7. mars 2016

Barfi og denne kroppen hennes

Det har blitt en del turer til Turid etter hvert, men nå er det lenge siden. Jeg husker ikke en gang når jeg var hos Turid sist med Barfi, men det var før sommeren i fjor en gang. Og planen var helt klart et nytt besøk på høsten en gang. Men så var det det med å gjøre tanker om til praksis da. Det skal jo bestilles time, en time som passer inn med jobbing og andre aktiviteter og så helst ikke for nærme jul for da vet jo aldri hvordan føret er oppover til Feiring. Joda jeg greir å finne på mange unnskyldninger... Men nå var det i hvert fall på tide å komme seg avsted for en liten sjekk.

Barfi har ikke vist noen tegn på at hun har problemer av noe slag. Hun var jo så i farta på skituren forrige uke f.eks. og viser ikke tegn til at hun ikke ønsker å være med på tur. Ja bortsett fra at hun heller vil være hos PE enn å bli med  meg da. Dagsturer når PE ikke er i nærheten derimot, da er det bare glede å se hos Barfi når hun forstår at vi skal på tur. Og hun blir gjerne med meg ellers også, det er bare det at hun må jo passe på PE ;)

Ok, vi dro alså av sted til Feiring.  

Kom fram i god tid så vi kjørte opp til Feiring kjerke og tok oss en luftetur oppover veien der først.


Jeg var veldig spent på hva Turid kom til å finne. Det er fortsatt veldig mye av det hun driver med og sier som jeg ikke forstår. Som f.eks. denne "pulsinga" som hun alltid begynner med. Men den var veldig bra :) Og overraskende bra siden Barfi hadde fått vaksine for bare 2 uker siden. Barfi syns forøvrig denne pulsinga er utrolig kjedelig eller rar tror jeg. Hun "sang" i hvert fall høylytt. Tenk å bare måtte sitte der helt stille uten at det skjer noen ting!

Så var det over til å kjenne etter hvordan det sto til. Uffda, der satt det en "knute" Barfi har vondt i ryggen. Det må vi fikse. Og så var det litt ved den ene hofta.  Der sa Barfi i fra om at det gjorde vondt da hun tok der. Det spørs om hun ikke har sklidd og fått en strekk der. Og så var det noe i skuldra. Ja her var det sånn som når matmor har hatt for lang og stressende dag på jobben. Turid jobbet seg gjennom hele kroppen.
Poter og til og med halen blir massert.

Timen ble avsluttet med litt laser her og der. Men de mattene hun har hatt på ryggen i 20 min noen ganger ble ikke brukt i dag.

Det var altså litt vondter her og der. Ikke noe alvorlig, men saker som det var på tide å få fjernet. Og noe av som satt såpass hardt at vi burde ha en ny behandling om ikke så lenge for å få ryddet helt opp.
Hun er altså ikke dopet ned, selv om det ser slik ut ;)
Barfi er godheten selv og finner seg i det all behandling. Noe syns hun er deilig og andre ting finner hun seg i. Ja bortsett fra nålestikking da, men det er loggført som uaktuelt Barfi ;) Der hjelper det ikke en gang at det er Turid som holder på. Og så gir hun signaler på hva som er godt og når det er vondt, men fortsatt godtar hun behandligen.

Det er bare å konstatere at Barfi har en kropp som trenger litt vedlikehold. Jeg bør nok sette opp en "plan" på at Turid SKAL besøkes 2-3 ganger i året, selv uten at jeg ser at Barfi har noen problemer. Som HT sa, bikkjene jobber så hardt for han, at da skulle det bare mangle at han ikke spanderer litt behandling tilbake. Ok, Barfi er ikke på ag-banen lenger, men hun følger meg opp og ned og bort og dit på mine turer. Nå er jeg en av dem som ikke syns massasje er så godt (eller kanskje tror at massasje ikke er noe godt, jeg har vel aldri fått ordentlig massasje) men at bikkjene har godt av dette i likhet med veldig mange på 2 bein, det har jeg ikke noe problem med å forstå.

4 kommentarer:

 1. Dette er interresant.
  Barfi forstår sitt eget beste.
  Lurer på om Nalle hadde finni seg i slik behandling, han er livredd veterinærer og alle som kan minne om veterinærer. Synd, for dette tror jeg han hadde hatt godt av.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det hadde vært veldig interessant å hørt om Turid hadde funnet på noe lurt med Nalle. Nå er det ikke mye, ingenting, som minner om veterinærer his Turid, tror jeg. Der hun holder til i ei lita hytte i hagen, sikkert kjøpt på Plantasjen eller lignende sted, ikke noe lukter av sterilt område eller medisiner og Turid er elsket av alle så vidt jeg har hørt. Turid bor langt unna, men hun kan sikkert anbefale andre som holder til nærmere eller du kan kontakte henne for å høre hva hun tror. Det er i hvert fall ganske sikkert at de ulike gruppene av yrker kan forskjellige og hjelpe til med forskjellige ting.
   Jeg spurte litt om gamle alder og vondter pga det og nevnte Nalle uten å forklare eller si så mye om hva som plaget han. Husker jo heller ikke hva det er. Hun kom med en del tips, men jeg glemmer jo raskere enn jeg hører så jeg konsentrerte meg (hun vagte ut) en ting og det var dette: www.norskdyrehelse.no og ordet Senior Ser at det er et tilskudd som skal være bra for saker og ting.

   Slett
 2. Herlig med skikkelig SPA-behandling av sliten kropp. Rart med sånn caching, plutselig har en "kjentfolk" nesten på sin egen trapp. Litt spennende med den på Kjeller i og med at den var på militær grunn. Telefonen min var ikke helt enig med seg selv, så jeg sleit litt med å finne den. Særlig med tanke på all snøen som hadde kommet. Du burde prøve deg på den. Du ser den lett uten å være klar over at du ser den, for å si det sånn. Den må du nesten ta på kveldstid, ellers er det vanskelig å være diskret der.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja vi må nok ta en tur til Kjeller en gang. Det er jo forøvrig haugevis ac cacher nedover der.

   Barfi har helt klart nytte av Turid-behandlingene :)

   Slett