29. november 2009

Nina

Det har blitt sånn at når jeg først er i Hedrum så bare jeg stikke innom Nina og Charlie en liten tur også.  En advarsel til den som evnt. er så dum og ber meg stikke innom: har jeg først satt beina innenfor så går det noen timer før jeg kommer meg ut igjen!! Enda så glemte jeg opptil flere ting jeg hadde tenkt å fortelle, Nina.

Når vi har igjen to svinger til vi er framme så begynner Vina å bjeffe. Det er tydelig at hun kjenner seg igjen og gleder seg. Nesten før vi har parkert kommer Nina ut og som alltid like blid og ønsker oss velkommen. Etter at vi har fått baksert oss inn uten at Charlie har fått mulighet til å stikke ut, så er det høylytt ellevill “Jippiiii-skal-vi-leke”-bjeffing fra Barfi og Charlie (mest Barfi) Jammen godt det er “bare” Kirsti som bor i 2. etasje. Vina har selvfølgelig sagt sitt om dette, før hun går hjemmevant inn på kjøkkenet og sjekker og rydder opp i  hva som finnes av hunde- og kattemat der. Gry har fått velfortjent mye skryt på bloggen av mange for å være den herlige dama hun er, men jammen så fortjener Nina mye skryt også. Dere som ikke har truffet henne enda, gled dere :-) Like smilende og blid godtar hun alt dette. I hvert fall utenpå, men jeg tror faktisk hun er sånn tvers igjennom også. Ja kanskje ikke når det kommer til stykket på neste punkt. Får hva gjorde Vina så? Jo hun gikk inn i stua og markerte på teppe at “jeg er sjef her også jeg”. Fortsatt ingen sure miner fra Nina, hun vet jo at bikkjer er bikkjer og teppet bør renses uansett! Men jeg vet jo at dette er ergelig. Og jeg er kjempeflau og lei meg, Nina. Men  sier som alle andre hundeeiere når bikkja gjør noe galt, at sånt gjør da aldri Vina!! Ja hun gjør ikke det! Vet ikke om jeg tør å ta med meg Vina flere ganger etter dette. Usj og usj sier jeg.

Hagalia 007 Barfi og Charlie leker og har det helt topp en god stund. Vina går og legger seg under bordet og lar ungdommene være i fred. Tror ikke hun bjeffet noe på dem heller. Men så finner Barfi ut at nok er nok. Hva?? Hun vil ikke leke mer!! Hva har skjedd? Charlie prøver å overtale frøkna til å bli med på leken, men Barfi kommer bare med noen skarpe svar tilbake. Og så jeg som trodde Barfi var underernært på lek da gitt. Gidder ikke å syns synd på henne etter dette nei. Jaja da ble det bedre tid for meg å prate med Charlie da. Vanligvis er han jo fullstendig opptatt med å leke.  Han er og blir en vakker isbjørn og en liten godgutt. Ja i dag var Barfi tydelig høyere enn Charlie. Men jeg må si jeg ble overrasket over Barfi idag….

Hagalia 020

Hagalia 021

Hagalia 023

Kom igjen da Barfi, nå leker vi litt igjen!!!!!

Nina og jeg hadde det i hvert fall trivelig i sammen  og tida går så altfor fort. Jeg fikk forresten servert nydelig Nøve-sjokoladekake. Ja den var mye bedre enn den jeg laga, Gry :-) namnamnam :-) Og tror du ikke jeg fikk med meg mange julegaver da vi gikk??!! Du skulle bare visst det Nina at gaver som kommer overraskende og jeg ikke aner hva er, ja da blir jeg som en liten unge. Så nå har jeg allerede begynt å glede meg til jul!!! Jeg kan ikke garantere at disse ikke blir klemt og ristet litt på…..

Jeg sier bare TUSEN TAKK  for gaver og ikke minst en trivelig dag :-) Og siden jeg egentlig burde vært i sengs for lenge siden så venter jeg til en annen dag med annet småtteri som jeg tenkte jeg skulle skrive.

Hagalia 024

Ikke bry deg om Barfi du Nina, hun bare tror hun har blitt voksen og for stor til å leke, bare fordi hun har passert 10 mnd.

Hagalia 026

Hagalia 028

18 kommentarer:

 1. Tove, jeg skjønner hvorfor du bare måtte skrive om besøket hos Nina ;o)

  Jeg fikk endelig møte Nina i fred og ro forrige helg, og ho er akkurat slik ho virker som gjennom bloggen. Det føltes som en god, "gammel" venn. (Og jeg tror ho forsto at jeg var litt trøtt og utafor da, enda jeg liksom er den nattevandreren)

  Skulle ønske vi bodde nærmere hverandre hele gjengen. Det er vel første gangen jeg lengter ut av Hallingdal...

  Heia Nina!

  SvarSlett
 2. Så koselig skrevet!! Ja, Nina er ei herlig jente!! Har treft henne noen ganger og kosligere og kosligere blir det!! Kjempe lett å prate med er Nina!!
  Kjempe fine bilder av alle sammen!! Barfi føler seg nok litt voksen nå. Stakar Charlie han sjønner nok ikke dette. Men hvem gjør vel egentlig det?? He-he. Ha en fin dag og uke !!

  SvarSlett
 3. Helt enig med deg Tove.Nina er ei kjempe jente.Reall og ærlig tvers igjenom. Hun vil alle bare godt:-)
  Artig at Barfi med et, er blitt for "stor til å leke med Charlie.
  Disse hundene våre er rare.Fine bilder du har tatt.

  SvarSlett
 4. Så koseligt at dere får muligheten til å besøke hverandre der oppe på østlandet! Nina er en hyggelig dame ja, og så så kjekt at hun hadde laget gaver til dere!
  Så nå er Barfi blitt gammel og kjedelig! Håper ikke det skjer med Mira, men er vel en fare for det! Er jo mosomt med disse hundene som alltid er glade og lekne!
  Charlie er vel en gladgutt som aldri blir voksen tenker jeg!
  Ha en fin fin dag Tove!

  SvarSlett
 5. Å, da gleder jeg meg bare enda mer til å treffe Nina en eller annen gang....Hos Gry i fjor var det jo så mange av både folk og hunder, så jeg rakk ikke p snakke med alle. Men jeg fikk jo gleden av å gå sammen med Nina bort til bilden, og hvis jeg ikke husker feil, så tror jeg ikke det var stille et eneste minutt!! Og NIna husker på alle!!!!! :-)

  Tenk at Barfi ble litt lei av lekinga til Charlie....sååå gammal har ho jo ikke blitt! Og det er alltid så koselig å lese at dere bloggevenner som treffer hverandre trives så godt i hverandres selskap...kanksje ikke så rart....kan jo snakke hund, hund og atter hund heeele tida!

  Men Vina da....det der gjør vel ikke damer på besøk...hehe

  SvarSlett
 6. Håper jeg også en dag får den glede å treffe Nina;o) synes også hun virker som en grei dame på bloggen:o)))
  Tenk at Barfi ikke ville leke mer, synes bildene av de 2, der Barfi oppfører seg kjempe voksent og Charlie ligger foran henne...og gjør det han kan for å få Barfi med på lek...herlige bilder!!!

  SvarSlett
 7. Tove da!! Det med markeringen til Vina er ikke så ille. Og du måååå ta henne med neste gang. Jeg vet akkurat hvordan du hadde det. Charlie har jo hatt sine perioder med markering inne hos andre. Jeg tok det som et kompliment, nå trives hun hos meg og vil vise at det er litt hennes også.

  Takk for dette besøket som var det siste før jul. Nå kan det bli lenge til jeg ser dere igjen.

  Så mange fine bilder du fikk. Artig å se bildene der Charlie gjør seg til.

  Og så må jeg bare si jeg blir flau over alle de fine ordene om meg. Vet ikke helt hvordan jeg skal ta i mot dem. Men må jo bare takke pent for dem. TUSEN TAKK.

  SvarSlett
 8. Er ikke dette koselig lesing da Nian, ALLE (som har truffet deg)sier jo du er ei toppers jente :-)

  Og ja, ingen tvil om Vina både gleder seg og føler seg hjemme hos dere :-)

  Ha ei flott uke

  SvarSlett
 9. Dette fortjener Nina Tove!!! Lure deg!! Jeg kan skrive et helt blogginnlegg om Nina (noe å tenke på kanskje;o), men kan vel foreløpig nøye med med å si jeg har blitt ordentlig glad i den bittelille, dønn ærlige, engasjerte, empatiske, direkte, sinnataggen fra Larvik:o)))) Hun nekter når jeg sier hun er en organisator av rang, men det ER hun. Har kontroll på alt! Når jeg er sammen med Nina, så slipper jeg egentlig å tenke noe særlig (i hvertfall på hvor vi skal og hva jeg skal ha med meg:o) Du leser sikkert dette Nina så jeg gir deg en klem også:o)

  SvarSlett
 10. Gry, du kan bare våge!!!!(streng)

  EN STOR KLEM TIL ALLE SAMMEN!!!!!

  SvarSlett
 11. Så HERLIG dokker e !!!
  Klem fra mæ og.

  SvarSlett
 12. For et utrolig fint og koselig innlegg, Tove! Hjertevarme i bøtter og spann :-)

  Skulle gjerne hatt hele blogg-gjengen på besøk her. Dét hadde vært noe dét :-)

  Også så mange flotte bilder da. Foressten, Tove - medlemsbladet ser da flott ut det! Kom i posten i går! Du er kjempeflink!!!

  Ønsker deg en flott dag!

  Klem fra Irén

  SvarSlett
 13. Gry: Nina = sinnatagg??? Fortell!!

  Nina: Du har vel klippet ut og rammet inn alle kommetarene? Sånt er sjelebot og ta fram på tunge dager :-)))

  Irén: Tusen takke Irén, men noen hvite løgner er det vel her ;-)
  Men joda forsiden er fin den når jeg printer den ut her hjemme med valpebildet rammet fint inn i kristtorn og logoene på rett plass. Jeg irriterer meg fortsatt over dette !! Og hva som skjer med collegegenser på løp og kjøp-siden forstår jeg rett og slett ikke :-S
  Ask, Askur, Balder, Dimma Embla og Snorre gjør sitt til å lyse opp :-)
  Hvordan likte du den nye kalenderen?

  SvarSlett
 14. Jeg vet ikke Tove, hun er bare "engasjert" på en sinnatagg måte. Det er kjempeherlig:o) Blåser seg opp og ler i neste sekund. Jeg liker det!!

  SvarSlett
 15. Hei igjen Tove!

  Du, jeg mente faktisk hvert ord! Du er kjempeflink! Ikke minst med tanke på hvordan maler og grunnlag var...

  Kalenderen liker jeg VELDIG godt! Spesielt at kvaliteten er bedre enn før. Veldig bra! Også er jammen godgutten min med :-)))
  Første gang Kati så kalenderen trodde hun det var en Balder-kalender, hehehe

  KLEM til deg :-)

  SvarSlett
 16. ååå du er nå god og snill Irén :-)

  SvarSlett
 17. Tove, jeg har ikke skrevet ut noe. Kanskje en ide. Men jeg har jo bloggen din. Kan jo bare gå inn her å lese. Moro det!!!

  Sinna????? Engasjert blir jeg nok og urettferdighet er det verste jeg vet. Da kan jeg nok bli hissig. Husk jeg har italiensk blod i meg.

  SvarSlett