26. januar 2009

HALMBALLER

Halmballer er morsomt. Når man sitter på toppen av en halmballe så får man jo så god oversikt. Og så kan man hoppe fra balle til balle. Om høsten når vi samler dem sammen før vi kjører dem inn på låven så ligger de på rekke og rad og er en ypperlig "løpebane" for Vina. Noen ganger lukter de godt også. Mye rart som gjemmer seg inne i en hardpakka halmballe som er samlet sammen ute på jordet. Da er det om å gjøre å prøve å grave seg fram til godsakene. Og så har vi hjernetrimmen da. Det å holde seg på toppen av en halmballe som triller, det er ikke lett ;-) men ganske morsomt da.

16 kommentarer:

  1. capito qui per caso, hai un bellissimo blog, complimenti
    ciao

    SvarSlett
  2. Noen som vet hvordan jeg sletter kommentarer som det ikke er jeg som har skrevet?

    SvarSlett
  3. Flinke, Vina, og det kom jo ikke en lyd ut av henne! Konsentrasjonen var tydeligvis på topp der hun balanserte så fint på halmballen.
    Aner ikke åssen du sletter uønskede kommentarer...

    SvarSlett
  4. Trykk på søplebøtta ;o)

    Så flink Vina er! God hjernetrim,det der.

    SvarSlett
  5. Søplebøtta dukker kun opp på mine egne kommentarer. Noen som skjønner italiensk? kjedelig viss det er linket til en tvilsom hjemmeside...

    SvarSlett
  6. Tror det er noen som synes bloggen din er fin (bellissimo) og gir deg komplimenter!! In english, please???

    For en flink sirkushund du har!! Kjempeimponert over hvor rolig hun er.

    SvarSlett
  7. Vina blir nok ikke betraktet som en stille hund ;-) Men hun bjeffer jo ikke uten grunn! Kommer det derimot noe skummelt i hennes åsyn så høres hun - veldig godt.

    SvarSlett
  8. Kjempe stiligt å se Vina på høyballen..god trim det der ja....Jeg var inne på siden å så, den italienske altså...virket som om det var en kunstner..bilder av tegnede hunder, katter o,l...sikkert ikke farligt..

    SvarSlett
  9. Jeg synes Vina er tøff jeg! Milli hadde blitt litt redd oppå der tror jeg. Men Vina er kanskje vant til å gjøre så mye rart sammen med helten sin?

    SvarSlett
  10. Dette er da ingenting ;-) Vina springer gladelig helt opp på toppen av tre høyder av halmballer, som du ser i bakgrunnen. PE har laget "vei" for Vina sånn at dette er mulig. Men å gå ned igjen... nei det er ikke like moro. Da er det mye bedre at en av oss må komme etter og bære henne ned. Det blir litt som med katter i tre det.

    Jeg har også sett på den italienske siden og tror det er en helt grei side. Fine bilder/tegninger i hvert fall. Men jeg har vært borti å få hilsen fra en annen tvilsom side.

    SvarSlett
  11. For en herlig film med Vina. Det er konsentrasjon på høyt plan. Det må være en fin treningsøkt.

    Jeg burde jo kunne italiensk jeg som har italienske aner. Familienavnet vårt er Marconini. Fint, ikke sant.Slekta kommer fra nord-italia.

    SvarSlett
  12. Morsomt det nina å ha italienske aner...i min slekt er det vel bare vikinger tror jeg...

    SvarSlett
  13. Vi har drevet litt me slektsgranskning. Moro det også. Blir fort hektet der også.

    SvarSlett
  14. JO, jeg syns absolutt du burde kunne italiensk Nina ;-) Skal ikke klage på etternavnet ditt, men Marconini var nå enda finere da :O)Har du vært mye i Italia? eller er det kun på slektstreet du har "reist"?

    jeg er nesten sikker på at det bodde en med ditt etternavn A i nærheten av oss fram til han var 10 år eller noe sånt. Har du en slektning som gikk på Bommestad som er like gammel som deg?

    SvarSlett
  15. etternavnet mitt begynner på A,ja. Marconini er familienavnet, et mellomnavn. Vet ikke om noen hanner med det navnet som har bodd på bommestad. Har nok ikke reist til Italia for å skjekke. Bare gjennom slektstreet.

    SvarSlett
  16. Ok, du har rett Nøve, når jeg har logget meg på så er søppelbøtta på plass hos alle.

    SvarSlett