29. mai 2009

Snart helg

Litt om hva som skjer. Det er bare å innrømme med en gang, vi trener ikke nok med Barfi, hverken på den ene eller andre måten. Men litt blir det heldigvis. På onsdag gikk vi en tur midt på dagen. Planen var å treffe på mange skoleunger på vei hjem fra skolen. Vi var nok litt for seint ute så det var bare noen få vi traff. Vi gikk i steden forbi barnehagen der det var en del ute og lekte. Dette var nok litt skummelt eller var det en mulighet til å leke? Barfi sto stille med logrende hale og bjeffet i vei. Ellers så traff vi på en god del trafikk, gående, - med barnevogn, syklister, gravemaskin, hund. Maskiner, enten det er vanlige biler eller tunge kjøretøy var null problem. Mennesker i ulike sammenhenger skal det logres til og bort for å hilses på. Bikkjer og barn skal det bjeffes på. Vi får passe på å gå bortom fotballbanen stadig vekk nå som det er liv og røre der igjen. Det var litt artig å se på Barfi da vi gikk forbi en hage der det var ei bikkje. Bikkja kom bort til gjerde for å hilse. De sto snute mot snute og så fant Barfi at her var det ikke noe mer å gjøre og gikk vekk. Vi driver og trener litt på det vi lærte på valpekurset og litt annet. Tror jeg er en utrolig dårlig læremester :-( Tubeost er forresten veldig godt, men utrolig vanskelig å få tak i når osten havner på snuta i steden for inne i munnen. Det hjelper tydeligvis ikke mye med lang tunge da. I dag gikk Barfi en tur over bommen! Utrolig hva en gjør for å få en bit av "mine fineste boller" ;) Når hun løftet snuten vekk fra den hadde hun nok mest lyst til å hoppe ned.

Nå går Barfi opp og ned alle trapper, bortsett fra låvetrappa. "Glemmer" vi å ta henne med opp eller ned der så gir hun høylytt beskjed om at vi nettopp har gjort det.

Noen ganger stikker hun hode inn i grisebingen, der det er mulig, og drikker av vanntroa til purkene. Kan de drikke vann der kan jo Barfi også ;-)

Barfi er litt tannlaus for tida. Ingen hjørnetenner i underkjeven.

Har trent litt agility med Vina i går og i dag. Eller trent er vel å ta hardt i, vi har gått en kort runde er vel riktigere å si. Vippe, hjul, hopp, slalom 4 pinner bom, rør, slalom 4 pinner, hjul og hopp består banen av for øyeblikket. Hun var så flink atte :-) Jeg sier igjen, "mine fineste boller" får fram det beste i dem ;-) Mulig vi blir med på klubbmesterskapet.

Når Barfi og Vina er løse og leker litt sammen så springer Barfi ifra Vina. Så hun kan jo bare holde på å erte henne når hun vet dette. Men enkelte ganger settes Barfi på plass da. Da piper hun og legger seg på rygg. Og så er det på'n igjen.

Barfi har selvfølgelig lært hvordan hun skal få del i godsakene ;-) Våronna i hagen er endelig over for mitt vedkommende også. Så er det bare å håpe at det blir brukbart med med regnvær og varme sånn at plantene vokser og får litt overtak før ugrasset er på plass igjen. Det er allerede nå innført forbud mot å vanne med spreder så det kommer til å gå dårlig om det blir tørkesommer.

I dag har vi vært gift i 22 år :-) Hjelp!!! Jeg må være stygggammel? Jøss, holder vi sammen enda??? Jeg er faktisk ganske overrasket over at noe jeg trodde kom til å vare i 1 1/2 mnd (tiden det var igjen av skoleåret) nå har vart i 26 år! Jeg har fra dag 1 tatt det som en selvfølge at vi kom til å skille lag. ALLE skiller seg jo? Nå er jeg ikke fullt så sikker lenger.... Men ordet skilsmisse ble nevnt for ikke mange dagene siden, etter at "noen bikkjer" hadde gitt mye lyd ifra seg... Men slikt går da inn det ene øret og ut det andre. Akkurat som utsagn om all sporten som dominerer i aviser og på tv og de tåplige folka som heier ;-) Jeg er håpløst uromantisk. Det er ingen selvfølge at jeg husker bryllupsdagen vår og vi gjør ingenting ut av den. Mulig det har en sammenheng med at vi bodde sammen før vi giftet oss? Bryllupsdagen er i grunnen bare et minne om en hyggelig fest som forøvrig var dagen etterpå. Og en dag vi stopper litt opp og tenker at jøss jammen går tiden fort. Eller det hender PE kjøper blomster. Jeg gjør ikke det. Vi blir forresten aldri helt enig med oss selv om det er vi som er dumme som ikke forstår at det er mye bedre å bytte litt på, eller er det de andre som ikke skjønner at gresset ikke er grønnere på den andre siden av gjerdet? Nå har jeg tenkt å trekke meg litt tilbake fra Blogglandia en stund. Jeg ønsker dere alle en flott og deilig pinse!

11 kommentarer:

 1. så stor barfi har blitt. Gratulerer med bryllupsdagen! Godt å høre at noen fremdeles holder sammen.. :)
  Ha en fin pinse!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med bryllupsdagen! Har det holdt så lenge så er det ingen vei tilbake, ha-ha.

  Synes du er flink med Barfi jeg. Det var jo litt av en runde du tok med henne. Tenker hun var trøtt etterpå.

  Trekke deg tilbake??????? Hva skjer`a?????

  Uansett, ha en god pinse. Vi tastes!!!

  SvarSlett
 3. Barfi begynner å bli stor jente nå ja..og så så søt..hun er liksom så feminin i fjeset sitt...Synes Mira ser litt guttete og morsk ut i forhold....
  Jeg synes det er kjempe flott at dere holder sammen..ikke mange som greier det i dag...Men jo oftere de bytter beite, jo verre blir det å bli fornøyd...kos deg med det du har, og vær glad for de gode dagene...
  Ha en fin fin pinse, og ikke ta en alt for lang pause fra bloggen da...

  SvarSlett
 4. Gratulere med bryllupsdagen!! Det er som du sier at mange skiller seg i disse dager. Foreldra mine skal feire 50års bryllupsdag i september. Når jeg selv har bryllupsdag så går vi ut å spiser alle 3. Mariken synes det er artig å være med mamma og pappa ut å spise på bryllupsdagen selv om hun begynner å bli ganske stor (15år).

  Artig bilde av Barfi der han sitter foran og håper at noe av kaka detter på bakken. Flotte bilder du har tatt!!

  God pinse til dere!!!!

  SvarSlett
 5. Jeg synes det høres ut som du er kjempeflink å trene med Barfi! Hun får jo oppleve alt mulig! :) Ser ut som hun har lært hvordan hun skal få tak i kake også... ;)

  Gratulerer med bryllupsdagen! Håper ikke bloggepausen blir så lang! :)

  SvarSlett
 6. Har litt "blogge-pause" jeg også, men må jo innom og kikke på Barfi igjen. Flere bilder Tove!
  Gratulerer med bryllupsdagen :o)

  SvarSlett
 7. Gratulerer med bryllupsdagen Tove!! Når man har blitt så gamle som oss, så er det bare å bite seg fast i den gubben man har (hvis man er nogenlunde fornøyd med ham da, for sent å oppdra en annen, dessuten kommer du til "2. bordsetting";o)

  Jeg synes dere er flinke med Barfi jeg!! Som Christian sa til meg en gang, det er jo miljøtrening å være på gården også!!

  Tove, "Dine beste boller" får fram det beste i noen og enhver!!! :o)

  Vi hør's snart!

  SvarSlett
 8. Ja jeg synes dere er heldige som bor på gård..Der får jo barfi oppleve ting som jeg må avsted for å miljøtrene med..Feks masse dyr, barn som går forbi..bråkete traktorer.osv..

  Hvordan er barfi på innkallingen nå forresten? Mira er håpløs!

  SvarSlett
 9. innkalling: Joda barfi er som en "engel" på innkalling - helt til hun finner ut at "jeg har lyst til å gjøre noe annet akkurat nå" ;-)

  SvarSlett
 10. Hanne og Bienna3. juni 2009 kl. 10:26

  En forsinket gratulasjon i anledning bryllupsdagen, Tove!!! Ikke dårlig å holde ut så lenge! Vi skulle ha feiret vår 17. i år, men sånn ble det ikke. Ingen sure miner for det altså... Men hatten av for alle som klarer det!

  Håper du tar deg tid til en aldri så liten oppdatering i løpet av sommeren! Regner med at det blir mindre blogging fra denne kanten også - ikke den mest opplagte sommeraktiviteten kanskje?

  God sommer!!

  SvarSlett
 11. Høres ut som dere har det fint på gården deres:o)
  Årene går utrolig fort, føler meg ung i sinn, men ser jo nå ikke bare på ungene, men også meg selv at tiden setter spor, er over de 50
  så pytt, pytt;o)

  Jeg personlig tror ikke det er nødvendig å trene og trene hele tiden. Tror det som er viktig er litt kontakt trening 1,2,3 enkle ganger i løpet av dagen er det som er viktigst.
  Tror det er smart å glemme trening også jeg. Selve livet er trening og tilvenning for Barfi.
  Tittet innom hos deg, for å se hvor du var, ha en fin pause du og nyt både mann, barn og alle firbeinte.
  Ser at Barfi er blitt ganske så stor i det siste, vakker er hun og Vina også selvfølgelig:o)
  Ha en fin sommer inntil videre.
  Berit og Ville

  SvarSlett