1. desember 2012

Ny tunell :)

Endelig kom varene jeg har venta på

tunell 002

Jeg har jo som kjent en god del ag-hindre. Deriblandt en lang tunell av “nylontypen”

trening 031

og slalom av gjerdepinner + en slalom av stål som jeg ikke er noe glad i. Tunellen er grei nok den så lenge den skal ligge rett, men å legge den i bøy blir det ikke noe greie på. Men det største problemet er at den begynte å bli veldig “frynsete” i endene. Festet til bøylen morknet og stålbøylen stakk utenfor. Ikke bra clip_image002 Det var rett og slett på tide å bytte den ut! Og siden Barfi hører med til de få bikkjene som IKKE syns tunell er noe av det morsomste som finnes, i hvert fall ikke når den ligger i bøy. Hun bruker altfor lang tid på å komme seg igjennom tuneller. Så fnat jeg ut at vi bør invistere i en ordentlig tunell sånn at vi får trent på det og forhåpentligvis får opp farta i tuneller. Så da begynte jakten på hvor jeg skulle få tak i en tunell og helst ikke altfor dyr. Det fant jeg i utlandet, i Tyskland bl.a, Men det fristet ikke å begynne å handle med utlandet, så jeg valgte heller å kontakte en i Norge som jeg kjenner noen  andre som har handlet med. Og ja, han hadde billige hindre clip_image004 Problemet var bare at det som var veldig billig var stort sett felthindre og det har jeg allerede og skal jeg skal ikke fornye dem. Etter litt vurdering fram og tilbake. Det er jo galskap å bruke så mye penger på dette, jeg som ikke satser på å bli god i ag engang! Men fant ut at jeg som stort sett bruker julegavepenger på mat og andre nødvendige ting og ikke på meg selv, nå skulle gjøre nettopp det, sløse de bort clip_image006 Så tunellen ble bestilt og også en slalom. Vi har så absolutt behov for å få opp farta i den og og bør trene MYE i vinter på akkurat det.

Tunellen er rød og fin

tunell 004

Barfi jublet vel ikke akkurat…

tunell 011

Den kan bøyes

tunell 009

Slalommen er ganske tung. I hvert fall var det tungt å bære hele inn i låven. Kanskje armene mine det er noe feil med og en grunn til at jeg har stoooore problemer med å ta armbøyinger? På tide å trene litt kanskje…..

tunell 012

Den er delt i 2 deler og foreløpig har jeg satt dem opp i 2 deler i hver sin ende av rommet.

tunell 015

Den blå nylontunellen er forøvrig snurpet sammen igjen med nål og tråd, og er god som ny. Nesten i hvert fall Smilefjes som blunker

Det passer meg veldig bra å kunne trene hjemme. Jeg som har såååå store problemer med “dørstokkmila” får nå trent litt rett som det er  i steden for at det går flere uker mellom hver gang jeg får somlet meg av gårde på trening. At treninga ikke er så effektiv og avansert er en annen sak….. Og sosialt er det ikke, men så lenge vi fortsatt har mye å slite med av det grunnleggende så trives jeg egentlig godt med å pusle med vårt her hjemme. Med det som mål at vi SKAL få opp farta i hvert fall på noe i løpet av vinteren! Må nok gjøre alvor av å ta de joggeturene også… Så får vi begynne å tenke på handling i vanskelige kombinasjoner og korte svinger og vekslinger både foran og bak seinere. Først må vi få det litt moro utpå der! clip_image004[1] Og så må jeg få “noen” til å lage noen nye hopp-hindre til meg.

Er ganske fornøyd med sløsinga mi jeg clip_image006[1] Men galskap – det er det!

4 kommentarer:

 1. Ser riktig så fint ut! Og kanskje det at du får trent enda mer hjemme gjør at du får mer inspirasjon til å dra på fellestreninger også?
  Og du? Det er IKKE galskap å bruke penger på interessene sine! :)

  SvarSlett
 2. Ingenting er vel mer fornuftig enn å investere i trivsel!?! Gratulerer med ny tunnel :)

  SvarSlett
 3. Akkurat sånn tunnell og slalom vi hadde på kurset jo 😀. Jeg har lyst til å bytte ut akkurat disse to delene, for hempene på tunnellen røyk og jeg mista piggene til noen av slalomportene ved første flytting😖. Hinderene jeg har fungerer greit. Det er ikke sløsing Tove, det er en god investering i både trivsel og helse😊. Kan jeg spørre om navnet på butikken du kjøpte det? Dette kan jeg jo sette opp på låven også, så vedt jeg kan se. Ingen pigger som skal stikkes ned.

  SvarSlett
 4. Tusen takk for støtten! Vi kan jo leke at dere har rett ;)

  Gry: jeg har sendt deg en mail.

  Tove

  SvarSlett