8. september 2011

SOL????? og blabla…ag-trening.

ag-september 008

Du verden! I dag har det jammen meg vært solskinn og opphold i hele dag!!!! Jeg er ikke den som pleier å klage på været om sommeren, det er ikke så viktig. Men høsten derimot…Det været vi har hatt den siste måneden er rett og slett deprimerende! Det er bare å innse at det blir smalhans framover Trist fjes Men aldri galt at det ikke er godt for noe. Rådyra fråtser i kornåkeren vår hele sommeren og nå tror jeg de kan se fram til å fortsette med det resten av året. Vi får neppe noe glede av det kornet i hvert fall.

ag-september 012

Det var her jeg skulle hatt objektet ditt NIna, da hadde vi sett rådyra som står der i skaukanten. Nå er jeg veldig glad for at vi ikke har griser lenger. For det å sanke 100 tørre halmballer det er ganske enkelt umulig i høst.

ag-september 013

Bikkjene har fått god plass å boltre seg på i løpet av sommeren Smilefjes Det blir for lite agility-trening på oss. Men vi prøver nå å få til litt.

ag-september 014

Både hjemme

ag-september 053

og borte.

I dag som jeg hadde fri og det i tillegg var fint vær så dro vi en tur på Himles. Jeg skal ikke påstå at det var noen god trening i dag. Jeg er for lite målbevistt på hva jeg skal trene på og altfor dårlig på å få det jeg gjør bra til. Det har nok litt med det at vi trenger å trene på så veldig mye. Trygghet på vippa og fart i slalommen er viktig. Få opp farta generelt er noe vi må jobbe veldig med. Framsending og skifte bak eller er det foran? er noe jeg har begynt å jobbe med. Og så var det det å få Barfi til å gjøre som jeg vil da. Egentlig tror jeg ikke vi skal jobbe så veldig med farta…. Jeg syns det gikk smått i dag. Og pølsa, nei den skulle hun IKKE igjennom! Den var nok litt vel tung idag. Den pleier jo vanligvis ikke være noe stort problem. Vippa, driver vi fortsatt mengdetrening på. Syns hun går litt raskere over, fortsatt er hun er veldig forsiktig rundt vippepunktet. Men redd er hun ikke. Hun gikk nemllig den aleine hun, mens jeg holdt på noe annet. Dagens lyspunkt var slalommen. Vi fikk opp antydning til fart Smilefjes Og da tok vi ikke den mer! Ikke før neste økt. Antydning til fart da og. Det er Barfi-larfin min det Smilefjes

ag-september 055

Kan jeg få hoppe nå?

ag-september 056

ag-september 032

ag-september 052

Ikke no problem med felt så lenge en tar alt i sakte kino Smilefjes som blunker

7 kommentarer:

 1. Uffameg, skal være glad man ikke er bonde nå. Heldigvis kan vi nyte en solskinnsdag sånn innimellom, det har vært så altfor få av dem nå i høst :( Jeg har brukt opp noen av regndagene til kjedelige ting - f.eks vaska vinduer nå i ferien!!!
  Takk og pris for at vi 'bare' har hunder :) De får oss faktisk opp og ut uansett vær. Den ag-banen din ser veldig fristende ut...

  SvarSlett
 2. Huff Tove, ikke moro med kornåkeren som nesten bare regner bort! Er i Valdres nå, og ser åkre som har begynt å spire igjen, så det er en salig blanding mellom gult og grønt.

  Synes dere har vært flinke i år jeg! Følger jo med på bloggen selvom jeg ikke alltid kommenterer og dere har jo vært aktive på utstillingsfronten også:o)

  SvarSlett
 3. Artig å se hvor flinke de er blitt både Barfi og Vina. Det er jo en fantastisk flott plass dere bor!

  Ps. ikke visste jeg at min datter var på reise, måtte ta en telefon for å finne ut hvor hun var;o)

  SvarSlett
 4. Det har ikke vært greit for kornbønder i år. Masse korn står å råtner. Sånn er det her også. Veldig synd. ;(

  Dere er veldig flinke til å trene, uansett hva du føler. Bare så du vet det!!!!!! Ikke mange av oss holder på sånn som dere.

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 5. Nei det sier jeg og..jammen er dere flinke å trene...Vi skal prøve å hive oss på agilitybølgen et år eller to vi og nå..før nye valpekull kommer..Blir spennende det!Er litt lettere nå, for vi trenger bare kjøre 30 min til trening, istede for 1 time som vi gjorde før ;) Er jo morsomt visst vi klarer å få flere islendere og lapper ut på bana!

  Synd med kornet deres, men heldige rådyra da!! De skal vel jaktes på snart vel? Så får dere kanskje noe godt kjøtt i frysen?

  SvarSlett
 6. Hei!
  Takk for kommentaren i bloggen :)
  Synd med været og kornet :(
  Artig med agilitytrening og du tar så fine bilder av hundene :)
  Hilsen Laila :)

  SvarSlett
 7. Det er ikke rare været hverken for bønder eller så mange andre for den saks skyld. Vi får nyte de lyspunktene som er (innimellom).

  Ett lyspunkt er jo å svinge innom her etter gammelt og se de fine bildene dine fra hverdag og trening. Koser meg jeg :-) Synes nå du er flink jeg da, Tove! Balder kan bare drømme om å få tatt seg ut med agility her på tunet visst...

  Ønsker deg en strålende uke!

  SvarSlett