15. mars 2011

Trening–15. mars filmer + katten

Det er mye vi bør trene på, blant annet framsending. Så i dag og litt i går har vi prøvd å trene litt på det. Med de beste godbitene så får vi det til innimellom.

Glem slutten av denne filmen, den skulle selvfølgelig vært klippet bort Trist fjes

Barfi og jeg trener på framsending

Så var det det å få dette inn i hodet da at ting skal gjentaes 2-300 ganger før vi kan si at vi kan det. Ikke slik som hjernen min tror at har vi gjort det en gang så kan vi det.

Jeg må jo trene med Vina også Smilefjes  Hun er så flink at.

Når jeg trener Barfi så må Vina holdes unna. Barfi er litt skeptisk så hun holder seg vanligvis unna uten noen hjelpemidler. Men det gjelder visst ikke lenger. Hun vil nemlig også være med Smilefjes Det er jo godbiter i sikte og ikke noe skummelt når Vina er med. Siden Barfi er raskere enn Vina så er det ofte Barfi som kommer ut av tuneller der jeg venter å se Vina Smilefjes som blunker På runden før vi filmet var det slik og jeg glemte at Barfi kom til å følge med.

Her kommer vi

Irene måtte jo filme Mufasa også. gammel og stiv, men fortsatt leken innimellom.

Ordentlig trening/kurs i morgen Smilefjes

4 kommentarer:

  1. Flinkinger!!!
    Du må ikke bli forkjøla da, Tove. Syns igrunn du var dårlig kledd, men det blir kanskje litt varmt iblant ;o)

    SvarSlett
  2. Ser du ikke hvor fort jeg springer; Nøve? KLart jeg holder varmen ;-) Hehe, det er ikke så mange minuttene jeg var ute og ca 0 grader. Korte økter :-)

    SvarSlett
  3. Så flinke dere er!! Blir kjempe imponert her jeg sitter!!
    Så søt Mufasa er da!! Han ser ikke så sær og skremmende ut som Mufasa i løveneskonge!! Mufasa hos dere e jo kjempe søt!!

    SvarSlett
  4. moro å se på treningen deres:)) flinke voffer og fin pus:)

    SvarSlett