31. desember 2013

Desember

Nå har jeg laget en oppsummering av hver måned så da får det vel bli en av desember også. årsaken til at jeg begynte med dette var at jeg hadde noen bilder jeg hadde lyst til å dele, men ingen ting å blogge om, derfor var det greit med et innlegg med bare bilder av alt og ingenting, noen kommentarer og veldig lite annet. Og sånn må det bli i desember også. For i desember har det i hvert fall ikke vært noe å blogge om, ja hvis en ikke skal blogge om været da, for det er jo et kapittel for seg selv! Jeg liker vinteren! og da mener jeg vinter med snø og kuldegrader! Slik som her

desember 008

Ja vi har faktisk hatt over 10 cm med snø i desember – i noen dager…

desember 002

Før varmegradene kom tilbake, rikelig av dem  sammen med regn, regn og atter regn

desember-2 011

det var ikke akkurat slik jeg ønsket det skulle være i jula

desember-2 001

joda, fint med sol

desember 025

og soloppgang

desember 022

men snøen?den var det kun antydning til innimellom grantrea

desember-2 007

Vi begynte måneden med en helgtur til Stockholm.

stockholm-13 001

De kunne bygge hus før i tiden (Det Nordiska Museet)

stockholm-13 005

Vi besøkte julemarkedet på Skansen bl.a.

stockholm-13 006

og der var det masse boder og haugevis med folk.

stockholm-13 011

Byen var pyntet til jul

stockholm-13 030

Geocachingen har ligget i dvale i  det siste, men den ene vi har logget fant vi her.

stockholm-13 036

Juleforberedelsene var ikke så store og kun i løpet av noen få dager, men de nødvendige kakene kom på plass og det er ikke jul uten de nødvendige julekakene, sånn er det bare. Nisser og tre fikk også sine plasser og det ble jul i år og.

desember 051

Pakker ble det også nok av. Ja, ikke så mange til Barfi da, men to pakker fikk hun

desember 045

Så mye julefeiring har det vel egentlig ikke vært dette året, jeg har stort sett vært på jobb og  tatt det veldig med ro når jeg ikke har vært der.

desember 020

Barfi syns sofaen er god og ha. Bare tull og være ute når det regner hele tiden.

desember 056

Da er også året 2013 over og det er bare å begynne å venne seg til å skrive 2014. Litt mimring om året som har vært og nyttårshilsen kommer – om en dag eller 4

4 kommentarer:

 1. Nei, desember har ikke vært mye å skryte av værmessig for oss som ønsker oss vinter. Krysser fingrene for at det kommer litt nå på nyåret slik at Nairo kan få kose seg litt :)
  Herlige Barfi på det nest nederste bildet! "Kos magen min da!!!". Og det er umulig å motstå en hundemage ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Vina var slik at hun la seg på ryggen og elsket å bli klødd på magen. Sånn ellers var hun ikke så kjælen. Barfi vil bli klødd rund snuten, - hele tiden. Hun er egentlig ikke så glad i å bli klødd andre steder. Men jeg ser at hun stadig ligger på ryggen nå både om morgenen i senga si, på sofaen osv. Kanskje hun syns det er varmt med vinterpels og inne-temperatur. Det blir vel varmt i senga hennes også etter ei lang natt.
   Det er vel en grunn til at nordmenn alltid snakker om været, vi har mye av det, og ofte ikke det været vi ønsker...
   Tove

   Slett
 2. Er einig med deg, det ER best når det er skikkeleg snø! Eg sitt fortsatt og ventar på snøen her. Me har som vanleg kjøpt oss sesongkort i eit skianlegg som endå ikkje har opna pga. for lite snø..........så no er eg stygt redd for at me ikkje får så mykje utav kortet vårt i år :(

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi får krysse fingre for at det blir vinter etter hvert. Jeg fikk jo truger for to år siden, kan godt bruke de jeg ;) men har ikke noe bruk for hverken dem eller skia nå.

   Slett