7. oktober 2012

Høststevne på Melsom

Det endte jo med at jeg meldte oss på høststevnet til Tønsberg. Jeg angret da jeg satt i bilen nedover. 3. dagen på rad med å stå opp tiiiidlig. Og treningen i hagen de siste dagene var ikke særlig oppløftende. Men, men starter man ikke så får man jo i hvert fall ikke svaret på om det går bra eller dårlig?

WP_000209

Vi begynte med hopp. I fjor var jeg så rolig og var ikke nervøs før løpene, jeg visste jo at vi kom til å tusle igjennom. Ikke noe å være nervøs for. Nå har derimot nervene kommet tilbake Trist fjes Og beina mine er såååååå tunge før start. Åssen skal jeg greie å komme meg igjennom banen med de beina??? Heldigvis gir det seg når jeg starter, jeg har i hvert fall ikke tid til å legge merke til det. Helge Himle var dommerelev og hadde satt opp en veldig enkel løpebane som burde passe oss perfekt. Enkel å huske var den og. Når jeg ikke har en film jeg kan se på etterpå, så husker jeg lite av hvordan vi gikk. Men jeg følte vel at vi gikk et greit løp med bra flyt. Jeg var i hvert fall sliten da jeg sprang på oppløpet som var rett fram og bare å gi gass. . 

WP_000211

Men resultatlista sier noe annet Smilefjes som blunker det var denne slalommen da og farta generelt og pølsa som går så treigt  og korte effektive svinger og +++  Og jeg irriterer meg over at vi ikke greide standartida! Litt bedre jobbing på start, litt mer jobbing underveis, så burde det vært mulig selv for oss.

Agility kl 2 var også en fin bane. Her var det Eivind Fossum som var dommerelev.  Noen flere vekslinger og utfordringer., det var tross alt en kl 2-bane.  Men det var heller ikke her så veldig vanskelig å huske banen. Det gikk smått i slalommen og smått her og der. Men i mine øyne så gikk det ikke så verst her heller syns jeg, men som sagt resultatlista sier jammen meg noe annet her også.

WP_000213

Det var det med å forstå at FART er en viktig del av agility da Smilefjes som blunker Vi får skylde på løpetida denne gangen…

Siden Barfi har løpetid så holdt vi oss unna og fikk ikke sett de andre som gikk i klassen vår. Hvorfor så mange disket vet jeg ikke, men det var nok noen feil hinder som fristet her og der. Jaja, fart er en ting, men det gjelder jo å komme seg gjennom banen også da. Selv om jeg nok hadde jublet over en disk i et løp med stooor fart. Det var forøvrig svært få som gikk feilfrie løp. Alt fra ingen til max 3 stk i hver klasse.

melsom 009

Premier ble det i hvert fall. Dørmatte til junior ble sikret. Det er visst han som får alle de ordentlige premiene mine. Søppelbøtta jeg fikk i vår på Melsom, porselenet jeg fikk på Stav osv. Og så kom jeg på at vi sikkert greide kravet til gullmerke da vi gikk i Fredrikstad, men det tenkte jeg jo ikke på da. Siden vi greide det denne gangen også, så gullmerket nå en del av merke-samlingen.

Jaja vi har litt å jobbe med i vinter….. Noen nye hinder er bestilt, så får vi se om det hjelper? Akkurat nå er jeg litt der: kanksje på tide å begynne med spor isteden?????? Det er i hvert fall et stoooort spørsmål, er det noen vits i å dra til  Hamar til helgen???? Barfi som fortsatt ikke er ferdig røytet og matt i pelsen som bare det, kommer garantert ikke til å få noen topp-kritikk i utstillingsringen. Og i ag, får jeg kontakt i det hele tatt på søndag?

Det var forresten noen som måtte hilse ekstra nøye på Barfi, de ønsket seg nemlig en Finsk lapphund som sin neste hund. Og Barfi satte selvfølgelig ingen stopper for den drømmen Smilefjes

Siden jeg først var i Stokke så fant jeg ut at jeg skulle passe på å ta turen innom min svigerinne. Henne kjører jeg jo alltid bare forbi når jeg er nedover.  Og etter et koselig besøk, med te og namnam kake, så satte jeg kursen nedover til Stavern.

WP_000222

Der tok jeg først Barfi med på en luftetur. Det er en tålmodighetsprøve i disse dager.

WP_000220

Nå skal det snuses på ALT og det betyr jo stopp hver 5. meter! det var tydelig at det var en del feriegjester der fortsatt for det var mange ute og gikk på Fredriksvern.

WP_000221

Alle galleriene var også åpne.

WP_000217

Etter at tåka lettet så var det jo en fantastisk høstdag. Etter en times tur på kyststien så var det endelig pappas tur til å få besøk. Før vi omsider satte kursen mot Maura igjen.

WP_000224

Får litt følelsen av å være i Danmark, enkelte steder i Stavern.

6 kommentarer:

 1. En effektiv dag, med andre ord :)

  SvarSlett
 2. Jeg skjønner at du synes det er kjedelig med tidsfeil, men det må da være bedre å gå sakte og feilfritt enn å gå fort og diske??? Nå driver jo ikke jeg med agility, men jeg tenker litt sånn at har man en hund som er trygg på hindre og på felt, må det da være lettere å jobbe for å få opp farten enn å ha en lynkjapp hund som bommer på innganger og dropper felt? Eller tenker jeg helt feil?
  Uansett: Gratulerer nok en gang med 2 pallplasseringer! :)
  Nydelige bilder fra Stavern, skjønner jeg må dit og titte en eller annen gang :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det burde være sånn du sier Kjersti, men jeg har en helt spesiell evne til å dempe farta på bikkjene mine...

   Mange cacher og i Stavern og Brunlanes ;)

   Slett
  2. Men du har jo klart å få opp farten både på vippa og i slalomen, så du er jo på rett vei! Det er veldig lett å være kritisk til seg selv, det vet pessimisten jeg alt om. Men når jeg, som ikke har peiling på dette, ser fremgang hos dere, så MÅ det jo være noe i det :)
   Nok en god grunn til å dra til begge de stedene ;)

   Slett
 3. Synes dere gjør det veldig bra jeg. Gratulerer med gode plasseringer.

  SvarSlett
 4. Fortsett sånn som du gjør det, Tove! Du får jo premier for det. :))))) Gratulerer masse!

  Stavern er mye vær nå om dagen. Jeg er der flere ganger i uka og merker det. Skjønner jo at besøket i Hagalia hadde blitt hektisk. Du rakk mye annet på den dagen. :)))

  SvarSlett