18. februar 2011

Trening - 16.02.11

I dag hadde vi en flott kursdag på Tangen :-) Det var fortsatt felt som skulle være i fokus, men også denne dagen var feltet satt inn i en kort bane. Vi deles opp i to grupper sånn at to bikkjer går hver sin bane på samme tid. Med tre tisper med løpetid så var det en utfordring for hannene å holde fokus på ag og ikke liflige dufter i nærheten ;-)


Først skulle Barfi og jeg gå en bane med 3 hopp satt litt til siden for hverandre,  inn i gul tunell som lå under mønet og litt ekkelt til i forhold hoppet, siden på inngangen lå på linje med hoppet. Så var det inn i blå tunell som lå i sving og så opp møne og et hopp rett fram. Jeg sleit litt med å få Barfi over 2. hoppet, det lå som sagt litt skeivt i forhold til hverandre. Og ikke minst så sleit jeg både med min plassering og med å få Barfi inn i den gule tunellen. Møne og felt var ikke noe problem. Det har kanskje en sammenheng med farta ;-) Vi prøvde med at Anne holdt igjen Barfi, mens jeg sprang forbi 1. og 2. hoppet mens jeg ropte på Barfi. Vi jobber for å få opp farta og det virket dette. Det er ingen tvil om at Barfi har mer enn god nok fart, det er bare å få lokket den fram :-)

Den andre banen begynte med bord, så var det hopp, slalom med 4 pinner, pølse, bom og slalom med 4 pinner. Bordet trenger vi så absolutt å trene på. Hørte at den franske dommeren som dømte på Moelv hadde med bordet i alle banene sine. Franskmenn er rare, det vet vi jo... Joda Barfi fortso at dert lå en godbit på bordet, og var litt treig med å gå derfra og over hoppet. Den andre gangen vi gikk så var hun derimot rask og da ropte Ragnar BRA, jeg hørte ikke hva han sa og stoppet opp og lurte på hva det var vi gjorde feil? Ikke greit å være "døv på begge øra" ;-) Slalominngangene går stort sett bra enten jeg går på høyre eller venstre side :-) Men jeg tør ikke annet enn å gå seint ved siden av henne. Pølse er jo moro, men bommen den går seeeeeeint...

Også i dag avsluttet vi med en "moro-bane" Dvs en enkel bane med gode muligheter for fart. Rør, de tre hoppene, blå tunell i sving, den gule tunellen som lå under møne og to hopp. For Barfi og meg gikk det bra bortsett fra siste hoppet. Noen som glemte å føre....?????

Joda vi har mer enn nok å trene på: fart, moro, og ikke minst framsending og hva jeg driver med da... Men i dag syns jeg egentlig det gikk veldig bra, selv om vi sliter både her og der. Men som regel så er det bare pga meg som roter det til. Anne og Ragnar er veldig flinke til å se hva vi gjør, komme med forslag til hva vi kan gjøre og som regel så hjelper det :-)

På hjemveien stoppet jeg opp fordi jeg tok igjen noen andre biler som gjorde det. Jeg så en lastebil sto der framme og så en mann komme gående med varseltrekanten. Og jeg tenkte at jaja da har han vel fått problemer med bilen. Jeg blei litt overrasket da jeg så elgen ligge i veibanen da jeg kjørte forbi ja... Ikke at det burde overraske, elg og påkjørsel av dem er det masse av på hele veien fra Tangen og hjem :-( Og det er galskap at vi kjører så fort som vi gjør. Det var flere enn meg som satte ned farten på resten av turen. For sikkerhetsskyld kom jeg inn i en promillekontroll da jeg var nesten hjemme. Må jo ha litt spenning underveis :-)

2 kommentarer:

  1. Så moro da. Vi har også vært på kurs, men felt har vi hoppa glatt forbi-enn så lenge! Vi er i fasen der vi skal bli kjent med apparatene:) Lykke til videre!

    SvarSlett
  2. Moro å lese om treninga di. Blir litt inspirert til å prøve meg med Emma når valpelivet er over;o)

    SvarSlett