15. september 2009

litt til

Dere må nok nøye dere med Vina litt til. Jeg tenkte jeg skulle sette inn en liten filmsnutt av Vina, hun fortjener litt plass hun og :-) men det gikk jo ikke. Programmet vi laster inn filmer på er jo selvfølgelig heller ikke her!

I går ble regnskapet til NIHK “gjenninnført”  Nei, jeg har fortsatt ikke tatt sikkerhetskopi, det tar jo tross alt bare 3 timer å føre det på nytt…. Gårdens regnskap har jeg ikke orket å begynne å tenke på enda. Det er en stor strek i regninga at årsoppgjøret for 2008 også må tas på nytt :-( Men det er jo lenge til 10 mars…. Fra å syns at tordenvær er litt koselig, det medfører jo ofte til strømbrudd, masse stearinlys og et fasinerende syn - syns jeg nå at tordenvær er noe HERK!!!!!!

Gubben har stukket av for noen dager og dermed blir ting litt hektiske. I morgen har jeg i tillegg tidligvakt. Da står jeg vanligvis opp kl 4.  Ja jeg liker å ha god tid ;-)  Men nå må jeg i tillegg til et ministell av bikkjer også gjøre det aller nødvendigste  i grisehuset. Får nå se om grisene gidder å lette på øyelokka kl 3.30…. Og  junior som ikke bare er B-menneske, men heller C eller D, kan jeg ikke forvente at skal stå opp noe tidligere for å lufte bikkjer. De må nok være fornøyd med å få stå ute  i hagen den halvtimen junior er våken før han går til bussen. Gjett om jeg savner Irene?? Jaja det er godt det er lenge i mellom slike dager.

Bilde 024

6 kommentarer:

  1. Ja hva skulle man gjort uten disse ungan!!

    SvarSlett
  2. Godt at det ikke er slike dager så veldig ofte!!
    Ha en fin dag og ikke stress!!

    SvarSlett
  3. Uff dette hørtes hektisk ut. Skjønner du savner Irene.

    SvarSlett
  4. Kjempe, kjempe, kjempekjedelig med dataene som er ødelagt av torden og lyn!! Det høres jo ut som om du har nok å styre med, så du trengte jo ikke dette Tove. Skjønner veldig godt at du savner Irene nå:o)

    Håper du får en fin dag allikevel!

    SvarSlett
  5. Uff så travelt du har det. Jammen fikk du masse ekstraarbeid. At man skal bli så avhengig av data'n. Men når den virker, er den jo kjekk å ha...

    Håper du får en liten kosestund i ettermiddags-sola!

    SvarSlett
  6. Så forferdelig når ikke dataen er som den skal være, og uten lyd??? Det er et must...sier nå jeg, og har skjønt at du er rimelig enig der...

    Vina fortjener masse plass!!! Jeg simpelthen digger den dama....enda jeg ikke har hilst på ho, ennå..men får det snart håper jeg...? Jeg får gjøre alvor av å kjøre innom deg når jeg skal på hytta...bare det passer for deg, selvfølgelig...:-)))

    SvarSlett