11. mai 2009

Leik på Glenne

Nina og Gry har skrevet så fint om besøket på Glenne/Tjøme og lagt ut mange flotte bilder, så jeg tror jeg nøyer meg med å sette inn noen filmsnutter som viser litt av hvordan bikkjene koste seg. Mulig det kommer noen bilder senere en gang.

 

De som var der var Thea og Hanne med Bienna og Leica, Nina og Charlie, Gry og Milli

TUSEN TAKK for en herlig dag alle sammen. Det var kjempekjekt å treffe dere :-) Tiden gikk bare så altfor fort. Jeg må innrømme at jeg er litt misunnelig på dere som bor sånn til at det "bare" er å stikke innom Gry en tur. Og jammen har dere et flott område for nettopp slike treff Gry :-) Jeg er stygt redd for at jeg kommer til å invitere meg selv og flere med opptil flere ganger...;-)

Og som dere ser så storkoste Barfi seg. Det var ei trøtt jente vi hadde med oss derfra. Ja, hun var så trøtt at hun "glemte" å bli bilsjuk både på turen hjem fra Tjøme og Hedrum :-) Da vi kom hjem til Hedrum var det ei stor jente som kom logrende, men knapt hadde tid til å hilse på meg, nei hun satte framlabbene inn i buret til Barfi for å ønske henne velkommen tilbake. Storejenta hadde nok savnet masekråka ;-) Barfi så vi ikke noe særlig mere til. Hun oppdaget nemlig restene av et stort bein som Vina fikk til trøst da Barfi og jeg dro av gårde uten henne. Så Barfi lå ute i skyggen og koste seg med beinet og Vina var inne og slappet av sammen med oss på to bein, nå som alt var under kontroll igjen.

Og ja, hagen til Nina er så absolutt verdt et besøk. Den var kjempefin. Drømme, drømme... Fiskene i dammen var digre og fossen kjempefin! Jeg kommer tilbake Nina for å se når blomstringen har kommet enda lenger ;-)

23 kommentarer:

 1. Så gøy med film Tove! Det gjør at vi gjenopplever dagen på en helt annen måte enn på bildene. Det var fantastisk gøy å se Barfi, også ble jeg gald for å høre at hun ikke ble bilsyk!! Morsomme Vina, skulle ha "hundenytt" fra Barfi, ikke så nøye med mor;o)

  Jeg tar det som et løfte Tove, du kommer igjen! Så flott! Vi gleder oss allerede. Helt sant!

  SvarSlett
 2. Artige filmer, og godt å høre latteren til Gry igjen!
  Kanskje kurert for bilsyke?? Nalle er merkelig nok alltid rolig på vei heim, skjønner ikke helt det der men.
  Barfi tok vel hjemkomstkomiteèn som ei selvfølge :o) Det høres ut som en aldeles herlig dag.

  SvarSlett
 3. :o) så morsomt å se gjengen på film...litt av en fart på valpene...de er jo bare hel sjønne :o)

  Kjekt å se dere alle både folk og hunder...

  SvarSlett
 4. Hanne og Bienna11. mai 2009 kl. 11:19

  Takk for igår!! Det var stas å treffe dere!

  Så fint at det gikk bra med Barfi på hjemveien! Leica var rimelig utslitt hun også og la seg rett til å sove i bilburet da hun ble hentet.

  Morsomt at du fikk filmet litt! Jeg blir aldri lei av å se hundene løpe sammen...

  SvarSlett
 5. Herlig og se mennesker og hunder på film.Kjekt at dere hadde en fin dag.Barfi er bare helt nyyyyyyyyydelig.

  SvarSlett
 6. Ja, det var veldig kjekt å få se hvordan dere hadde det på treffet "i virkeligheten"... :) Også var det jo kjempebra at Barfi ikke ble bilsyk! Høres ut som dere hadde en koselig dag! :)

  SvarSlett
 7. Takk for besøket Tove. Det var moro og takk for halene til Charlie og blomstene. De er jeg i gang med å herde nå.


  Det var gøy å se på film. Charlie satte seg helt inn til meg når han hørte "tante" Gry. Moro, Gry!

  Håper det gikk bra med Barfi i bilen på veien hjemover. Hun var rimelig trøtt og sliten når jeg hoppet av.

  SvarSlett
 8. Sier som alle andre: Koselige film-snutter...Barfi er jo bare hel-skjønn!!!

  SvarSlett
 9. En liten oppdatering... Vi har nettopp vært på siste valpekurskveld. Barfi ble fort sliten, tror gårsdagen sitter igjen. Nå er hun i hvert fall helt utslått. Og under over alle undere, hun kastet ikke opp, hverken fram eller tilbake!!!!! Er treff på Tjøme mirakelkur????

  Ser dere skriver om kanelsnurrer, det var IKKE kanel i snurrene mine ;-)

  Jeg har fortsatt ikke turt å overføre bildene jeg tok i går til pc'n. Må ha hjelp av PE, men nå er det endelig våronn hos oss også... Noe herk med nye ting!

  SvarSlett
 10. Jippi Tove!! Da har jeg ikke blitt litt "rar", jeg liker nemlig ikke kanelsnurrer særlig godt, men dine var kjempegode!!! Da kan jeg forsatt stå for at jeg ikke synes kanel er særlig godt (perlesukker derimot....;o). Dine snurrer var helt ville....!!!!!

  Håper Tjømetreff har kurert bilsyken til Barfi-mor!! Kanskje det er en kur som må gjentas? Håper det;o)

  SvarSlett
 11. Glemte noe:

  Nina: Gi Charlie en stor nuss midt på snuta. Fra MEG!!!! Sukk, sukk, sukk, herlige gutten:o)

  SvarSlett
 12. Nok en flott dag på Tjøme..høres ut som om gry må belage seg på masse besøk fremover....barfi er så skjønn der hun løper rundt og småbjeffer å vil være med på leken med de store....

  var det ikke godt å se at Vina hadde savnet den masete pelsdotten?
  Nå er dere vel kommet så langt at dere helt har glemt hvor bekymret du var for om dette skulle gå bra eller ikke...

  SvarSlett
 13. Ja, det er ikke bare bare og både være gjestfri og ha et perfekt område til hundetreff ;-) Gry får garantert flere besøk av meg og andre også vil jeg tro.

  Vina går bra, med gubben derimot går litt opp og ned ;-) kommentaren da vi kom hjem på søndagskveld var: så deilig og stille det var her da dere var borte! Men han snurrer vi selvfølgelig rundt lillefingeren likevel ;)

  SvarSlett
 14. Jeg ELSKER at dere kommer, så gjestfri er jeg nok (så lenge vi er ute og hundene er med;o), men kaffe er det mest kulinariske jeg frembringer (evt. kjøpebakst). Jeg er skikkelig dårlig på matlaging, baking og sånt! Og da mener jeg SKIKKELIG dårlig!! Snurrene din var derfor EKSTRA velkomne Tove!!!

  Nina skal sove over hos oss natta før Drammensutstillinga, hva skal jeg gjøre???? Nina er kokk (jeg bryter nesten sammen av prestasjonsangst...:o) Trøsten er at Nina elsker pølser....

  SvarSlett
 15. Tull, Gry. Jeg er alt-etene. Og vi kan lage mat sammen. Det er jo koselig. Sett opp en meny så tar vi det der fra. Noe enkelt. eks.pølse og potetstappe. Jeg er enkel i kosten. Og jeg er ingen frokostspiser, så da er den grei.

  SvarSlett
 16. Gry:
  Pølser er godt :-)
  Eller hva med dette forslaget:
  du sier følgende til Nina: "jeg går en tur med Milli og Charlie og så lager du litt middag til oss?"
  Delegering er et populært ord i våre dager ;-)

  SvarSlett
 17. Tove, for en glimrende idè!!! Eller så kom jeg på en selv: "Jeg spanderer pizza":o) Vi finner nok på noe, jeg kan tre retter, fondue, biffstroganoff og scampi.

  Nina, det er jo frokost jeg KAN;o) Det er jeg god på, brødskjæring og eggekoking!!

  Dere er VELDIG snille mot meg da, jeg har skikkelig dårlig selvtillig på matlaging og det hjelper ikke at det skjærer seg gang etter gang.....

  SvarSlett
 18. Gry, Kirsti fikk en gang en bok i gave; ALL MAT KAN REDDES, het den. Fikk den av eks-svigermor. Sier det noe??!

  Ikke tenk så mye på det. Vi finner på noe. Tove hadde jo også et poeng. Vi kan jo også deligere ansvaret til Ola. Han kan vel sikkert lage mat.

  SvarSlett
 19. Å,så morsomme dere er!! Jeg måtte bare le av alle kommentarene deres om matlaging - ikke vondt ment, da...:-)

  Nå er det like før jeg kjører til Tjøme.....bare for å gjenoppleve noe positivt..!!

  SvarSlett
 20. He-he:o) Svigermoren min har gitt meg utallige kokebøker, så hun har nok fortsatt håpet oppe....:o) Ola er flink, på sånn typisk norsk mat. Han elsker husmannskost...... Jeg synes pasta og tapas og sånn er kjempegodt!!

  Camilla: Du er velkommen når som helst!!

  SvarSlett
 21. Ja, men da er dere jo reddet Gry :) Hos oss er det meg som ikke kan lage mat og jeg syns heller det ikke er noe morsomt, kun et nødvendig onde. Kan det ha en sammen heng...??? Og PE er enda verre, greier ikke en gang å varme opp boksemat!!

  Så da har der jo TRE alternativer :-)
  1. Gry og Nina lager pølser
  2. Nina overtar kjøkkenet mens Gry finner på morsommere ting
  3. Ola lager middag mens Gry og Nina er ute med bikkjene.

  Tror dere kommer til å få det helt topp jeg Gry, ikke kast bort energi på bekymringer for dette :-)

  SvarSlett
 22. Det er godt det er flere av oss Tove, men jeg vet ikke om jeg tror på deg;o) Du sa at Barfi ikke var lydig, og se hvem av hundene (den eneste) som kom når jeg ropte?? Jo, lille Barfi-mor, løpende! Du sier du ikke kan lage mat??? Også hadde du med de beste snurrene??? Hmmmm;o)

  Det virket veldig enkelt når du summerte alternativene for meg Tove. Alternativ 3 høres ut som det beste:o)) Enig?

  SvarSlett
 23. Enig og vedtatt!!

  Jeg er mye bedre til å bake enn lage middag.

  SvarSlett