9. oktober 2009

Besøk

I dag kom Gry en tur innom. Hurra, det var kjekt se henne igjen og tida gikk alt for fort.Bilde 228

Barfi og Vina hadde fått hvert sitt margbein som de koste seg med da det kom en bil på tunet. Vina tok sin oppgave som vakthund og slapp beinet sitt for å si ifra at her bestemmer jeg. Hva gjorde Barfi da? Jo hun tok beinet til Vina selvfølgelig, det var jo større enn hennes og sikkert mye bedre også. Ut av bilen kom Gry og det var ingen tvil om at Barfi så hvem det var,  halen logret som bare det :-) Men hun fikk litt problemer, hvordan skulle hun greie å hilse på Gry og samtidig passe på beinet sitt (Vinas)? Gry vant, Barfi måtte bare ønske tante Gry velkommen.

Bilde 230

Tror gjensynsgleden var gjensidig?

Bilde 239

Bilde 241

Vina måtte jo selvfølgelig også hilse ordentlig på Gry.

Bilde 237

Gry hadde med seg gaver til Vina og Barfi, bl.a en eske med hundekjeks som hun åpnet så fort hun hadde hilst på begge to. Denne holdt hun i armkroken. Både Gry og jeg trodde Barfi fulgte etter Gry for å kose enda mer, så Gry satte seg på huk. Men hva tror du Barfi gjorde? Hoppet hun opp på to for å gi Gry enda et kyss?  Nei vet du hva - hun stakk hodet ned i den åpne kjeksesken og forsynte seg med enda en kjeks!! Er det her snakk om et supersmart matvrak eller?? Og litt nedtur for Gry som var så glad for denne store gjensynsgleden til Barfi ;-)

Tida gikk som sagt altfor fort og Gry måtte videre.

Bilde 243

MÅ du reise alt nå?

Bilde 244

Er det sånn du er så gidder jeg ikke å prate mer med deg :(

Tusen takk for besøket Gry, vi gleder oss til å se deg snart igjen :-) Blir kurset for kjedelig og tørt så tenk på Barfi og kjeksesken ;-) Og jeg regner med å kose meg med blogginnlegg :-)

11 kommentarer:

 1. Jeg regner med at Gry skriver mer utfyllende og ikke minst har bedre bilder :-)Men hun har jo ingen bilder av seg selv så derfor måtte jeg skrive litt jeg og ;-)

  SvarSlett
 2. Vi VISSTE vel at Barfi og Vina ble glade og kjente igjen Gry. Det gjorde godt å se likevel :o)
  Ho har ett sjeldent godt hunde/dyretekke, den dama der!

  SvarSlett
 3. Så gøy å få besøk av Gry, da. Ser at Barfi kjente igjen henne. Selvfølgerlig!!!!! Og Vina vet å sjarmere på sin måte. Tipper Gry også forelsket seg i den dama. Nå venter jeg bare på bilder fra grisehuset.

  SvarSlett
 4. Åååå Tove, som jeg har kost meg hos deg i dag!!! Nina har helt rett, jeg falt pladask for Vina også nå:o) Og Barfi er jo bare helt superherlig og veldig, veldig kos og et veldig supersmart matvrak;o)

  Jeg kommer mer enn gjerne igjen Tove, i dag gikk tiden så fort at vips, så måtte jeg dra... Kjempegøy å se bildene av meg og jentene dine, så jeg er glad du la dem ut.

  Nina: Grisehusbilder ligger på bloggen nå:o)

  SvarSlett
 5. Noe helt annet, men jeg må jo bare fortelle dette:

  Jeg går som sagt tur med bikkjene etter at det har blitt mørk, som oftest i skauen. Nå om dagen holder jeg meg unna i dagslys uansett, det er elgjakt! En del av turen går igjennom en "tvilsom" skau uten sti. Jeg har omsider etter noen år fått til å gå nesten samme vei hver gang. Og akkurat her skrur jeg på lommelykta. Men selv med den på så rota jeg litt i går og kom ut av min faste vei. Egentlig ingen krise for så lenge jge ikke begynner å gå i ring så kommer jeg fram til stien igjen et eller annet sted. Men det fristet liksom ikke å begynne å rote rundt der i mørket og jeg begynte å bli litt usikker. Hva gjør man da? Jo jeg roper selvfølgelig på Vina som kommer et stykke bak og sannsynligvis ikke er helt fornøyd med veivalget mitt. Så lar jeg Vina gå foran. Siden jeg var kommet litt skevt ut så gikk vi ikke akkurat der jeg pleier å gå, men Vina ledet oss sikkert fram akkurat dit vi skulle, der stien begynner igjen. Det er flinke jenta mi det :-)

  SvarSlett
 6. Flinke Vina, ja. Henne kan du stole på. Den dama har hode på rette plassen.

  SvarSlett
 7. Kjempeflink Vina som passer på mamma'n sin!!! Får deg trygt hjem og passer på deg som en smed i grisehuset så ingen skal få ta deg. Herlig Tove!!!

  SvarSlett
 8. Gøy med besøk:-)

  Barfi er virkelig blitt ei fin dame:-)

  SvarSlett
 9. Så fine bilder! Artig å se hvor stor gjensyns gleden var da Barfi så Gry. Og så Vina måtte jo hilse skikkelig. Håper å få se de 2 hundene en dag live. De virker så kroe, kodelige, nydelige å kose med.
  Ha en fin lørdag og en flott helg videre!!

  SvarSlett
 10. Flinke Vina som fant veien hjem igjen!..Utroligt hva de kan brukes til disse hundene våre!

  SvarSlett
 11. Så koselig med besøk da, Tove - og ikke rart Barfi og Vina? blei fra seg av glede!! Gry har noe "eget" - alle blir visst gla' i ho. :-))

  Vina er ei flink dame...ho vet å lose dere alle trygt på riktig sti....

  Har lest i bloggen til Gry og sett bilder av grisene...herlig å se deg inni bingen sammen grisen - en riktig koselig kose-stund...Gry turte etter hvert ho, også...tipper ho fikk en venn i den grisen, også!!

  SvarSlett