3. mars 2022

Februar 2022

 Februar er ikke så lang og plutselig er den historie. 

Det var ikke mye som skjedde bortsett fra jobbing og soving.

Jeg forventer liksom at februar skal være kald, gjerne skikkelig kald og med mye snø. Ok vi har hatt snø på bakken og en del kuldegrader, men jammen har det vært lite snø og få kuldegrader  i tillegg til mildvær og regn. Heldigvis er det mer snø oppe på åsen, der har noe av regnet kommet som snø. 

Selv om det har vært skiløyper på jordet så har det ikke akkurat fristet å bruke de til å gå på ski i, for det brukbare skiføret har forsvunnet i løpet av en dag eller to.. Men de brukes mye til turgåing av bygdas turgåere.

Høydepunktet i februar var selvfølgelig et par dager i Hallingdal.

Det ble en skitur på Romeriksåsen og det er kanskje årets skitur? Det var uansett en fin tur, selv om jeg fort merket at den treningen som jeg hadde planer om i vinter fortsatt glimrer med sitt fravær...

OL med mange gode norske resultater gikk stort sett uten meg som tilskuer, jeg var jo på jobb. At LFC endelig fikk en ligacup-seier, fikk jeg derimot med meg. 

Endelig begynner hverdagen å bli mer normal igjen med tanke på korona-restriksjoner. Jammen har det tatt sin tid. At hverdagen isteden blir fylt opp med nyheter om Putin som går til krig mot nabolandet er bare helt tragisk. 

Da er det godt å kunne dra til en fredelig og trygg plass i Feiring. Litt spor etter tur på glatta er greit å få ryddet vekk. Det er ikke bare bare å være 13 år.

At det fortsatt er en stund igjen til det er vår i Maura er ser vi på katten, det er ikke mange minuttene hun er ute før hun maser om å få komme inn igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar