5. april 2012

Påske 2012

Det skjer ikke så mye hos oss. Vi får nyte det at vi besøkte pallen sist lørdag, en stund. Jeg er redd det kan bli veldig lenge til neste gang det skjer.

008

Barfi har fortsatt løpetid og er knapt nok inne. Det er veldig kjekt med den inngjerda hundehagen vår. Der ligger hun så rolig og bare sier ifra når det er noen bikkjer på veien. En dag så hadde nabobikkja greid å slite seg løs og ville besøke Barfi. Ifølge Irene så sprang de fram og tilbake på hver sin side av gjerdet. Nabobikkja (pomeranien) er heldigvis for liten til å hoppe over gjerdet og ingen av dem var smarte nok til å passere gjerdet på noen annen måte heller.

004

De kuldegradene vi har nå kjennes skrekkelig kalde ut etter å ha hatt ei uke med «sommervarme».

005 

Vi kan så vidt se litt snø fortsatt på jorde der snøhaugene har ligget og så er det litt mer nede i skauen. Men det er helt klart vår hos oss også.

006

Vi var en liten tur innom Nina og Bonnie, Barfi og jeg på søndag. Det var veldig koselig å treffe Nina igjen, det er altfor lenge siden sist. Og så måtte jeg jo innspisere opppussing av møbler og ommøblering. Som ventet var det blitt veldig fint Smilefjes Og så fikk jeg jo endelig hilse på Bonnie  Bonnie er jo ingen spisshund, men bare  såååå god og vakker Smilefjes Og jammen har hun ikke greid å få Nina til å fire litt på saker og ting Smilefjes som blunker  Bonnie og Barfi fikk hilse på hverandre i hagen og det gikk helt fint. Men Barfi syntes nok Bonni var litt rar og altfor rask, der hun sprang og sprang rundt Barfi. Barfi ga opp uten egentlig å engang prøve å leke med henne. Hun bare så oppgitt og kom med noen få boff: «ta det litt med ro og kom hit da!»

I år har jeg fri hele påska og skal selvfølgelig passe på å nyte påskefri’n med alt som hører til påske:

004

påskeegg, påskekrim, lesing, se enda mer på tv, kanskje jeg skal få brodert litt mer på påskeløperen, som det er altfor lenge siden jeg begynte på, muligens drar vi bort litt, sove lenge osv. Tror nok påsken kommer til å gå altfor for i år og.

Håper du får en alle tiders påske enten du liker den sånn eller slik Smilefjes

GOD PÅSKE!

8 kommentarer:

  1. Så gøy at du fikk hilse på Nina og Bonnie. Barfi er vel typisk lapphund, gidder ikke stresse slik som en spaniel ;) Maila tar livet med ro og lar Leia ta seg av løpinga ;)

    Ha en flott påske og kos deg !!!!

    SvarSlett
  2. Artig med pallplass! Gratulerte ikke på forrige innlegg, så masse gratulerer nå! :D

    God påske!

    SvarSlett
  3. Gratulerer med plass på pallen Barfi og Tove:o)

    Ha en riktig god påske?

    SvarSlett
  4. Gratulerer masse, Tove! Du og Barfi kommer på pallen flere ganger! :)))

    Takk for besøket, det var skikkelig koselig du tok deg den tiden. Synes det var så kos med en lappe i hagen igjen. Barfi kjente igjen meg og smilte så glad. Det varmet mitt lappehjerte. :))))

    Ha en flott fri-påske og kos deg masse. ;)))))

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja det var helt tydelig at Barfi både kjente deg igjen og var glad for å hilse på :-)

      Slett
  5. Gratulerer med pallplassen:-)
    Ha en fortsat fin påske.

    SvarSlett
  6. Gratulerer med pallplass ;) Så gøy!

    SvarSlett