10. februar 2014

Fortsatt ikke bra

Barfi var som kjent hos Turid sist tirsdag for å sjekke formen og fikk fastslått at ryggen var vond. I dag skulle vi tilbake for å få en ny behandling og for å sjekke om problemet var løst.

WP_001530

Dette er “klinikken”

Det var i hvert fall tydelig at Barfi ikke forbandt Turid med noe negativt, for da Turid kom ut av huset så ble hun møtt med piping og overstadig logring Smilefjes

Så var det denne ryggen da. Turid begynner å massere og så kvepper Barfi til, “AU!! Jeg ser at hun stadig kaster litt på hodet fordi Turid treffer et sted som gjør vondt. Barfi er så snill og tålmodig. Sukker litt oppgitt og bare legger seg ned. “Uff, jeg må  visst bare finne meg i dette” ser det ut som hun tenker. Ryggen er ganske enkelt ikke god Trist fjes  En låsning, ok det er det visst ikke så vanskelig å få fikset, men “noe vondt” har satt skikkelig i musklene og det er det ikke så enkelt å få vekk i en feil. På den annen side så sa Turid at det er bedre at det satt i musklene enn i ryggraden. Først massasje, så en runde med akupunktur/laser før enda et virkemiddel tas i bruk.

WP_001532

På med to matter med strøm/magnet-terapi i et kvarter.

Jeg skal prøve å massere litt på egenhånd i dagene framover. På torsdag skal jeg prøve en liten kort treningsøkt. Det blir spennende å se om jeg ser noen bedring. Og så skal vi opp igjen til nok en behandling/kontroll om 2 uker. Dette er nok atskillig mer behandling enn det som vanligvis er nødvendig. Det er vel sånn det blir det når noe får sitte i for lenge. Tror det var bra vi ikke dro på stevnet på Moelv i helgen og det var ganske fornuftig å droppe Mjøndalen-stevnet også.

WP_001533

Snille, tålmodig,  gode jenta vår.

6 kommentarer:

  1. Stakkars Barfi, hun har nok hatt mere vondt enn man kan merke. Ikke lett å lese, disse hundene. Men nå får hun masse hjelp. :) Dette blir bra til slutt, Tove. :) Enda godt hun er så tålmodig. Snille, snille Barfi!!!!!

    SvarSlett
  2. Så flink og så tapper Barfi-jenta er! Håper så inderlig ho blir bra igjen. Lykke til!

    SvarSlett
  3. Fine snille Barfi, det er så godt å lese at du tar godt vare på ho! Håpar at ho blir frisk og fin når ho har fått seg nokre behandlingar :)

    SvarSlett
  4. Takk alle sammen :) Barfi fortjener virkelig skryt over måten hun oppfører seg på under behandlingene. Dette er jo i hvert fall en god forklaring på at ag ikke har vært morsomt i det siste. Og så velger jeg å ikke tenke på hvor lenge hun kan ha hatt dette og om hun har vært veldig plaget...
    Tove

    SvarSlett
  5. Det er rørende. Barfi forstår nok at dere vil henne godt, med denne ubehagelig behandlingen. De er fantastiske disse kloke lapphundene.

    SvarSlett
  6. Hvordan går det med Barfi? Mener jeg leste noe på fb om bedring? Håper det stemmer, nå er snart våren her og all ting ;)

    SvarSlett