1. juli 2009

Barfi, Toni og Nina med krøll på halen

Tenkte jeg skulle prøve å få tatt litt bilder ute. Så jeg tok med meg Toni og Nina ut i hagen sånn at Vina og Barfi kunne få hilse på dem. Nå burde jeg jo visst at hvit gris og solskinn ikke er noen god kombinasjon, men jeg hadde det litt travelt og knipset i vei likevel. Angrer veldig på at jeg ikke hadde funnet fram filmkamera i steden. For til å begynne med så spant Barfi runt og rundt flokken. Jeg kan jo håpe på at det var gjeter- /samleinnstinktet som tro til, men tror nok at lekelyst er nærmere sannheten. At Vina ikke er med på bildene er ganske enkelt fordi hun sto i på trygg avstand 3 m bak meg. Der ga hun tydelig beskjed om at grisene skulle gå tilbake til bingen sin. Junior som fortsatt lå under dyna var ikke helt fornøyd med det ;-) Klikk på bildene for å få de store.

IMG_0449 IMG_0451

IMG_0452 IMG_0453

IMG_0454 IMG_0455

IMG_0456 IMG_0458

IMG_0460 IMG_0461

IMG_0459

Jeg fikk med Vina på et bilde også, på trygg avstand som du ser...

 

Og så en film. Denne ble tatt opp på slutten og farten har helt klart dabbet av. Og som sagt sterkt sollys er ikke bra bra for amatører.

Det lyse som ligger på plenen er resultat av at jeg børstet Vina like før seansen.

GOD HELG!!

Kjør forsiktig dere som skal på tur og kos dere masse. jeg gleder meg til å lese rapporter. Og for bikkjene sin del så håper jeg det blir litt lavere temperaturer enn det er nå. Og så kan regnbygene samle seg over Nordli og Glenne med naboområder ;-)

11 kommentarer:

  1. Neimen så flott!!! Smågrisene trodde vel de var i paradis :o) Det var de som smågrynta, går jeg ut ifra, ikke du?? Barfi såg ut som en voksen gjeterhund,jo :o) Dette var skikkelig artig å se.

    Og så grønt og fint det er hos deg!!! Og for ett blomsterbed! Det må du ta flere bilder av utover sesongen. Har du sådd alle sommerblomstene sjøl?
    Her er det brunsvidd nå :o(

    Håper du får ei fin helg, du også. Kos deg hos Nina og Charlie. Vi sees en annen gang - og det gleder jeg meg til!

    SvarSlett
  2. For et herlig blogginnlegg Tove. Så nydelige smågrisene er!!! Hva heter den brune??? Er det Toni eller Nina (jeg mener du har nevnt det før, men husker ikke er jeg redd:o)

    Så flott hage du har. Masse fine blomster.

    Barfi er jo bare utrolig vakker. Hun har blitt SÅÅÅÅÅ stor...:o)

    Vi sees ved en senere anledning Tove, det er det ikke bare Nøve som gleder seg til:o)

    SvarSlett
  3. Jeg prøver å holde kjeft når jeg filmer Nøve, så det var nok griser og bikkjer du hørte ja ;-)

    Plenen er fortsatt grønn, men det må snart komme regn. Joda blomsterbedet er fint det - når det endelig blomstrer og brer seg utover sånn at jorda ikke syns lenger.

    Den Brune er Toni, den hvite er Nina, husk Nina er blond ;-)

    SvarSlett
  4. Jeg burde tenkt meg det;o) I tillegg er det en viss sydlansk "schvung" over gylne Toni:o))

    SvarSlett
  5. Ja Gry, det syns jeg du burde ha tenkt deg ;-) Dessuten så er det ganske tydelig på det ene bildet at den hvite er purke, har ikke sjekket om Toni viser fram noen kjennetegn.

    Irriterer meg at helgehilsenen kommer ved siden av filmen, men jeg ga opp å rette det opp, dessuten så stresset jeg for å rekke jobben.

    SvarSlett
  6. Men Tove, Toni kan jo være et jentenavn også det da, så DER bør jeg være unnskyldt;o))

    SvarSlett
  7. Så herlig!!!! Toni har en flott farge og Nina, ja hun er like bleik som meg. Jeg bruker en hel sommer til å få litt farge på beina.

    Et stort flott bed du har. Og bare selvsådde sommerblomster i kanten. Det må være gøy. Nå har jo jeg noen av dem også. Det er flotte.

    Vi her gleder oss til du kommer en tur. Er redd badestedet mitt blir brukt i helgene. Men vi finner alltids på noe.

    SvarSlett
  8. SÅ fine bilder og film!! Heldiggriser som fikk være ute og leke med Barfi i det fine været!!!

    Jammen fikk Vina kvittet seg med litt pels, ja... Etter at varmen satte inn har Bienna startet "intens-røyting" for om mulig å kjøle seg litt ned...

    SvarSlett
  9. Så fine bilder og flott film!! Grisene må jo tro at de har kommet til himmelen. Så flink Barfie er , Vienna holder trygg avstand til de små viltre.
    Ser av værmld på yr at det er meldt litt regn på søndag og ut uka, på fredag skal det bli sol igjen men ikke så varmt som vi har det nå, ca 22 grader.
    Ha en fin hleg!!!

    SvarSlett
  10. Så fine små griser:o)
    Barfi er jo en sånn flink lappis, som oppfører seg fint med små grisunger.
    Hun er jo blitt sååå stor og vakker:o)
    Er Vina redd griser???

    SvarSlett
  11. Vet ikke helt om grisungene tenkte på paradis da de var ute. Det føltes nok heller veldig skremmende å forlate resten av "gjengen" og den trygge bingen. Men så er griser utrolig nysgjerrige så de glemte nok frykten ganske fort.

    Ville: Vina er nok litt redd griser ja ;) Du kan lese litt mer om Vina og griser på innlegget Gjetere i nov. (tror jeg)

    SvarSlett