27. mai 2012

Oslo hundeshow 27. mai -12

Det er varmt! Og det er ingen hemmelighet at jeg syns alt over 22 varmegrader er for varmt. I dag var vi påmeldt på Oslo hundeshow i Groruddalen. Jeg var veldig skeptisk, denne varmen, Barfi med tjukk svart pels. Det er vel både på kanten å dra henne med på noe sånt og det blir sikkert saktekino løp? Men, men, vi dro nå av sted. Det er jo lenge til neste gang vi skal gå løp. Ja det var varmt, men heldigvis fikk vi låne telt å sitte i, det hjelper det. Varme og pinse, det var litt lite EHK-folk på stevne i dag, eller rettere sagt, de kom og dro litt sånn at vi var aldri mer enn 2-3 stk.

Vårt første løp var ag. Dommer var Harald Scheldrup som hadde satt en fin bane med flyt i. For vår del så syns jeg det gikk ganske greit. Ikke saktekino, men heller ingen toppfart. Men jeg syns selv at det går litt bedre. Men når jeg så på resultatet så landa jeg fort ja… Ok, 11,61 i tidsfeil i ag er slettes ikke verst til å være oss. Men jeg hadde altså sett på Vibeke og Frøya (en IF) og sett at Frøya slettes ikke likte varmen og at det ikke gikk spesielt fort. Og når resultatet sier at vi slo dem med 7 tideler, ja da gikk det IKKE spesielt fort med oss heller Smilefjes som blunker 12 plass av 29 som startet. Hege og Bailey gikk omtrent akkurat dobbelt så raskt som oss.

Så var det hopp. Her var det en dommer fra Slovenia S. Novak som hadde satt banen. En skikkelig rett-fram-bane, der det bare var å springe.Egentlig en perfekt bane for oss Smilefjes  Nå er det bare det at på fredag så fikk jeg kink i ryggen og det viste seg å ikke ha blitt bedre, men mye verre i dag. Så jeg var krøpling og greide ikke å bøye meg, ikke reise meg fra stolen osv og heller ikke å springe. Skeptisk! Men av en eller annen grunn så merket jeg ikke så mye til det ute på banen. Kunne jo ganske enkelt ikke halte rundt utpå der, men farta blei nok ikke akkurat bedre av dette… Ikke greit å være gammal, nei. Jeg var litt bekymret siden jeg hadde start nr 1 og Barfi var plassert ganske langt unna startstreken og med min skrøplige rygg så gikk det jo ikke å hente henne på nullkommanull. Heldigvis var Irene (EHK) der og hjalp meg med å hente Barfi så jeg rakk til og med bittelitt oppvarming. Jeg trengte jo ikke å briefe ut tiden på den enkle banen.

Vel vi kom oss igjennom og tro det eller ei, vi kom faktisk på 2. plass, med litt under 7 tidsfeil. 23 som startet. Nå slo vi Frøya med 10 sek.

27.mai 008

Bortsett fra Bø-helgen så har vi rasket til oss en eller annen premie på hvert stevne vi har deltatt på i år.

Jeg var på FK-butikken på fredag for å kjøpe plantejord bl.a Jeg trenger et par nye joggesko og der sto det jammen meg joggesko. FK-butikken har mye rart, men ikke det helt store utvalget da. Det var bare en type joggesko. Eeeeeh blåser det en rosa vind over Maura? Skoa var nemlig svarte med ROSA både her og der. Så i dag stilte jeg opp med svarte og rosa sko.

27.mai 002

Nå er det store spørsmålet; hvordan skal jeg få plantet ut alle blomsterplantene mine på tirsdag?

27.mai 010 

 

Endelig er våronna i gang og unnagjort hos oss også og Barfi er jo gårdshund Smilefjes

27.mai 005

10 kommentarer:

 1. Gratulerer med flotte plasseringer nok en gang! At du stiller i konkurranse med kink i ryggen er jo på grensen til galskap, men som du sier, man merker ikke stort til det når man står midt oppe i det :)
  Nå mangler du vel bare rosa bukse, eller? ;)

  Fortsatt god pinse!

  SvarSlett
 2. Så gøy å se film av dere ;-) Får lyst å trene agility når jeg ser det der, og nr 2 av 23 er jo kjempe bra! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er bare å trene. Ingerid og Sigurd imponerer stadig med Bris (lapsk) og tar den ene pallplassen og nappet etter det andre. Går nå i kl 2

   Slett
  2. Hmm... Han har jeg ikke hørt om...

   Slett
  3. www.ingerid.no Aijka - S12001/2009 Ser du på filmer av Bris (Aijka) så ser du noe heeeelt annet enn oss, men så har de også helt andre ambisjoner da ;-)Mener jeg har sett de presenterte han på diskusjonsforumet en gang. Tror de har gått i Bø et år eller mer.

   Slett
 3. kjempebra, det der Tove! Fortjente ikke tidsfeil, syns dere fløt gjennom jeg :-)

  Hanne

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Vi springer jo ganske fort på slutten :-)

   Slett
 4. Så flinke dere er i ag! :) moro å håve inn litt premier også da ;) gleder meg til vi kanskj får føringer, armer og bein bedre påplass så vi også får litt tempo :p

  -Kristin

  SvarSlett