9. oktober 2008

Valp

Da er det bestemt, vi skal få en valp i løpet av høsten. Det er flere grunner til at jeg ønsker meg en hund til. Først og fremst fordi vi mer eller mindre har gitt opp å gå agility med Vina. Samtidig som jeg har lyst til å fortsette med agility. Så derfor prøver vi på nytt med en ny hund. For det andre tror jeg at Vina kommer til å trives med å få en lekekamerat. Jeg har vært veldig i tvil om hvilken rase jeg skal velge . En ny islending? Finsk lapphund? eller kanskje en Svensk lapphund? Svensk lapphund "vant". Først og fremst fordi jeg tror den har bedre potensiale enn islendingen i agility. Litt fordi at det er morsomt med flere raser. Og fordi jeg har funnet en oppdretter jeg liker. Men jeg skulle gjerne valgt en ny islending også. Som jeg har sagt mange ganger, islendinger er perfekte :-) de har kun en liten (eller stor?) feil, nemlig støynivået. Du kan jo lese mer om mine vurderinger av rasene basert på erfaringer med Vina og Mico på hjemmesiden min. Se på Nyheter og scroll deg ned til "Hvilken rase" Nå går vi å gleder oss til å hilse på mor og barn i slutten av mnd.

Takk til go'gutten Mico som lot oss bli kjent med denne flotte rasen :-)

10 kommentarer:

 1. Bare en liten test....

  SvarSlett
 2. Lykke til med valpekjøpet...får håpe du får en skikkelig livlig krabat denne gangen....

  SvarSlett
 3. Ser man det!!!
  Gleder meg virkelig til fortsettelsen her :o)
  GOD HELG!

  SvarSlett
 4. Takk, takk :-) Er litt skeptisk til det med forsettelsen...
  Driver fortsatt bare og leker med med farger osv.

  SvarSlett
 5. Ja men moro er det ;o)
  Var innom og kikka på valpene til Judith, for noen nøster - jeg blir valpesjuk...

  Du må forresten lære meg hvordan du setter inn sånne linker!! Skjønner ikke det med HTML.. Har bare gått "livredd data-kurs", ser'ru..

  SvarSlett
 6. Hei Tove.

  Gratulerer med blogg. Kjempefin!!!! Jeg spør som Nøve, hvordan fikk du til det med linker? (Egentlig er det hun som er min "blogg-guru":o)

  Jeg tror du har gjort noe lurt! Kaisa hadde vært glimrende i agility, full av fart og veldig uredd. Milli ikke fullt så god.

  Gleder meg til å lese bloggen din fremover Tove.

  SvarSlett
 7. ja, det blir spennende med ny valp. men er veldig spent på hvordan vina kommer til å reagere. i morgen får vi forresten besøk av lappevennen. vi skal på agilitystevne på søndag med islendingene våre. En superrask og ei ....

  Det med linker er kjempeenkelt ;-)når du skriver innlegg i bloggen, ikke så enkelt i kommentaren.
  Du tar å markerer ordet du vil bruke (pek med musa, høyreklikk og dra over ordet. Så klikker du på symbolet i verktøylinja som ser ut som ? jordklode, video.. husker ikke. da kommer det opp en boks. inne i den nederste linja skriver / kopierer du inn adressen til siden du vil linke til. Men søgg for at det ikke blir dobbelt opp med http..
  Vær så god og prøv :-9

  SvarSlett
 8. Uff, der ble det mye skrivefeil :-(

  SvarSlett
 9. JEG FIKK DET TIL!!! Takk, det var moro syns jeg :o)

  Håper helga var fin hos dere også. Venter på oppdatering om agility'n nå, da vet du... Moro for Vina og treffe andre av sitt slag, sikkert!

  SvarSlett
 10. Så artig at dere skal få ny hund =D
  Fine bilder av hundene deres!
  Prøvde å skrive i gjesteboken, men kom ikke inn på den. Kanskje det ordner seg selv =)
  Hilsen Laila.

  SvarSlett