23. oktober 2008

Valpebesøk

I dag har vi vært på Biristrand og hilst på oppdretter og hundene. Vi ble tatt vel i mot av både de to- og firbeinte. Det er tre voksne hunder som alle var noen flotte, herlige vesner. De merket at jeg hadde noen godsaker på lur i lomma, så jeg fikk fort tre gode venner ;-) Er det dette som kalles smisking eller lobbyvirksomhet?
Valpene var trøtte da vi kom så de viste null interesse for de besøkende. Tror Cahppe er en av disse to trøttingene, men jeg er ikke sikker. Selv om Laila påstår det er lett å se forskjell på dem, så må jeg sjekke opp både kjønn og hvite flekker før jeg ser forskjell. Cahppe er ei helt svart tispe.
Etter hvert så våknet de til liv og ble både tørste og lekne. Kan du tenke deg noe vakrere enn en lapphundvalp? Skulle tro den hadde sittet modell for teddybjørnen. Mamma Judith hadde ikke noe imot å vise fram valpene sine. Skulle bare mangle, hun har jo all grunn til å være stolt av dem.
Takk, Laila og Thore, for titten. Vi gleder oss til neste gang. Om tre uker så blir Cahppe med oss hjem.

4 kommentarer:

 1. Takk til deg Tove, for at vi fikk se dem også! Noe så nydelig. Skikkelig artig navn du har finni på!
  Tenker det var litt av en tur, og gubben har smelta...?

  SvarSlett
 2. Gubben ignoreres ;-) Men Irene og jeg blei kraftig sjarmert og gleder oss. Valpene er mye søtere enn det bildene greier å få frem. Og Laila er veldig stolt av dem. Jeg "snakket" vel mest med de voksne hundene, men Irene hadde en lang og god "samtale" med valpen. Laila og Thore er to trivelige personer som jeg tror jeg kommer til å få mye hjelp av om det behøves.

  Vina var veldig fortvilet da vi dro av gårde uten henne. Hun skjønner SÅ godt når vi skal bort og det ikke er på skole eller jobb som er målet. Og hun var velidig nysgjerrig på de fremmede luktene vi hadde med oss hjem på bukser og sko.
  Tove

  SvarSlett
 3. Tove, så bra! Det var skikkelig gøy å se bilder av dem. De er helt fantastisk vakre. Nå tenker jeg dere gleder dere (kjenner sannelig at jeg gleder meg litt sjøl også, til å følge dere fremover:o) Lurer på hva Vina sier når dere kommer hjem med en liten teddybjørn... Det blir jo kjempespennende. Så fint at oppdretteren er så behjelpelig, det er betryggende!

  Vedr. Gubben... Leste i en eller annen pedagogisk hundeoppdragerbok om "ignorering av uønsket adferd". Det har visst gunstig effekt;o)

  SvarSlett
 4. Der sa du det, Gry ;o)

  SvarSlett