det masse (når jeg først bruker smykker, er det en av favorittene).

  Det er viktig å skjemme bort seg selv litt i hverdagen!

  SvarSlett
 3. Fine smykker =) For å være ærlig, så likte jeg det nederste best =)

  SvarSlett
 4. Ja det er veldig fint :-) Og det er veldig mange små ringer! Å lage disse ringene heter å rigle, har jeg lært ;-)
  Det hadde vært fint med et armband også....

  SvarSlett
 5. Å ja..ett armbånd hadde vært fint ;o)
  Har du fått kjedet ditt?

  SvarSlett