5. mai 2014

En siste liten oppdatering

Nå har jeg skrevet mer enn nok om denne ryggen til Barfi og har egentlig tenkt å slutte med det. Men jeg vet det er noen som følger med og lurer på hvordan det egentlig går med jenta vår og da er det mye enklere å skrive en oppdatering her enn å sende meldinger til hver og en. Lat -  jeg???? Neida, tull og tøys ;)

Jeg må innrømme at jeg har vært skeptisk i det siste. Sett og sett og lurt på denne ryggen. Nå har det blitt litt sånn at om Barfi går normalt opp trappa så er hun frisk. Og hvis hun vegrer seg så er det noe galt? Nå har PE sagt en eller to ganger at hun har vegret seg litt for å gå opp trappa. På den annen side så vil Barfi bare være ute nå for tiden så det kan også rett og slett være det at hun heller vil ut enn å gå og legge seg oppe. Barfi jubler så visst ikke om jeg begynner å røre på ryggen hennes. Tja, det er vel bare å innrømme at noen massør har jeg aldri vært…. Det kan ha en sammenheng der? Og vi ser nok litt spøkelser på høylys dag. Men jeg har altså blitt litt skeptisk og begynt å innse at jeg kanskje måtte bestille time på Jeløya likevel for å tatt denne MR’n og innse at det er noe alvorlig galt med frøkna. Ja, man gjør seg jo sine tanker…

I dag skulle vi opp til Turid igjen og jeg hadde bestemt meg for å ta en “alvorsprat” med henne for å høre hva hun fant ut og mente. Barfi var som alltid like overlykkelig over å se Turid og var høylytt utålmodin mens Turid “pulset” henne. Det syns Barfi er fullstendig bortkastet tid. Jeg forstår fortsatt ikke helt hva denne pulsingen er, men Turid sa at den var veldig bra i dag. Turid tok en nøye gjennomgang av hele Barfi idag. Og konklusjonen var at hun var veldig fornøyd Smilefjes Hun finner jo alltid noe “galt” og nytt. Men det som var så ille forrige gang var helt borte. Og det var Turid egentlig overrasket over. Hun hadde forventet å finne igjen rester av det. I dag var det litt småting som hun fikset der og da. Og så var det noe nytt som kunne tyde på at hun kanskje hadde sklidd eller noe og fått en liten strekk. Men i dag ble det ikke noe stikking, ikke noe magnet-behandling. Bare massering for å få vekk disse småtingene.

Turid sa nok en gang at her er problemene muskulære. Og at det hele tiden er nye ting er veldig positivt. Hadde det vært den samme vondten hver gang så ville det betydd at det er et underliggende problem som var vanskeligere å få bra. F.eks et prolaps. Turid var enig i at det å ta MR selvfølgelig er kjekt med tanke på å ha et “bevis” på at det ikke er noe feil der. Men hun hadde ikke gjort det. Hun var ganske enkelt overbevist om at de ikke kom til å finne noe galt. Forøvrig har hun selv vært der og tatt MR av en av sine egne hunder. Så hun vet hva det er og.

Så nå er jeg veldig lettet og  fornøyd Smilefjes Det var nesten så jeg begynte å fable om et bittelite agility-stevne igjen… Neida, det skal vi selvfølgelig ikke. En ny time ble bestilt om 6 uker, mest for å få bekreftet at det hjelper å la Barfi være pensjonist.

Barfi-vår-14 017

4 kommentarer:

  1. Jeg er ihvertfall glad for at du oppdaterer, for jeg er selvsagt både nysgjerrig og bekymret for hvordan det går med vakreste Barfi. Og det er godt å lese at hun stort sett har det bra, og at de verste vondtene ikke er der lenger.

    SvarSlett
  2. Takk for oppdatering, og for ditt sunne bondevett. Dette går bra :)

    SvarSlett
  3. Snille fine Barfi! Du må då ikkje slutte å skrive om ryggen hennar, me må jo få oppdatering! Hehe :D Det er veldig godt å høyre at det går framover!! :) Dette ordnar seg! ...og oppdater oss gjerne vidare :)

    SvarSlett
  4. Takk :) Det er nok en stor fare for at det kommer noen ord etter neste besøk hos Turid også ;)

    SvarSlett