1. februar 2020

Januar 2020Januar er over og blogging har det vært lite av. Ganske enkelt fordi det har vært svært lite å blogge om


Året avsluttet på tradisjonelt vis med å se på kanefarten som pleier å gå forbi hos oss. Koselig og masse god-lyd. Så dro vi ut i ødemarka og dermed begynte det nye året med noen få cachefunn den første timen. Og det er det som har blitt logget av cacher så langt i 2020.

Jeg valgte å arkivere adventscachen vår fra 2014

Det var en veldig enkel multicache der første trinn var å finne denne svartspetten. Den er nå blitt herpa, muligens av elgen og siden det har vært svært få besøk de siste årene 

så tar jeg nå både nissen og grisene med hjem til den "store låven"De siste årene har vi valgt å ta julebordet på jobben, etter jul. Det gjorde vi denne gangen. Denne gangen var vi på  på Walmanns salonger Der kombinerer de show og mat.

Artistene står for serveringen innimellom sangene.

Denne gangen var det nesten de to akrobatene som imponerte mest.

Spreke var de i hvert fall. Og jeg satt veldig nær der de holdt på.

Himmelen har hatt "lysshow" stadig vekk denne måneden og til og med jeg har sett perlemorskyer flere ganger, selv om jeg ikke har greid å fange det i noe godt bilde.

Barfi har nå rundet 11 år. Og som du ser snøen har stort sett forsvunnet.

Herrelaget i handball vant medalje i EM for første gang. Og etter 4 ekstraomganger i semin så var de veldig nærme finalen. Tapte med 1 mål.

Jeg har begynt et nytt og bedre liv. Så får vi se hvor lenge det varer....

Corona-viruset gjorde sitt inntog og vi har fått inn et lite lager med Antibac i div. utgaver. Det er ikke bare bare å ha mange kinesiske kunder. Kunder som kanskje blir fraværende en stund framover?

Januar ble avsluttet med at vi endelig kom i mål med de lokale lønnsforhandlingene for 2019. Det har vært et mareritt denne gang. Resultatet ble nå så som så, men Heidi og jeg fortjener nå klapp på skuldra, kake og blomster syns jeg. Det er ikke akkurat noe vi har så veldig lyst til å drive med. Og så er det vel rat på'n igjen om bare 4 mnd. Det er ikke bare bare å være få medlemmer.

Det har vært en merkelig vinter. Den snøen som kom i desember har smeltet / regnet bort. Og noe påfyll har det ikke kommet i januar. Det har stort sett vært varmegrader og regn.

4 kommentarer:

 1. Så koselig med januar-oppsummering! :D
  Trist med arkivering av en av de mest forseggjorte cachene jeg noen sinne har besøkt, men jeg forstår argumentasjonen din. Jeg kommer ihvertfall alltid til å huske den!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er litt kjedelig å arkivere, men den har tross alt stått der i 5 år så da er det vel ok på en måte. Dette er fortsatt den av våre cacher som har flest FP 68 av 114 besøk, men vi har i hvert fall en som for øyeblikket bare ligge 3 hjerter bak.

   Slett
 2. En merkelig måned. Håper februar har noen vinterlige sysler å by på.
  Gratulerer til Barfi, forresten! Vi satser vel på en liten skitur sammen snart, det går ikke fort med noen av oss. Eller...hva bruker du egentlig de nye skoa til?

  SvarSlett
 3. Da har vi noe å se fram til :)

  SvarSlett