29. mai 2018

På tide å rydde opp litt igjen



Nå var det på høy tid å ta seg en tur til Dyrealternativen og doktor dyregod igjen. Vi har ikke vært der siden i høst. For det ble selvfølgelig ikke noe av at jeg tok turen før jul og uker og måneder flyr av sted. I går var vi endelig på plass i den lille hytta i hagen i Feiring. Etter at veien mellom Minnesund og Feiring ble kåret til Norges 5. dårligste vei har de fått ny asfalt. Det hjalp i det minste litt.

Vi var tidlig ute så det ble en luftetur langs veien i boligfeltet først og der tror jeg det hadde vært mange andre hunder før Barfi. For her skulle det snuses for hver eneste meter og da overdriver jeg ikke.

Endelig var det vår tur og Barfi logget ivrig da hun så Turid. Selv om ikke all behandlingen er like behagelig så er Turid alltid like populær.


Det var godt å få løst opp i noen "knuter" her og der. Det var som vanlig litt rusk. Denne gang i lenderyggen og rundt skulderbladet. Hun får masse skryt for å være så rolig og godta alt som skjer. Selv om hun tydelig gir tegn på når ting ikke er behagelig og gjerne skulle ha flyttet seg unna, så finner hun seg i det og.

Avsluttet med en runde med laser. To rolige dager nå så er vi klare for årets tursesong :) Og så tar vi en ny tur om en mnd. Bare for å ha gjort det ordentlig. Såpass fortjener hun,  Barfi som må følge på det jeg finner på.

Og for en gangs skyld så ble det antydet at Barfi slettes ikke var så tjukk :) Jeg dusjet henne forrige dagen og da hun så ut som ei drukna katte så så hun slettes ikke tjukk ut, så det så. borte var bollemagen hun går rundt med til vanlig. Det er mye pels på den dama ;) Vi var hos dyrlegen for noen uker siden og tok den årlige vaksina og da veide hun 20,0 kg. Faktisk hele 700 g mindre enn i fjor ;)

I denne sommervarmen så vokser det fort og blomstrer fort av. Og i blomsterbedene er det fortsatt kun løvetann og annet ugress.

2 kommentarer:

 1. Heldige Barfi. Slik behandling kunne nok flere trenge, både av to og firbeinte 😉
  Håper vi greier å få til noen turer iløpet av juni måned!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg tror i hvert fall at Barfi har godt av dette.

   Slett