22. mai 2011

Agility på Nordkisa 21. mai -11

Så har  deltatt på Nannestads stevne på Nordkisa. Ja jeg tok i skikkelig denne gang og meldte meg på i hele 6 løp! 3 med Vina og 3 med Barfi. Jeg var meget skeptisk før start (ingen bombe?), men denne gangen så hadde jeg en god grunn for det. Jeg tror jeg fikk en strekk i leggen på ei trening for litt siden og etter det så har jeg fått en ny “smell” hver gang jeg har trent Trist fjes Og det gjør faktisk så vondt at det er umulig å springe.Hmmmm – hva om det skjer igjen? Marianne du MÅ komme og gå med Barfi! men nei hun ventet besøk av valpekjøpere. Irene fikk beskjed om å forberede seg på å bytte ut kameraet med bikkjer… Joda jeg kjente så absolutt hvor jeg hadde leggen min og god var den ikke, men noen ny “smell” Heldigvis så tar jo bikkjene mine hensyn til matmor så var på et nivå som jeg greide og jeg gikk alle løpene selv Smilefjes
Vina på Nordkisa
Jeg tror jeg lar filmene si det meste. Men må jo si at dagens høydepunktet så absolutt var Vinas hopp-løp. Hun kom på 8. plass av de 17 som ikke disket og med mindre enn 10 tidsfeil!!!!!!!! Vet ikke helt om jeg tror på at tiden kan stemme??? At Vina fikk en vegring i AG er fullstendig håpløst, hun SKAL gå uten banefeil hun. Åpen hopp viste vel bare nok en gang at 3 løp er ett for mye. Da var vi leie begge to.
Barfi på Nordkisa
Et annet høydepunkt var jo at Barfi gjennomførte uten disk i alle sine løp. Vi kom oss altså over vippa! Smilefjes Det tok sin tid, men ikke helt håpløst heller. Det går så absolutt framover. Og vi fikk sølvmerket med god margin. Kun tidsfeil i ag og åpen hopp ca 12 i begge løp. I hopp så fikk hun en vegring. Ganske enkelt en bråstopp fordi det tydeligvis var en spennende lukt deromkring Smilefjes som blunker Som sagt så går det framover om enn ikke så fort… Det er visst noe som heter trening? jeg er veldig usikker på om jeg skal begynne å handle bedre, med kryssinger både her og der eller og jeg bør fortsett med mye yttersvinger og følge dem hele tiden. Kanskje det er på tide å stole litt mer på at Barfi faktisk søker hindrene selv og får opp farta med det?
I tillegg til beinet så blei det en del stress med bikkjer som skulle gå og briefinger som jeg også skulle være med på. Den ene fikk jeg bare med meg litt av fordi den tydeligvis begynte mens jeg fulgte med på Ragnars LP-debut. Og så begynte en annen briefing mens jeg var i banen med Barfi. Ei stund seinere fant jeg ut at den skulle jeg ikke vært med på, den var beregnet på en annen klasse den…. Ikke så lett og tenke klart og få med seg alt Smilefjes som blunker Og banene var ikke så enkle og huske syns jeg. Jeg måtte bruke tida like før start til å følge med de andre for å lære meg banen.
Ellers så var det morsomt å følge med på andre kjente i ringen og kjempemorsomt å se Frøya og Askur som gjorde mye bra Smilefjes  Det var nemlig 3 islendinger som deltok denne gangen. Og Vina skiller seg fortsatt ut på sin helt spesielle måte Smilefjes som blunker Og så var det 1 FL og 1-2 Lapsk. han har som har den har hatt en spansk vannhund før og har faktisk vært innom rekruteringslandslaget.

Resulteter:
BARFI
AG 1 S: 10,84 tidsfeil, 0 vegring, 0 feil, 10,84 totalt, 2,3 m/s 16. plass (42 deltok) Petter Nordlien
H1S:      15,51 tidsfeil, 1 vegring, 0 feil, 20,51 totalt, 2,3 m/s, 20. plass (38 deltok) Petter Nordlien
Åpen S: 11,78 tidsfeil, 0 vegring, 0 feil, 11,78 totalt, 2,8 m/s, 22 plass (63 deltok) Jan Egil Eide

VINA
AG  M:   28,84 tidsfeil, 1 vegring, 0 feil, 33,84 totalt, 1,8 m/s, 14.plass (25 deltok) Marian Femstøm
H 1 M:      9,48 tidsfeil, 0 vegring, 0 feil, 9,48 totalt, 2,5 m/s  8. plass (24 deltok) Marian Femstrøm
Åpen M:  34,88 tidsfeil, 0 vegring, 0 feil, 34,88 totalt, 1,7 m/s, 26. plass (31 deltok) Jan Egil Eide

4 kommentarer:

 1. Gøy å se på dere. Dere er så flinke. Og Tove, se nøye på filmen med Vina i hopp. Hun springer..... du har klart å få opp farten på dama. Dette blir bare superbra til neste gang. :))))

  SvarSlett
 2. Fy søren så flinke dere er! Det er så gøy å se på! Imponerende at du klarer å å holde orden på løypa, syns jeg. Blir frista til å prøve, og det lille jeg har gjort med Emma med hopp og tunneller, syns hun har vært veldig gøy!

  SvarSlett
 3. Gøy å følge med dere fra konkuranse til konkuranse.
  Jeg håper å få anledning til å se på dere i Sandefjord.

  SvarSlett
 4. Jeg er så imponert over hva dere har fått til! Jeg trudde du var som oss andre 'normale', litt daffe hunde-eiere, men du overgår oss alle. Du er kjempeflink til å stå på, og vise fram rasene våre :)))
  Og tenk å springe så fort og så mye - med vond fot! Jeg tar av meg hatten for deg, Tove.

  SvarSlett