26. februar 2013

Februar

WP_000475

Det begynte med både gode og dårlige ag-prestasjoner i Moelv. bare så synd at det var for mye kombinasjon av godt og dårlig.

WP_000519

Vi har hatt mye flott vintervær med alt fra påskestemning og varmegrader til rikelig med kuldegrader og snø.

WP_000487

WP_000491

Vi begynner å få litt taket på skigåinga. Selv om vi (jeg) foretrekker å gå når andre folk ikke er ute, så vi går mye seint på kvelden. Da kan Barfi få bruke hele løypa. Jeg har jo funnet ut at selv om jeg ikke går fort så må Barfi øke farten litt i forhold til om vi går vanlig tur på beina. Så denne skigåinga er jo perfekt trim! Kanskje vi blir spreke etter hvert Smilefjes som blunker

WP_000489

Men så var det disse isklumpene da Trist fjes

elg 007

Barfi synes fortsatt det er toppen av frekkhet at elgen bruker vårt jorde!

februar 018

I år har vi byttet ut mye av solsikkefrøene med villfuglfrø og det merker vi på fuglebrettet. Det er flere spurver der i år. Vanligvis har det bare vært meiser og grønnfinker. Men jeg er altfor treig med å legge ut mat på høsten, så mange fugler er det ikke. Rådyrene er jo stadig på besøk. Mulig de liker villfuglfrø også. Ei natt så nemlig PE at et av dem sto og rista på fuglemateren. PE hentet Barfi så hun sto i vinduet og bjeffet på det. Men rådyret sto bare helt rolig og så på Barfi, “halloooo, tror du jeg er redd for deg der du står innenfor vinduet???” Smilefjes som blunker

015

Meisebollene stikker skjærene av med. De holder på sånn at det går hull i nettingen og maten detter ned på bakken. Så denne har jeg surret inn med ekstra tau. Og det hjalp.

004

februar 010

Blei litt overrasket over zoomen på det nye kompaktkameraet mitt.

februar 001

Det er jo hele 1 år og 1 mnd (på dagen) siden vi flyttet sist på jobben, så det er jo helt klart på tide å flytte!

017

Det blei ganske stusselig etterhvert når ALT innhold var flytta over til den nye skranken vår. Men vi får det nok veldig bra så fort alt er i orden på det nye stedet. Forhåpentligvis får vi bli der noen år….

dyrlegen 005

Februar avsluttes med et høyst nødvendig frisørbesøk og er nødvendig/kjekt-å-ha-besøk hos veterinæren. Barfi har jo såååååå lyst til å hilse på alle som går forbi.

dyrlegen 002

Eeeeeeh, litt flau? Kan jo leke at det er det hun er Smilefjes som blunker Gledelig at hun ikke har lagt på seg siden forrige vaksinasjonsbesøk. jeg fryktet at hun nærmet seg 20… På den annen side så betyr det at hun var akkurat like tjukk i fjor…. Jeg har begynt å jobbe litt med den saken.

dyrlegen 009

Morsomt hos dyrlegen, får jo sååå mye godsaker der, men jammen er det godt å komme hjem og Smilefjes

4 kommentarer:

 1. Koselig med fugler på besøk! Jeg legger kun ut meiseboller og solsikkefrø (og av og til en brødskalk), men vi får allikevel besøk av mengder med fugler. Spurver, meiser, dompaper, skjærer, og av og til en spett av noe slag. Pluss ekorn, mus, rådyr og hare :)
  På siste veiing veide Barfi og Nairo eksakt like mye :) Så hvis Nairo kan få det Barfi ikke skal ha, tror jeg vi blir fornøyde, begge to ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det hadde vært noe det! :)

   Slett
 2. Masse fugler hos deg og jo! Håper jeg får flere til neste år, har jo begynt alt for sent jeg og! men spennende å se hva som kommer..lurt å ha litt forskjellig mat da, så man ikke bare får en eller to fugleslag.

  SvarSlett
 3. Så mykje snø de har!! Misunnelig.......

  Koseleg å mate småfuglane. Me har også hengt opp mat til fuglane, men det ser berre ut som det er èin pjusk kjøttmeis som stadig kjem att, ellers er det lite med besøk frå fuglane. Eg trur kanskje eg også har vore litt for sein med å starte matinga!

  SvarSlett