15. desember 2008

Div. bilder

I går prøvde vi på nytt å ta noen bilder som kunne brukes som julekort. Det begynner jo å bli på tide å legge igjen en liten hilsen i div. gjestebøker og e-poster ;-) Nisser og griser hører med i jula så vi samla sammen litt av alt og fant fram kameraet. Heller ikke denne gangen ble det noe blinkskudd. Men jeg legger nå ut noen av dem likevel.

12 kommentarer:

  1. Det der så ikke enkelt ut nei, bikkje og griser på ei gang. men hovedbildet var jo kjempe fint da, du får bare skrive ved siden av at Vina synger julesanger for grisungene...for sånn ser det ut.

    SvarSlett
  2. Helt spesielle bilder!!
    Hvem andre kan få til slike flotte bilder med nissekos-idyll i grisefjøset ;o)

    SvarSlett
  3. He,he... ja kanskje jeg skal sette på ei snakkebolble med: På låven sitter... eller Byssan lull..

    SvarSlett
  4. Tove: Jeg er i ekstase her. Bildene var jo kjempefine. Særlig det første (Vina ser ikke ut som hun er helt i julestemning, men kan du ikke sette på henne en nisselue eller no;o) Hvor gamle er grisungene? Har dere hatt grising nå, uten at jeg har fått vite det? (bilder Tove, bilder;o) Fortell, fortell!!!

    SvarSlett
  5. Gry: det kommer, det kommer, men bildene må taes først. De jeg tok nettopp, ble mislykka. (feil innstilling)

    Grisungene på bildet ble født på fredagskveld og bildet ble tatt på søndag

    SvarSlett
  6. Herreminhatt for noen perfekte små.... Ser du forskjell på "personligheten" deres? Er det noen du beholder av den grunn? Beholder du noen av smågrisene og bruker dem til avlspurker? Inseminererer dere eller skjer det på naturmetoden?

    SvarSlett
  7. Sånne små vakre, rosa gris-unger - og så fine Vina midt oppi det hele. Syns du får til fine julebilder, jeg! Har forresten lest Islandshunden, og syns det var veldig bra denne gangen. Det gjør seg med noen historier..

    SvarSlett
  8. Islandshunden:
    Fint dere likte det. Vet ikke om det blir like mange sider neste gang, men jeg håper det. med bare 24 sider så blir det ikke så mye plass til "morsomt" stoff.

    Og så syns jeg jo at Lappevennen bør dele historien sin med lappebloggvennene våre...?

    SvarSlett
  9. Enig med deg - det kan Lappevennen gjøre!!
    Tenkte på dem søte grisungene: Dere har ikke tenkt på å ha en kjælegris, da?? :)

    SvarSlett
  10. Hvilken historie? Del den! Nysgjerrig nå;o)

    SvarSlett
  11. Gry: send en bønn til lappevennen om at hun må sende deg historien fra agilitybanen i Nes og sitt mindre blide møte med Vina ;-)Har hun den ikke på lager så kan jeg gjøre det, men hun må jo nesten gi tillatelse.. Mye bedre at hun legger det ut på bloggen sin.

    SvarSlett
  12. Så mange fine bilder. Enig med resten her og vilket som var finest. Fjøse er idylisk å ta bilder i.

    Historien Gry er nysgjerrig på er jeg da enda mer nysgjerrig på. Det er en ting med meg. Nysgjerrigheten. Nå venter vi spent på neste bligg fra Marianne.

    SvarSlett