5. februar 2012

Trening- agility-stevne på Moelv

Tidlig lørdag dro vi avsted til årets første agility-stevne, på Moelv. Her var det mange som deltok! Resultatet for vår del ble så som så. 3 løp med resultater ganske langt opp, langt ned og disk.  Og ingen ting å rope hurra for. Agilityløpet er vel det løpet jeg er ganske fornøyd med. Her gikk vi slik jeg hadde planlagt å føre og det fungerte greit i mine øyne.
Moelv AG1S
Lange svinger det er så og så var det all denne tiden vi bruker  her og der da. I følge videoen så tar det 6 sek på bom’n, 6 sek i slalom’n og hele 1 0 sek på vippa. Så da er det jo ikke så rart at vi ender opp med hele 15,89 i tidsfeil da Smilefjes som blunker 
39. plass med bare 3 bak oss av dem som ikke diska og det var vel nesten ingen som hadde tidsfeil av de 42 som kom igjennom. 68 startet i klassen. Dommer var Maj Brit Crone fra Danmark.
Så var det hopp. Her slipper vi i hvert fall vippa, men slalommen er jo fortsatt på plass. Mur fikk vi også, men det er jo ikke noe problem lenger, eller er det det, denne var nemlig blå, det har vi ikke prøvd før. I tillegg så var linja sånn at det var litt vanskelig å se hva dette faktisk var. Denne dommeren har laget veldig enkle ganger de gangene jeg har vært borti henne, men her var det ikke fullt så enkelt som det så ut til. For sikkerhets skyld briefet jeg hele 3  varianter ved hinder nr 13. Og bestemte meg for hvem jeg burde bruke, men fikk se det an underveis…
Moelv H1S
Jaja…. Det er i hvert fall veldig dumt å begynne å tenke underveis Smilefjes som blunker Etter en forsiktig start så fikk jeg som vanlig god tid i slalom’n. Så da var jeg innom “har lissa på venstreskoen min gått opp?” og “jammen, hvorfor tenkte jeg ikke på å veksle foran i enden av slalom’n?” All denne tankevirksomheten gjorde at jeg ikke fikk tid til å sende Barfi inn i røret før jeg krysset bak slik planen var og jeg endte opp på feil side av røret. Og kom dermed på etterskudd, feil side  og full kræsj ved de 2 neste hoppene. Ved hopp nr 13 endte jeg opp med yttersving-varianten og litt kræsj ved hjulet. Muren var ikke noe problem Smilefjes Jeg satt igjen med at vi hadde hatt litt fart i dette løpet på tross av all kløningen min. Og det var også tilbakemeldingene fra de andre. Vi kom på 12. plass av 71 startende. Det var kun 29 som ikke disket, så banen var nok ikke så enkel. Og med kun 3,79 tidsfeil så var jeg veldig fornøyd med resultatet. Tror aldri vi har vært så nær å få et feilfritt løp. Men løpet i seg selv var ikke så mye å skryte av nei. Dommer: Gondola Guttormsen.
Så var det åpen hopp. Her var det hele 102 påmeldte! Vi startet som nr 1 og ble ønsket både velkommen og lykke til av dommer Kees Stole fra Nedrland. Jeg dro hjem så fort vi hadde gått så hvordan andre gjorde det aner jeg ikke.
Moelv HS
Starten var litt vrien eller ikke så vrien, men litt kinkig for meg som ikke bare kan kommandere “rundt” og stole på at det fungerer. Med feller både her og der så måtte jeg ta den “riktige” føringen. Jeg hadde likevel ikke regnet med at Barfi skulle la seg friste av slalom’n her, men det gjorde hun og det holdt på med en katastrofe allerede etter 1. hinder. Så tok jeg altfor smal inngang til slalom’n og måtte bruke tid på å få henne inn der. Brukte som vanlig gooood tid der, men så gikk det ganske greit. helt til vi kløna det skikkelig til på hinder nr 17. her tenkte jeg at jeg måtte presse henne ut for å få henne på rett side. men da sa det stopp! Og det ble full stopp. Det gjorde det jo selvfølgelig ikke noe bedre når jeg da stiller med opp rett  i mot og ber henne hoppe Forvirret smilefjes. Vanligvis så har ikke Barfi noe stort problem med å gå i klasse stor, men der så jeg at det er ikke bare bare nei å skulle hoppe på så stor høyde. Det  var ikke valgt den laveste høyden på stor heller, tror jeg. Når hun da blir stående så nærme, så blir det HØYT. Når hun da endelig kom seg over så var jeg på feil sted og Barfi tok likeså godt et hopp på tvers av lengdehoppet som sto passende til i følge Barfi. Jeg er irritert på at jeg klønet det til her, men noen god plassering hadde det garantert ikke blitt uansett.
 Ellers så traff jeg mange IF-eiere denne dagen. Og enda så var det i hvert fall ei til jeg skulle ha prata med.  Begynner vi å bli mange? Det er i hvert fall veldig koselig å treffe på IF-eirer på ag-stevner Smilefjes Masse gratulasjoner til Vibeke og Frøya som gjør det så bra! Og så har vi jo en trivelig gjeng i EHK som er på stevner. Gode er de også. 2 2.plasser ble det. Og at Hanne og Mira gikk feilfritt og kom på 2. plass i ag med 68 startende er bare imponerende!
 Jeg hadde meldt på hele 7 starter denne helgen, men fasiten viser at jeg stilte opp på kun 3 av dem :-/ Vina skulle gått 2 løp på lørdag, men hun småhalter innimellom så hun ble igjen hjemme. Og så var det søndagens 2 løp. Værmeldinga lørdag viste antydning til snø. Og tanken på fare for glatt føre, kø hjem igjen og sikkert vanskelig med å finne parkering endte med at jeg sto over søndagens stevne. Ikke fritt for at jeg angrer på det nå, det hadde jo sikkert gått kjempebra akkurat i dag Smilefjes som blunker  Vel vel det er bare 2 uker til neste mulighet Smilefjes

027
 Vi kom hjem med en “oksepinne” i premie. Nå er spørsmålet: skal Barfi få den, hun som vant premien for 12. palssen sin, eller skal Vina få den, hun som ikke fikk lov til å være med? begge har veldig lyst på den.
025

1 kommentar:

  1. Gratulerer med god innsats, uansett resultat! Syns uansett at du kan klappe deg selv på skulderen, viktigst er jo at man har det gøy!

    Og oksepinnen? Den må man jo dele:) Flott bilde!

    SvarSlett