17. august 2009

NYE VENNER 2

Når vina går lei av å leke og det tar jo ikke så lang tid. ja da får jeg bare se om jeg kan finne noen andre å leke med. Disse her har jo til og med krøll på halen akkurat som jeg. Kanskje jeg skal spørre om de vil leke?

Vina derimot hun tror hun er på jobb hele tiden hun. Her ber hun grisen holde seg unna som du ser - og hører! Er det rart matmor bruker "bondens beste venn" ??

Det er stor forskjell på Barfi og Vina i grisehuset. barfi tror de er lekekamerater og finnes ikke redd dem. Vina derimot er litt småredd grisene og som du hører bjeffer hun masse. Barfi er stille. Når det gjelder gjeting og hjelp så er Vina en klar vinner. Hun prøver i det minste å hjelpe til. Forrige dagen skulle jge flytte disse smågrisene. Vina gikk sammen med / bak meg og bjeffet som bare det og smånappet litt om det var behov for det. Barfi hva gjorde hun? Jo hun gikk foran gjengen hun og sto og så på dem, til slutt la hun seg ned midt i døra der de skulle inn. Det vil si at hun var absolutt ikke til noen hjelp, derimot så hindret hun dem i å gå framover! Men stille det er hun.

8 kommentarer:

  1. Så artig å se disse videosnuttene :-) Men, eh, jeg var så "lur" at jeg spilte dem av med høy lyd på. Balder tok HELT av kan du si... Klokken er i skrivende stund 01.45 *plystre*

    SvarSlett
  2. Artig å se filmsnuttene. Barfi går bare rolig rundt grisene og vil leke med dem og Vina som bare bjeffer og paser på at alt skal gå riktig for seg!!!

    SvarSlett
  3. Ikke særlig lurt nei, Irén. Jeg burde vel ha satt opp advarsel om å skru av lyden ;-) Men man kan jo se som en infofilm om hvordan en islending er på sitt verste når det gjelder støynivå.

    SvarSlett
  4. Ja det er stor forskjell på Vina og Barfi.

    SvarSlett
  5. Masse flott å se på her, Tove. Barfi er tøffere enn Vina synes jeg. Ser ut som Vina er redd for grisene. Men kanskje jeg tar veldig feil.

    Og Charlie våknet ihvertfall.

    SvarSlett
  6. Herlige Barfi, så blid og glad, og stakkars Vina, som forsøker så godt hun kan å hjelpe matmor med jobben.... Jeg synes det ser ut som Barfi har vokst noe grådig siden hun var hos oss jeg Tove? Så moro å se dette!!! Også så gøy at de kommer så godt overens de to jentene dine (selvom Vina blir fort lei, så er det jo kjempegøy, og Barfi er jo ikke født bak en stein, og går på jakt etter nye lekekamerater:o) HERLIG!!!!

    SvarSlett
  7. Ikke så lett for meg å si om Barfi vokser, jeg ser henne jo hver dag.
    Men hun er sånn ca like stor som Vina nå. Men i forrige uke så tok Barfi et ufrivillig bad, da så hun liten og spinkel ut etterpå ;-) Mye pels på den jenta vet du.

    Barfi springer inn til grisene så fort hun får mulighet.

    Ja Nina du har helt rett.

    SvarSlett
  8. Barfi ser ut som pila, og grisene ligner på fiskene - i bloggen til Gry! haha

    SvarSlett