27. februar 2020

Februar

Februar 2020 er snart historie. Dagene bare fyker av sted uten at det egentlig har skjedd noe som helst. I hvert fall ikke noe å blogge om.
Vel februar begynte med reise rundt Svalbard. Sakte-tv på NRK 2. Selv om jeg ikke satt pal, så sto tv'n på hele dagen og kvelden mens jeg var hjemme og nrk 2 var kanalen så lenge det ikke var noe annet jeg måtte se på. 
Hele 10 dager, fascinerende, flott og vakkert var det og for en reklame Hurtigruten må ha fått. Lysten til å besøke Svalbard ble ikke akkurat mindre.

I Kina feiret de nyttår i begynnelsen av februar i år og små gaver er tradisjon. Irene fikk et par av noen som var på vei hjem etter en tur i Norge.

Irene delte med meg. Det var en slags mellomting av godsak og kjeks som smakte ganske godt. 

Barfi begynner dra på årene og begynner å få litt problemer. Hun har blitt dårlig til å spise og drakk skrekkelig mye vann. Tyder på nyreproblemer. Så nå fôres hun med Vom med et dryss av kamillete. Helt utrolig, men kamilleteen har faktisk hjulpet. 

Hun elsker å være med  " å jobbe" Ligge å passe på mens PE holder på med noe ute. Enda bedre er jo hvis vi begge er ute og jobber. 

Vinteren begynte ganske normalt, men det varte bare til litt over nyttår. Det har vel knapt kommet et snøfnugg så langt i år. Med varmegrader og regn så har det meste av snøen forsvunnet. Og det i snøhølet Maura!

Jeg fikk merke at snøbroddene fortsatt burde være på beina og ikke i lomma. Vekslende føre i skauen vår.

Dagene blir lengre. Nå er det lyst lenge etter at jeg har kommet hjem fra jobb. 

Det er til og med ganske lyst før jeg drar på jobb. 

Og helt lyst innen jeg har kommet fram. 

Jeg fikk lyst til å komme i gang med et strikkeprosjekt igjen. Jeg har ikke mønster og jeg vet fortsatt ikke hvordan det skal bli. Jeg angrer på den gulfargen, men jeg rekker ikke opp. 

Håret blir kortere og kortere.

Med denne triste vinteren så var det fint å oppdage at det var kommet litt ny pynt på Gardermoen.  Jeg får drømme meg bort og legge noen fine planer for høsten. Da må det vel bli finvær?

Fristen for at regnskapet må være klart nærmer seg, så en del av helgene brukes til plassering av kroner og øre.

Jeg lever fortsatt i håpet om at det skal bli litt vinter på denne siden av St.Hans, men da bør den jo komme snart. 

4 kommentarer:

 1. Kommentaren min forsvant, tror jeg...
  Har du vært hos veterinæren med Barfi, eller tror du at det er nyrene? Uansett, så er det bra å finne noe som fungerer :)

  SvarSlett
 2. Jeg var på Svalbard i 2000 et utrolig flott sted som du burde ta deg tid til å reise til. Jeg besøkte ei venninne som jobbet der i 5 år, så jeg fikk se litt av baksiden og ikke bare turistversjonen som mange opplever.

  SvarSlett
 3. åååh så heldig du er :) Vi hadde planene klare for å dra dit på Gam-tur for et par år siden, men endte opp i Garmisch isteden. Veldig fin tur det og, men jeg tror jeg må gjøre alvor av å besøke Svalbard også snart.

  SvarSlett