4. august 2014

Resultatet av testen

WP_20140721_008

Som kanskje noen har fått med seg så stilte Barfi og jeg opp på ag-stevnet til Nes på Finstadbru i går. Fullstendig uten trening, så at resultatet i ringen ble minst like dårlig som det stort sett har vært det siste året, var ikke uventet. Ikke så rart at hun lusket igjennom slalommen og over vippa for eksempel. Litt mer irriterende at jeg ikke fikk med meg et hinder eller to og dermed disket i det første løpet, men med farta vår så spilte det jo ingen rolle. Bare veldig irriterende at jeg glemte det og ikke engang var klar over at jeg gikk feil. Men resultatene denne gang var helt uvesentlig. Derimot så var det veldig trivelig å være på stevne og treffe igjen de andre og se litt ag igjen.

Hele hensikten med å delta var å se om kroppen til Barfi tok ”skade” av det. Så jeg var ganske spent da vi dro til Turid i kveld for å ta en gjennomgang av Barfi. Pulsinga sa at Barfi var det ingenting galt med. Det beste Turid hadde målt henne til.

WP_20140804_003

Så var det til å kjenne på kroppen fra topp til tå. Veldig bra! Det at Barfi så og si aldri river er også et veldig godt tegn. Riv kan være tegn på vondt og forkalkninger eller stive ledd. Men Turid fant litt.

WP_20140804_005

Noe hadde skjedd med det ene frambeinet i løpet av den siste uka. Men hva som gjorde at den var litt vond var ikke godt å si. Mye mulig det var den ”bushinga” vi dreiv med på lørdag, der Barfi måtte hoppe over kratt og buskas. Fort gjort å tråkke litt feil eller ned i et hull da. Bortsett fra dette så var frøkna helt fin. Ingen låsninger eller muskelspenninger. Og konklusjonen er at agility er ikke skadelig for Barfi. Det er det bare å fortsette med om motivasjonen er der. Og nå skal vi ikke til Turid noe mer. Eller det skader sikkert ikke med et besøk og en gjennomgang eller en runde med massasje,

WP_20140804_004

det er jo bare såååå godt! Men så lenge det ikke skjer noe så blir det ikke noen ny tur dit på 4-6 mnd.

WP_20140721_010

Og hva er min konklusjon om Barfi og agility-karrieren? Jeg vet ærlig talt ikke. Men jeg tenker som så at vi gidder ikke å dra på stevner for å loffe rundt på banen lenger. Jeg kommer nok til å ta fram hindrene igjen og begynne å trene litt for å se om vi kan få til det nivået vi var på på begynnelsen av 2013. Får vi til den farta vi hadde på banen og i slalommen som vi hadde på det beste så skal du ikke se bort ifra at vi dukker opp igjen. Men viss vi ikke engang får til det på trening her hjemme med supre godbiter og enkle baner så blir nok ag-hindrene pakket vekk for godt. Eventuelt kun brukt litt for å aktivisere frøkna litt innimellom. Det var jo det jeg ønsket svar på med denne testen: kan vi trene litt i hagen når vi får lyst på det eller er all ag forbudt? Heldigvis så er svaret ja på den første delen der og det er jeg veldig glad for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar