27. august 2012

Litt nytt rundt Barfi

Vi har som nevnt fått nye naboer og de har to hunder. Harlyey og Nora som begge er Bichon havanais.

WP_000043

Til å begynne med så var det Barfi og Harley som lekte, men nå har lillesøster overtatt og Harley gidder ikke å leke noe mer. Nabohunden går alltid løse og Barfi går i hvert fall løs når PE er ute og jobber med ett eller annet.

nora 004

Og Nora og Barfi finner hver andre til stadighet. Jeg har en mistanke om at Barfi koser seg fordi hun er størst, men det virker som de er minst like ivrige på å leke begge to. Og all denne løpinga er jo supergod trim. Passer meg perfekt dette.

 

Da jeg oppdaget et bilde på FB av et halsbånd og kobbel med agilitymotiv så tenkte jeg at dette MÅ jo bare Barfi ha! Så jeg sendte en mail til Ingerid og spurte om hun kunne lage et for meg. Da fikk jeg beskjed om at akkurat maken til det jeg hadde sett (i rosa) hadde hun ikke mer igjen av, men hun hadde det i blått og så hadde hun et med reinsdyr på. Uff jeg får bestandig problemer når det dukker opp alternativer Forvirret smilefjes Men etter litt vurdering fram og tilbake så kom jeg fram til at selvfølgelig måtte lapphunden Barfi ha et halsbånd med reinsdyr på!!!  Jeg må innrømme at jeg ble litt skeptisk da jeg fikk dette på lørdag, hjelp det ser for lite ut. Så jeg drøyde litt med å prøve det. 

fredrikstad-premier 003

Lykken var stor da prøvingen viste at det passet perfekt! Smilefjes

fredrikstad-premier 007

Jeg syns det ble fint jeg! Og jeg regener med at det ikke er så veldig mange andre som har makent.

Det går skrekkelig dårlig med aksjon bedre kondis og færre kalorier, men jeg prøver i det minste å jogge deler av kveldsturen med Barfi. Og jeg tenker alltid på at jeg burde tatt på henne sele, men husker det aldri. I går husket jeg for første gang å ta på henne selen. Og det var jammen bra. For i går så kom vi over to rever som jeg tror var i ferd med å avslutte leken sin. Begge la seg rolig ned i veien akkurat der vi hadde tenkt oss.  Barfi sto helt stille og så, men da jeg fant ut at de måtte flytte på seg sånn at vi kunne fortsette så hjalp hun veldig godt til med å «husje» på dem. Og du kan trygt si at jeg fikk veldig god drahjelp på resten av den strekningen. Det er alltid morsomt å treffe på dyr når vi er på turene våre Smilefjes

WP_000128

7 kommentarer:

 1. Så herlig lykkelapp-video! Og så skjønn Barfi er sånn ca midt i videoen, der hun pirker i bakken med labben :) Nairo er også veldig til å bruke framlabbene sine :)
  Må være veldig moro å møte dyr på turene, vi ser aldri noe dyr her, ihvertfall ikke når vi er ute og går.

  SvarSlett
 2. Hehe, ja jeg tror Barfi sier: kom igjen da!!!! I følge PE så springer de etter hverandre og så legger Nora seg ned en stund og så springer de ivei igjen. Og Barfi får ei veldig lang tunge etterhvert ;) Det er første gang jeg har sett dem leke dette her.

  SvarSlett
 3. Nydelig halsbånd :) Det mangler ikke på utstyr der i gården, tror jeg :)

  Artig filmsnutt. Ho hadde kanskje greid å få fart i Nallefar også, den godeste Barfi.

  SvarSlett
  Svar
  1. Stakkars Barfi har tross alt kun brukt arvegods i over 3 år. På tide å få noe nytt ikke sant?

   Slett
  2. Helt enig :) Det er så moro å kjøpe hundeting. Jeg burde ha risiko-tillegg i jobben...

   Slett
 4. Så fint å ha sånne naboer. :) Er det sant at den rasen ikke bjeffer? Har hørt at det er den eneste av de smårasene som ikke bjeffer.

  Elsker å kjøpe hundeting. :))) Da blir jeg alltid i godt humør. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. De bjeffer kanskje ikke veldig mye, men de bjeffer. Bl.a når folk kommer.

   Slett